Jump to content

Getta e sor'ta

chicken

Postare recomandată

Super masina, super pret, ramane sa o resoftezi :D si ai o mini racheta :(

Link către comentariu

spune-mi te rog cum se cheama sitemul audio ?

Felicitari ..imi place mai ales pe alb !!

Cat despre bandouri ..din ce stiu eu nu am vazut nici una care sa aiba asa ceva !

Modificat de andrein
Link către comentariu

Multumesc, ziceam si eu, dar si mie imi place fara bandouri.

Sistemul audio este un RCD300 cu mp3 si 8 boxe, asa ca am un surround de toate frumusetea! :blah_:

Link către comentariu
adilucaciu1976

Felicitari pentru masina! Pacat ca nu are volan multifunctional, in rest dotarile sunt mai mult decat ok la pretul la care ai luat-o. Drive safe!

Link către comentariu

@andrein: am vazut ulerir ca sistemul audio se numeste de fapt RCD 310 cu o difuzoare

@adilucaciu1976: volan multifunctional la pretul asta? As fi vrut eu! Ce e mai atractiv legat de volanul multifunctional tine mai degraba de accesul multe functii ale computerului continute in meniul confort. Dar, promotiile au si ele niste limite , n'est ce pas? Sunt curios ce dotari are promotia actuala de Jette care costa 12.999 Euro, TVA inclus?to_pick_ones_nose2.gif

Link către comentariu
(...) Pacat ca nu are volan multifunctional (...)

Oricum poate sa-si monteze dupa volan multifunctional, ca nu-i greu :(

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!