Jump to content

vw bora v6

crysty_2.8

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente :D In legatura cu rama cromata la schimbatorul de viteze,asa a fost din fabrica sau ti-ai pus-o tu? Ca, imi trebuie si mie exact ca a ta si nu am gasit modelul ala :blah_:

Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crysty_2.8

29

• Circoloco

11

• h3llboy

4

• volnick1986

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un adevarat "sleeper". Drumuri bune cu ea!

offtopic: am mers cu un Opel Vectra 2.6 V6, 170 cai, cutie automata... Doamne, ce bine tragea aspirata, insa ce m-a incantat cel mai mult era sunetul motorului (cu filtru sport), parca avea monstri sub capota.

Numai bine!

Si asta se aude bine cu evacuarea stock.

Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente :icon_thumright: In legatura cu rama cromata la schimbatorul de viteze,asa a fost din fabrica sau ti-ai pus-o tu? Ca, imi trebuie si mie exact ca a ta si nu am gasit modelul ala :(

Eu asa am luat masina,la interior nu am facut nimic,cat despre rama incearca sa o comanzi ,poate ai noroc si o gasesti.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cateva poze de duminica 20.12.2009-etapa organizata de legal racing-cursa pe zapada.

............................

.................

post-47521-1261474027_thumb.jpg

post-47521-1261474049_thumb.jpg

post-47521-1261474072_thumb.jpg

post-47521-1261474123_thumb.jpg

post-47521-1261474326_thumb.jpg

post-47521-1261474349_thumb.jpg

post-47521-1261474490_thumb.jpg

post-47521-1261474543_thumb.jpg

post-47521-1261474573_thumb.jpg

Link către comentariu

O masina minunata! Imi place la nebunie in primul rand motorul si apoi masina! S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
O masina minunata! Imi place la nebunie in primul rand motorul si apoi masina! S-o stapanesti sanatos!

Mersi ,masina chiar e senzatie(pt mine)4motion acum l-am simtit cu adevarat,si motor e foarte fiabil.

Link către comentariu

O masina foarta rara. Sunt foarte putine bora cu motorul acesta.. Daca te-ai juca un pic cu un kit HPA, nu stiu ce s-ar putea intampla.. Iti spun eu :(

Link către comentariu
O masina foarta rara. Sunt foarte putine bora cu motorul acesta.. Daca te-ai juca un pic cu un kit HPA, nu stiu ce s-ar putea intampla.. Iti spun eu :)

KIT HPA?

Modificat de crysty_2.8
Link către comentariu
  • 4 months later...

Salut,

Readuc puţin la viaţă topicul tău, cu c

Modificat de Predator
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!