Jump to content

Getta e sor'ta

chicken

Postare recomandată

Dragii mei, mi-am luat un VW sau ...o VW, pentru ca este o Jetta, masina americaneasca, deci un pic mai maricica, mai ales la portbagaj, unde poti cadea usor cand cauti ceva ce s-a dus in spate.

So, e o masina de familie, un diesel de 1.9 TDI Confortline, in aparenta mai degraba o masina pentru navetistii americani decat pentru traficul din Ro, dar daca o soliciti, raspunde prompt si se strecoara destul de usor pentru o masina cu "forme".

Am postat pentru ca Jettele sunt mai rare si desi par a fi Passat de la distanta, cand te uiti mai atent au ceva numai la lor.

post-47500-1242895152_thumb.jpg

Modificat de chicken
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Foarte frumoasa masina si culoarea! :D

Link către comentariu

E alb Campanella, adica e un "creamy white" asa cum e descris pe undeva. Sigur nu treci neobservat cu asa ceva :)

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit pe vwForum.ro :)

Sedere placuta si cat mai indelungata.

In primul rand sa o stapanesti sanatos pe domnisoara/doamna GeorJETTA :) (cand mi-a prezentato prima data o consilera de la Tess a zis defapt ca citeste "Ieta" si are legatura cu Yetty aia :P)

Multi km fara incidente iti doresc la bordul ei si multe satisfactii

Asteptam mai multe poze si cu interiorul :D

Btw, observ ca ai luato de noua (poza pare dintr-o camera de livrare a vreunui dealer) si te intreb: Cum de ai reusit sa mai pui motorul 1.9 TDI PD pe o masina noua ?!

El parca a fost retras de asta toamna la VW-uri, ramand doar la Skoda din cate am observat eu :huh: (a fost inlocit cu 2.0 TDI CR 110cp)

In al doilea rand...

(...)

Am postat pentru ca Jettele sunt mai rare si desi par a fi Passat de la distanta, cand te uiti mai atent au ceva numai la lor.

...parerea mea ca multi fac confuzia doar la partea de stopuri (care sunt identice 100%), dar oricine poate sa observer ca la Jetta placuta de inmatriculare e pe portbagaj si sigla e de decor (mai mica) iar la Passat numarul este postat in bara, mai jos, si pe centrul portbagajului avem o sigla mai mare care se ocupa si cu functia mecanismul de deschidere portbagaj :icon_rambo:

Inca odata s-o :vwrullz: cu placere

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

felicitari pt masina :D te asteptam miercurea de la ora 19:00 in parcarea de la Billa de pe Cosbuc sa ne'o prezinti pe Jetuta si nu numai :D

Drum intins,

Link către comentariu

Multumesc de urari. M-am intrebat si eu ce e special cu masina, deoarece am luat-o cu o reducere uriasa de aprox. 25% , dar m-am linistit dupa ce am condus-o. Pur si simplu a fost noroc, sau am dat peste un exemplar care a stat la americani si vazand ca nu trece pe motiv de ciza+swine flu au expediat-o in Europa!

E un mister, amplificat de faptul ca masina a fost receptionata in septembrie 2008 de un alt dealer si a ajuns la Robot abia in aprilie 2009. Geamurile si gumele au fost fabricate in ...2007!

Worst case scenario e ca a avut ceva si a fost doftoricita in Germania si asa a ajuns la noi. De mers, merge impecabil si a avut 0 km. Nu stiu cum a ajuns la pretul ala, avand climatronic, jante de aliaj Toronto, RCD300 cu 8 boxe si culoarea asta superba. Cand am luat-o eram prea bucuros sa-mi pun intrebari si pana acum n-am observat nimic iesit din comun.

Link către comentariu

Nu-i secret:13200EU ( avantaj client 5900 EU). Ah, si am uitat, are si tempomat, dar ma tem ca e mai mult de decor in Ro.

Va jur ca n-am pile la Robot si nici n-am calcat in nimic in ziua aia. ;)

Link către comentariu

E cel CIP sau DDP ?!

Oricum e SUPER Pretul !!! :coffee_lol:

Defapt nu ma mira, odata ce pe masina era "batranul" 1.9 TDI care nu se mai fabrica si care nu mai atrage "privirii" :D

Link către comentariu

Frumoasa masina si culoarea.

Fratele meu are o Jetta argintie cu pachet sport si este foarte multumit de ea.

Spui ca este o varianta americana... cu ce se deosebeste de varianta europeana a acestui tip de masina?

Ps: nu mai apasa butonul REPLY, incearca sa utilizezi butoanele FAST REPLY sau ADD REPLY, astfel nu vei mai copia postul anterior si nu vei avea probleme cu moderatorii.

Bafta!

Link către comentariu
Spui ca este o varianta americana... cu ce se deosebeste de varianta europeana a acestui tip de masina?

Asta nu e varianta americana, vroia sa spuna, cred, ca jetta e mai des intalnita in State decat Golf sau Passat, de aceea spunea el "varianta americana".

P.S. In general iti poti da seama daca o masina e adusa din State dupa semnalizatoarele galbene, chiar si la modelele foarte noi si dupa spatiul pt tablita de inmatriculare care este destul de "patrat" (nu e obligatoriu).

Modificat de msclemike
Link către comentariu

Uhm, Bora si Jetta sunt masini diferite chiar si in America.

Link către comentariu
(...)

P.S. In general iti poti da seama daca o masina e adusa din State dupa semnalizatoarele galbene, chiar si la modelele foarte noi (...)

Poate vrei sa spui ca semnalizarile sunt de culoare ROSIE :(

Stopurile spate de america au semnalizare rosie, nu gablena, doar cele de pe fata au ramas galbene :P (cel putin asa e la Passatul B6 "US style")

Link către comentariu

"Semnalizarile galbene" la care cred ca se rafera colegul se numesc "corner lights" si nu sunt semnalizatoare in modul in care intelegem noi aici. Sunt niste lumini de pozitie de culoare galbena aflate in partile laterale ale masinii si care sunt obligatorii prin legislatia de acolo.

Modelul cunoscut la noi sub denumirea de Bora in america s-a vandut tot sub denumirea de Jetta. La generatia mk5 pe ambele piete (SUA si Europa) VW a adoptat aceeasi denumire de Jetta, care in america a fost pastrata pt toate generatiile incepand cu mk2. Doar in europa denumirea acestor modele (berlina in trei volume derivata din golf) s-a vandut sub denumiri diferite, jetta-mk2; vento-mk3; bora-mk4; in america nu s-a intamplat acest lucru, toate au fost comercializate sub numele de jetta.

Deosebirile intre o Jetta fabricata pt piata americana si una pt piata din europa sunt destul de multe. La exterior bara fata are luminile "corner lights", capota portbagajului este ambutisata pt placuta de inmatriculare intr-o forma patrata, tiplele sunt fara tehnologia led, antena exterioara este vizibila nu integrata in luneta, ca la cele europene. La interior gradatiile vitezometrului sunt in mile, frecventele pt radio sunt impare sau pare (nu mai retin exact, dar stiu ca nu se potrivesc cu cele de noi) si ar mai fi, dar nu isi au rostul sa le enumeram aici. Important este ca masina colegului nu a fost destinata pietei americane.

De aceea am rugamintea sa revenim la subiectul topicului.

Numai bine.

PS: Riddler sa stii ca triplele de pe Jetta nu sunt "identice 100%" cu cele de Passat, daca te vei uita cu atentie la forma lor vei observa ca difera. ;)

Link către comentariu
Uhm, Bora si Jetta sunt masini diferite chiar si in America.

;) Permite-mi sa te contrazic.Pana la ultima generatie de "Jetta",Jetta in Europa s-a produs sub numele de Bora iar in U.S sub numele de Jetta. Atasez poze sa te comvingi..

post-20287-1243193361_thumb.jpg

post-20287-1243193367_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
E cel CIP sau DDP ?!

Oricum e SUPER Pretul !!! :offtopic:

Defapt nu ma mira, odata ce pe masina era "batranul" 1.9 TDI care nu se mai fabrica si care nu mai atrage "privirii" :blink:

Pretul e DDP, dar totusi batranul 1.9 cred ca mai poate. Din cate am inteles, viteza maxima este conventional stabilita la 189km/h, dar vitezometrul este pana la 260, ceea ce confirma afirmatia cuiva care mi-a spus ca prin schimbarea chip-ului se obtin 140CP . Mie imi ajunge si atat si poate n-am sa fac asta. Nu de alta, dar n-am unde, pe drumurile inguste si aglomerate ale patriei si sa merg in Germania n-am de ce.

Asta nu e varianta americana, vroia sa spuna, cred, ca jetta e mai des intalnita in State decat Golf sau Passat, de aceea spunea el "varianta americana".

P.S. In general iti poti da seama daca o masina e adusa din State dupa semnalizatoarele galbene, chiar si la modelele foarte noi si dupa spatiul pt tablita de inmatriculare care este destul de "patrat" (nu e obligatoriu).

Exact. Am vrut sa spun ca Jetta era considerata pana acum VW pentru americani si ca modul in care este construita ( accentul pus pe confort, pentru drumuri zilnice lungi, portbagajul imens ) reflecta in primul rand cerintele pietei americane.

Nu are loc patrat pentru tablite :Driver:

Link către comentariu

Gradatia e pana la 260 pentru ca e comuna pentru toate jetta si golf-urile non GTI si non r32. Oricum nici cu chip nu ajungi la 260km/h nici chiar pe bord (nu e viteza reala).

Modificat de rex
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am revenit cu poze de interior, profil si spate, ca e frumoasa din orice pozitie :offtopic:

post-47500-1243253482_thumb.jpg

post-47500-1243253494_thumb.jpg

post-47500-1243253505_thumb.jpg

Modificat de chicken
Link către comentariu

Frate, ce ai pus tu nu sunt poze... sunt minipoze! :P

Oricum masina e alba (culoarea untului mai bine spus) deci imi place! :(

Link către comentariu

Scuze pentru poze, am sa pun unele mai mari:

post-47500-1243593504_thumb.jpg

post-47500-1243593535_thumb.jpg

post-47500-1243593560_thumb.jpg

post-47500-1243593610_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Imi place foarte mult ca nu are bandourile laterale :angry:

Link către comentariu

Hmm, aspectul asta e mai degraba estetic decat practic. Masina e mai eleganta, dar mult mai expusa in parcarile inghesuite de la marketuri. :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!