Jump to content

vw bora v6

crysty_2.8

Postare recomandată

@But_Fns nu stiu ce tubina zici tu sa-si puna omu 2.8 V6 aspirat? doar de la HGP, costa o caruta de bani si nu stiu daca merita la noi in Romania. e buna masina aspirata si asa cu 204 PS pt infrastructura din tara noastra. daca am avea si noi autostrazi ca nemtii sa merge cu 2.8-ul turbo cu peste 300 kmh as mai zice si eu.

:blah_:

@h3llboy la BMW nu le prea ai. toate dieselurile lor sunt turbodiesel. nu mai fac diesele simple de dupa 90. la benzine majoritatea (cam 99%) sunt aspirate, chair si topurile de gama M5 si M3. motorul de pe 335i (adica 3 litri nu cum se crede 3.5l) este twin turbo.

va pun asa aici o ciresica de pe tort... ca se vedeti ce se paote face cu motorul asta. cat despre clima... manuala, automata sau deloc.... nu mai conteaza :icon_thumright:

VW GOLF 2.8 4MOTION HGP BITURBO 492 PS, VMAX peste 300 kmh, 0-100 kmh 3.2 sec

Am auzit de masina asta.

Apropo am mers cu un seat leon v6 4motion cu kitu de HGP turbo 340 de cai si e masina intr-un mare fel,criminala.

Si propietaru super baiat ,masina trage intr-un mare fel .motoru stock,mai putin kitu turbo si franele pe fata brembo.

@But_Fns nu stiu ce tubina zici tu sa-si puna omu 2.8 V6 aspirat? doar de la HGP, costa o caruta de bani si nu stiu daca merita la noi in Romania. e buna masina aspirata si asa cu 204 PS pt infrastructura din tara noastra. daca am avea si noi autostrazi ca nemtii sa merge cu 2.8-ul turbo cu peste 300 kmh as mai zice si eu.

Poate a auzit el ceva . :blink:

Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crysty_2.8

29

• Circoloco

11

• h3llboy

4

• volnick1986

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

:icon_thumright: la 19 ani cati am vazut ca ai pe profil esti teribilist, ti-ai luat si tu carnetu de un an si vorbesti fara tine. vorbesti de "depasiri,trafic de oras,etc". ce depasiri faci tu cu "senzatie turbo" in orase super aglomerate unde se merge bara la bara ca mai mult de 50 kmh nu ai cum sa mergi. astia ca tine mor si apar la TV la stirile de la ora 5 ca accelereaza prea mult prin oras si din pacate mai trag si pe altii dupa ei.

acuma sa revenim la subiect: nu mai trebuie senzatie turbo cand ai un 2.8 V6 aspirat la pedala. aspiratul domnului crysty_2.8 mie unul mi-ar da o senzatie mult mai mare decat 1.8T-ul meu. 204 cai (fie ei si aspirati) nu se compara cu 150 cai cati am eu sau intre 100 si 130 cati poate au TDI-urile domnului But_Fns.

pt mine unul e cam costisitor dpdv financiar 2.8-ul (asigurare, impozit, consum, service) dar in rest jos palaria face 1.8T-ul meu in fata lui! :blah_:

Link către comentariu
va pun asa aici o ciresica de pe tort... ca se vedeti ce se paote face cu motorul asta. cat despre clima... manuala, automata sau deloc.... nu mai conteaza :)

VW GOLF 2.8 4MOTION HGP BITURBO 492 PS, VMAX peste 300 kmh, 0-100 kmh 3.2 sec

ce ai pus tu este 3.2 4MOTION HGP BITURBO...adica R32 HGP ;)

este de vanzare de 2 ani pe mobile

Link către comentariu

arata bine grila!

@goppo_cristi pe moble scria 2.8 V6 daca mint ei te mint si eu.

Link către comentariu
:)) la 19 ani cati am vazut ca ai pe profil esti teribilist, ti-ai luat si tu carnetu de un an si vorbesti fara tine. astia ca tine mor si apar la TV la stirile de la ora 5 ca accelereaza prea mult prin oras si din pacate mai trag si pe altii dupa ei.

Warning. Citeste regulamentul si contesta ideile, nu ataca omul.

Link către comentariu

"Nu e un minus ca nu ai A/C iti poti pune..nu cred ca e foarte complicat.. "

CORECT! nici al meu nu a avut a/c ...acum are CLIMATRONIC !!! e ceva de munca dar se face . bafta !

Link către comentariu

......................

post-47521-1244149294_thumb.jpg

post-47521-1244149320_thumb.jpg

Modificat de crysty_2.8
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sa revenim ,masina a primit :

-filtru sport GREEN

-folie Ilumar(transparenta 5%)

-suspensie sport reglabila TA Technix.

Salut.

Link către comentariu

Sunt curios de parerea care ti-o face suspensia asta. Ar meriat sa imbraci si stalpii usilor in autocolant (lucios sau mat) si o sa vezi ce bine o sa fie :)

Link către comentariu
Sunt curios de parerea care ti-o face suspensia asta. Ar meriat sa imbraci si stalpii usilor in autocolant (lucios sau mat) si o sa vezi ce bine o sa fie :icon_thumright:

Urmeaza saptamana viitoare ...... printre altele.

Link către comentariu

Cum se comporta cu noua suspensie? Sa o folosesti cu placere!

Link către comentariu

Si poze... :) Banuiesc ca sunt si stalpii colantati :D

Link către comentariu
Cum se comporta cu noua suspensie? Sa o folosesti cu placere!

Se comporta bine.nu mai incetinesc in viraje ,acum accelerez.

Si poze... :) Banuiesc ca sunt si stalpii colantati :D

Ai ceva cu stalpii colantati:))

O sa revin cu poze .

Poate iti vad si tie masina ,sa fac diferenta :D

Link către comentariu

Am eu cu stalpii cum are Auras cu folia pe geamuri :blah_:. Nu dar mi se pare o "chestie ieftina" care schimba mult in bine ...mai ales cand ai folie pe geamuri. Deci obsesia mea cu cea a lui Auras se completeaza :blah: Uitate pe topicul meu dedicat masinii si o sa vezi cum e cu autocolant si cum e fara. Eu am negru mat dar parca ma tenteaza sa pun lucios :salut:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salut

Masina a primit bucse, pivoti de seat cupra si o mica revizie.

.........

......

post-47521-1248161948_thumb.jpg

post-47521-1248162243_thumb.jpg

post-47521-1248162338_thumb.jpg

Link către comentariu

poti detalia care este diferenta dintr-e bucsele normale(in cazul tau de v6) si bucsele de cupra(banuiesc ca seat 1m)???

o diferenta la pret???

m-ai facut f curios...oricum vroiam sa-mi pun powerflex...dar am auzit ca nu sunt chiar asa bune pt o masina cu care mergi zilnic

multumesc

Link către comentariu

Offtopic: bucsele de Cupra sunt cele pline, cu "cocoasa" - sunt mai rezistente.

Ontopic: frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Ce sa mai spui.Cred ca e senzatie masina.Sa o folosesti fara evenimente neplacute.Drumuri bune.Drive safe

Link către comentariu

Mersi de urari

Bucsele de bora sunt 50 de ron ambele ,pe cand astea sunt 120 de ron si sunt foarte bune .

Masina se comporta foarte bine acum cu suspensia sport ,sunt foarte multumit,si nu este foarte rigida.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salut,la masina a inceput sa se simta suspensia ,primele victime-flansele la amortizoare,pe care le-am inlocuit cu flanse de TT ,azi i-am facut si revizia.

Cateva poze de azi:

http://img338.yfrog.com/i/img1699p.jpg/

http://img338.yfrog.com/i/img1695ye.jpg/

Modificat de crysty_2.8
Link către comentariu

Un adevarat "sleeper". Drumuri bune cu ea!

offtopic: am mers cu un Opel Vectra 2.6 V6, 170 cai, cutie automata... Doamne, ce bine tragea aspirata, insa ce m-a incantat cel mai mult era sunetul motorului (cu filtru sport), parca avea monstri sub capota.

Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!