Jump to content

Octavia 2 RS TDI

sorin_balan

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina, ii sta extraordinar in albastru, foarte buna alegere ai facut. Drumuri bune!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sorin_balan

47

• B_U_T

9

• gabriel

6

• octavia 4ever

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina a implinit 2 ani fara o luna si are 41500 km. Multi inainte! :)

Am montat si navigatia fara antena gps si se pare ca si fara antena radio :vaidecapulmeu:. Poze cu ea montata evident ca am uitat sa fac. :icon_thumright:

Am facut saptamana trecuta si revizia de 45.000 cu ulei Motul de care deocamdata sunt foarte multumit.

20122009926.th.jpg 20122009923.th.jpg 20122009922k.th.jpg

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

imi place mult masina ta ti-am zis si cand am luat anulatoarele si leduri de la tine (eram cu un mercedes negru) dar sunt de parere ca aceea lumina din proeictoare ii cam strica din aspect .nu se "pupa" xenonul din far cu cel din proiectoare mai deloc asta e parerea mea

multa bafta multi km fara probleme

Link către comentariu

Proiectoarele sunt dementiale.Arata de nu se poate! La cat mai multi km si la cat mai multi ani fericiti fara probleme!

Link către comentariu

Salutare, felicitari pentru masinuta si la cati mai multi km fara probleme.

Referitor la proiectoare, intradevar si mie imi plac maxim, am observat ca mai sunt aici cativa doritori sa aiba culoarea galbena in proiectoare, eu unul mi-am pus pe proiectoare Narva Azzurro si imi plac f mult, am ramas foarte incantat de culoarea becului, iar pe ceata isi fac treaba cu Brio. Asa ca daca sunt doritori puteti incerca !!

O seara cat mai placuta :ceuameni:

Link către comentariu

Si mie imi plac.

Nu ma intereseaza sa fie de aceiasi culoare pentru ca oricum nu le folosesc decat pe ceata. Din pacate ceata ma ocoleste. :D

Imi place atat de mult culoarea incat ma gandeam sa-mi pun si pe faza scurta. :ceuameni:

Link către comentariu

sa o rulezi sanatos cat mai mult :ceuameni:

misto lumina proiectoarelor

parca mi-as pune si eu pe leon...dar mi se pare o investitie proasta pt ca rar folosesc proiectoarele

Link către comentariu
  • 1 month later...

Poze cu navigatia. Nu face prea multe dar uite ce frumos atarna :(.

17012010953.th.jpg 17012010952.th.jpg 17012010954.th.jpg

Anul astia mi-am propus pentru masina:

-subwoofer cu incinta custom din fibra

-vopsire aproape toata masina (zgarieturi, pietre, infundatur)

-lumini in oglinzi

-vopsire grile

-alimentarea stroboscoapelor :)

-folie pe geamuri

-folie neagra lucioasa pe plafon si pe stalpi (intre geamuri)

-buza de leon cupra

-folie imitatie carbon pe rama centrala si cecelalte ornamente din interior

Zilele astea trebuie sa fac ITP-ul si sa schimb bucsele mari pe fata si lichidul de frana. Ma tot gandesc la niste bucse pline Powerflex si nu ma pot decide.

Am apucat sa merg si pe ceata deasa cu masina si intr-adevar se vede foarte bine cu proiectoarele galbene.

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ... culoarea ideala ptr vRs, as avea o intrebare insa : cum stai cu consumul ? :D Numa' bine

Link către comentariu

Chiar ieri m-am uitat la consum :D. 7.5 pe ultimii 690 km.

In oras cam 9-10, pe autostrazi 6.5 la ~150 si pe DN-uri intre 5.5 si 7 (depinde de dispozitie)

Link către comentariu

99% frumos, 1% nu. de ce? nu ai lumini in oglinzi. ;) :P :P . sa o stapanesti sanatos. bafta.

Link către comentariu

Da...rusine sa-ti fie.Ai navigatie si nu ai tu lumini in oglinzi :P .Imi plac proiectoarele ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si apreciez ca proiectoarele de ceata chiar sunt folosite ca proiectoare de ceata, nu ca faza lunga :)

Sper ca urmatoarea mea masina sa fie vrs-ul cu facelift.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Iarna grea partie multa :Driver:

Azi mi-am facut in sfarsit curaj si am schimbat filtrul de aer. Daca tot iesisem afara am uns si chederele si stergatoarele cu ulei siliconic si am facut si partie (desi facusem si aseara).

Masina are vreo 44000 km si nu are talon (ci copie) si itp-ul expirat de o saptamana (si nu-l pot face fara talon). Drept urmare mi-e cam frica sa ies din localitate pana nu rezolv problema.

Si cateva poze cu masinuta:

post-12745-1265737615_thumb.jpg

post-12745-1265737630_thumb.jpg

Link către comentariu

E o folie impotriva inghetului intr-adevar. Isi face treba cu brio.

Ce blituri? N-am eu asa ceva:) Nu sunt alimentate.

Link către comentariu

serios chiar nu le are alimentate :10[1]:)

de unde ai luat folia si cat a costat?

Modificat de St3ff
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!