Jump to content

Un ELF alb.

passyowner

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Am decis sa deschid acest topic (si) din cauza colegului nostru WNS care a dorit sa revada un Variant cu White Walls.

Asadar a venit vremea sa imi prezint si eu automobilul.

Scurt istoric.

B5.5 Variant, Trendline, Business Paket, Technik Paket, Winter Paket. TDI PD

A fost achizitionat din Deutschland in iulie 2008.

Numarul de kilometri afisati pe bord in momentul cumpararii: 109.017 KM

Am plecat cu gandul sa imi cumpar un Golf V pe care il vazusem la autohaus cu o luna in urma... dar am venit acasa cu Passat.

Nu regret nici un moment alegerea facuta.

Am primit destule critici cum ca masina e alba... ca e variant, multi au strambat din nas, dar eu apreciez latura ei practica.

Mi-a placut la nebunie Golful lui WNS, asa ca am incercat sa "copiez" ce-i bun de la el si sa modific discret al meu Passat.

Numarul masinii e personalizat, 19 ELF. 19 reprezinta cilindreea motorului (1.9 TDI) iar ELF are dublu inteles: o data 9ELF = 911 pt ca elf in germana inseamna 11, iar eu fiind fan PORSCHE nu m-am putut abtine :Driver:

si a doua oara ELF mai inseamna spiridus. (Mi-a placut mie mult The Lord of The Rings) :blah_:

In prezent are 125.552 KM parcursi. Si a avut o singura "problema", s-a ars un bec de la numarul din spate. Le-am schimbat pe ambele pentru ca unul ilumina normal (cel nou), iar celalalt se cunostea ca e vechi - era o lumina mai galbena.

Vor mai urma modificari: plafoniera W8, vopsire spoiler fata - partial, as incerca sa vopsesc si bandourile in alb.... dar multi mi-au spus ca nu e o idee buna, antena de dimensiuni reduse, si nu in ultimul rand jante pe 16" originale Passat B6 vopsite in alb. (Am vazut la cineva la Ramnicu Valcea. - Nurvil)

Voi posta un link al galeriei cu poze sa vedeti cum era in autohaus si cum a ajuns acum.

http://img33.imageshack.us/gal.php?g=47589369.jpg

Acest link contine 4 poze facute aseara: http://img33.imageshack.us/gal.php?g=dsc00210q.jpg

Modificari: Radio GAMMA, Folie 20% SunTek, White Walls, Capace VW vopsite in negru mat, Xenon 6000 K, Oglinzi laterale cu tenta albastra, becuri nr spate noi, banda dublu adeziva pt numere, fara inscriptie cilindree si model pe hayon, sticker vwforum, telefon Nokia 6310i, cana VW de la dealer.

Astept sugestii si reclamatii :Driver:

Modificat de passyowner
Link către comentariu

Frumoasa masina :) ! S-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente :Driver: !

Spor la realizarea modificarilor :emthup: !

Link către comentariu

Va multumesc mult pentru aprecieri.

Astept criticile :icon_thumright:

Link către comentariu

S U P E R B A ! Sa o stapanesti sanatos si sa te duca mult si bine peste tot!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! :rolleyes:

Cred ca ne-am intersectat prin traficul iesean de cateva ori.

Iti recomand sa vopsesti bandourile in culoarea caroseriei si atunci va arata intr-un mare fel masina! :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut!

Asa e, ne-am intalnit prin trafic :D Voi tine cont de sfatul tau si cat mai curand voi face modificarea.

Link către comentariu
MasinaPoporului

Frumoasa masina.Am vazut-o si eu aseara prin Campusul Tudor dar nu am reusit sa te ajung ca se mergea bara la bara.Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
Frumoasa masina.Am vazut-o si eu aseara prin Campusul Tudor dar nu am reusit sa te ajung ca se mergea bara la bara.Sa o stapanesti sanatos.

Imi pare rau dar eu nu te-am vazut :D

Multumesc mult! Sper sa mai pot ajunge pe la intalnirile de sambata din cand in cand.

Link către comentariu
Salutare tuturor!

Am decis sa deschid acest topic (si) din cauza colegului nostru WNS care a dorit sa revada un Variant cu White Walls.

Asadar a venit vremea sa imi prezint si eu automobilul.

Scurt istoric.

B5.5 Variant, Trendline, Business Paket, Technik Paket, Winter Paket. TDI PD

A fost achizitionat din Deutschland in iulie 2008.

Numarul de kilometri afisati pe bord in momentul cumpararii: 109.017 KM

Am plecat cu gandul sa imi cumpar un Golf V pe care il vazusem la autohaus cu o luna in urma... dar am venit acasa cu Passat.

Nu regret nici un moment alegerea facuta.

Am primit destule critici cum ca masina e alba... ca e variant, multi au strambat din nas, dar eu apreciez latura ei practica.

Mi-a placut la nebunie Golful lui WNS, asa ca am incercat sa "copiez" ce-i bun de la el si sa modific discret al meu Passat.

Numarul masinii e personalizat, 19 ELF. 19 reprezinta cilindreea motorului (1.9 TDI) iar ELF are dublu inteles: o data 9ELF = 911 pt ca elf in germana inseamna 11, iar eu fiind fan PORSCHE nu m-am putut abtine :)

si a doua oara ELF mai inseamna spiridus. (Mi-a placut mie mult The Lord of The Rings) :)

In prezent are 125.552 KM parcursi. Si a avut o singura "problema", s-a ars un bec de la numarul din spate. Le-am schimbat pe ambele pentru ca unul ilumina normal (cel nou), iar celalalt se cunostea ca e vechi - era o lumina mai galbena.

Vor mai urma modificari: plafoniera W8, vopsire spoiler fata - partial, as incerca sa vopsesc si bandourile in alb.... dar multi mi-au spus ca nu e o idee buna, antena de dimensiuni reduse, si nu in ultimul rand jante pe 16" originale Passat B6 vopsite in alb. (Am vazut la cineva la Ramnicu Valcea. - Nurvil)

Voi posta un link al galeriei cu poze sa vedeti cum era in autohaus si cum a ajuns acum.

http://img33.imageshack.us/gal.php?g=47589369.jpg

Acest link contine 4 poze facute aseara: http://img33.imageshack.us/gal.php?g=dsc00210q.jpg

Modificari: Radio GAMMA, Folie 20% SunTek, White Walls, Capace VW vopsite in negru mat, Xenon 6000 K, Oglinzi laterale cu tenta albastra, becuri nr spate noi, banda dublu adeziva pt numere, fara inscriptie cilindree si model pe hayon, sticker vwforum, telefon Nokia 6310i, cana VW de la dealer.

Astept sugestii si reclamatii :)

LE: Magazie MP3 XCarLink + 4GB microSD (maximum 594 melodii odata).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!