Jump to content

Octavia 2 RS TDI

sorin_balan

Postare recomandată

Si eu am avut problema asta si aveam capacele exact ca ale tale luate din Carrefour. Acum am capacele de la AutoSoft. Sunt din alt material si nu am avut nicio problema cu ele.. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sorin_balan

47

• B_U_T

9

• gabriel

6

• octavia 4ever

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu am avut probleme cu capacelele astea, de doua ori, odata s-au sudat de valve si odata mi le-au furat baietii asa ca am revenit la plastice, e mai sanatos! :D

Link către comentariu

Dar daca as pune niste vaselina sau ulei pe valve tot s-ar mai oxida?

Link către comentariu

De ieri masinuta are xenon de 3000k si 55w in proiectoare.

Am observat ca proiectoarele se inching rau din cauza caldurii degajata de becurile de 55w. Ma mai gandesc daca sa pun instalatie de 35w sau nu.. Pana la urma oricum o sa folosesc proiectoarele doar pe ceata.

Trebuie sa-mi mai dezactivez si cornering-ul pentru ca am ramas fara baterie la laptop ieri si n-am avut cum :P.

Poze pmai tarziu ca acum n-am cum sa le scot din telefon si maine duc masina la nisip :P.

La capacele am pus vaselina :P si nu le-am mai strans la maxim.

In 2 saptamani de cand erau puse nu oxidasera.

Link către comentariu

pt proiectoare pot spune ca sunt ideale folosite pe timp de ceata(si nu aiurea cum fac multi)

interesante modificari ai facut

la cat mai multe

grija mare la farurile cu leduri,eu am asa ceva si 3leduri s-au dus.firma sonar nu e asa de buna

mai cunosc cazuri in care intra apa...deci atentie

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

22082009742.th.jpg

xenonul galben din proiectoare

Maine masina va primi o curatare interioara cum numai eu stiu sa-i fac (~2 ore de munca) si daca o sa mai am timp si chef o sa-i dau si cu ceara.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Alalteeri am fost cu masina la Brady sa vad ce e cu fluieratul dubios pe care-l scoate turbina de vreo saptamana. In urma unor teste in mers au ajuns la concluzia ca masina mea are cuplul 400 NM in loc de 350 NM cat trebuia sa aiba. Au rescris softul si au facut din nou teste. Rezultat 394 NM. Fluieratul persista... Drept urmare au trimis log-urile la analiza la Porsche si sper sa-mi dea raspunsul in maxim o saptamana...

Tot alalteeri masina mea a primit o plimbare cu platforma de lux din sectorul 1 si o sedere de 30 minute in cea mai de lux parcare din Bucuresti. Cost total 953 lei fara Taxi pana acolo si motorina arsa de acolo acasa si de acasa la Udriste... Romania tara de C***T!

Tot alalteeri noapte mi-au furat niste baieti simtiti capacelele de la vintilele rotilor. :lol: Baieti buni de altfel pentru ca nu au luat decat 3. Mi-au mai lasat unul sa faca pui sa am din nou 4 :D

Link către comentariu

sorin, de ce te superi pe Romania cand iti ridica masina? :icon_thumright:

mi se pare mie sau in portbagaj ai 4 becuri? cum ai reusit?

Link către comentariu

Pentru ca parchez acolo de 5 ani :icon_thumleft: si brusc au inceput sa ridice masinile. Nici semnele nu erau acolo inainte... Cand am parcat ce-i drept nu m-am uitat dupa semne dar am parcat masina intr-o luuuuuuuunga coloana de masini. Cand m-am intors unde era coloana inainte (vreun km de masini parcate) acum era gol. E de porca situatia pentru ca parcarea cu plata de langa era inchisa si oricum nu incurcam cu absolut nimic circulatia (nu eram pe trotuar, trecere, cale de acces, etc).

In portbagaj am mai pus 2 benzi cu LED-uri (cate una in fiecare parte) pe langa becurile normale (care de asemenea sunt schimbate cu becuri cu LED-uri)

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

De la becurile din portbagaj. Au cablaraia trasa pe sub mocheta pana la lampile din fiecare parte a portbagajului.

@TEFF: Ce sa zic... Tu esti mai ghinionist :icon_thumleft: Daca vrei iti dau eu unul ca au venit cate 5 la pachet si poate face si la tine pui. :)

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Tocmai am schimbat "garniturile" in care se prinde capacul de plastic peste motor. Capacul meu zburta dinistit prin compartimentul motor la maxim 2 luni dupa ce am luat maina...

Daca mai e cineva interesat codul piesei este 03G 103 184 C si e nevoie de 5 bucati nu de 6 cum vazusem eu pe briskoda :vwrullz:

Daca mai are cineva nevoie de o bucata o donez pe cea ramasa. Pretul per bucata este undeva la 3.5 lei.

Sper sa nu cada din nou...

Cu ocazi asta am luat si o sticla de 5 L de apa si am spalat ce am putut pe la motor si "mocheta" (nu stiu cum se numeste) de pe capota. Nu mi-a venit sa cred cat praf era strans in cea din urma!!!

Link către comentariu

Eu am pus valve ascunse referitor la problema cu valvele, arata foarte bne si nu au ce sa ia , dar cu ocazia vopsirii jantelor cei de acolo au uitat sa le mai puna...si au pus unele de cauciuc negre.

Xenon de 55 nu e prea ok pe proiectoare de 35 cred ca e mult mai ok , ai pus de 55 sa nu dea eroare sau de ce?

Am vazut ca exista ca si temperatura de 2700k banuiesc ca alea sunt mai galbene.

Link către comentariu

Sincer nici eu nu stiu de ce am pus de 55 ;) Nu era eroarea o problema. Am zis ca daca tot le pun pentru ceata sa fie mai puternice.

Alegera nu a fost foarte inspirata insa...Am facut comparatie cu alta octavie pe care am montat de 35v si nu e nici o diferenta in ceea ce priveste distanta de iluminare. Singura diferenta e in faptul ca proiectoarele mele fig de nu poti sa pui mana pe ele. O sa le folosesc deci si la iarna ca sa topesc zapada de pe spoilerul masinii :Driver:

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Ideea e ca oricum o sa le folosesc numai pe ceata. Nu vad sensul sa merg in alte ocazii cu ele aprinse. Chiar nu-mi aduc nici un plus de vizibilitate (probabil si datorita faptilui ca sunt incastrate in spoiler).

Daca se distrug proiectoarele nu e nici o problema. Imi pun de logan cu 40 lei perechea :lol:. Am montat deja unele pe o bara de rs deci am si experienta. :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Spoiler alert :)

E colega mea de camera de vreo 3 saptamani dar inca n-am apucat sa o montez.

Trebuie sa mai iaupentru a o monta:

-antena GPS (desi nu stiu de ce :) )

-rama adaptoare (la care nu vrea Calin sa-mi dea codul :P )

-eventual o interfata multimedia

E vorba de un MFD2 Nexus cu CD (nu citeste mp3 si nu exista harta cu romania pt el)

post-12745-1259316177_thumb.jpg

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Hai cu pozele cu navigatia si cu proiectoarele aprinse (pe ceata,noaptea,ziua,etc) sa imi clatesc si eu ochii! O_O :flower:

Link către comentariu

Extraordinar ce seamana masina cu cea a unui bine-cunoscut interlop, Sorin83. :P Lasand gluma, felicitari pentru toate imbunatatirile aduse masinutei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!