Jump to content

Pedala acceleratie in podea


GTI_85
 Share

Postare recomandată

A incercat cineva sa schimbe pedala de acceleratie de pe golf 3 cu o pedala "in podea" ? E destul de obositoare la drum lung si ar fi mult mai confortabil cu o pedala cum e la golf 5, de exemplu. Pedale ar fi si de la masini mai vechi (am avut candva un transporter din `78 care avea asa...) dar ce probleme implica o astfel de modificare ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Chiar m-am gandit si eu la asa ceva si ma intrebam ce implica acest lucru... daca se gaseste cineva sa ne explice care cunoaste sau care chiar a facut acest lucru... :blah_:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu sa dau detalii ca nu am incercat sa montez ca la masinile mele e deja asa :blah_: (asa cum s-a scris la Golf 5 e deja in podea, precum e si la Skoda S100/120) dar cred ca un aparat de sudura si 1 flex rezolva problema in cateva minute.

Pedala de pe Skoda S100 si / sau 120 (se gasesc la dezmembrari sau la fier vechi) cu mici modificari cred ca se poate monta relativ rapid, doar cablul de acceleratie trebuie sa fie un pic mai lung. Incearca cablul ( bowden-ul) de biciclete sa-l adaptezi la constructia "noua" :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Oare nu se poate prinde in suruburi , in podea ? Ma refer la partea de balama cu care se articuleaza pedala .... Iar legat de lungimea cablului, cred ca ar trebui calculata bine lungimea...cativa mm pot sa schimbe mult situatia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!