Jump to content

Golf VI Comfortline 1.4 TSI 122 CP M6 4 usi

HNS

Postare recomandată

Salut,

Asta e primul meu post, cam aiurea ca e unul in care simt ca ma laud. Am sa va prezint noua mea masina.

Este un Golf 6 Comfortline cu motor TSI 1.4 de 122 CP, cutie manuala cu 6 trepte. Culoarea este Shark Blue metallic.

Povestea ei e oarecum interesanta. Imi configurasem pe site un alt model, la care as fi primit o reducere de 5% din partea dealerului, dar intr-o zi am fost sunat de un reprezentant si mi s-a oferit o reducere de 10% pentru a cumpara masina descrisa in acest topic. Avantajele erau oarecum rezonabile, nu mai trebuia sa astept cele 12 saptamani si primeam si o reducere de inca 1000 de euro (Pretul de catalog al masinii era de 20.517 iar eu am platit 18.440 - substantial dupa parerea mea), practic ajungand la acelasi pret cu modelul configurat de mine pe site. Am acceptat oferta si dupa 2-3 saptamani am fost si am cules-o.

Acum are 3 saptamani de cand ma plimba si aproape 1000 km (inca nu am avut timp sa iesim prin excursii, doar cateva drumuri Bucuresti - Targoviste). Astept cu nerabdare sa ies din rodaj sa pot merge fara sa privesc inspre turometru de fiecare data cand ma pregatesc sa depasesc. Nu m-am putut abtine si recent am urcat-o de 2-3 ori (pentru perioade foarte foarte scurte de timp) pana pe la 4000 de ture dar in rest am fost rezonabil. Nu am un stil salbatic de condus, dar am pretentia ca atunci cand vreau sa mearga repede, sa mearga repede. :)

Dotarile optionale sunt:

- Climatronic cu bi-zona;

- Alarma antifurt "Plus" cu imobilizator electronic, senzor de supraveghere interioara, back-up horn, iluminiare individuala a usilor,lumini pentru citit fata/spate

- Jante aliaj usor "Atlanta"

- Lumini si vizibilitate-lumini de zi permanente, functie Coming Home-Leaving Home, senzor de ploaie, oglinda interioara cu sistem automat antiorbire, doua lumini fata in dreptul picioarelor

- Radio RCD 510 cu functie MP3, Cd-changer pentru 6 CD-uri

- Roata de rezerva din aliaj usor

- Volan multifunctional piele (3 spite) cu control pentru display, radio si telefon, computer de bord Plus

Am atasat si cateva poze (sorry pentru faza cu numerele cenzurate, le-am salvat din greseala peste pozele originale). Am sa pozez si interiorul cu proxima ocazie.

dsc01048.jpg

dsc01047.jpg

dsc01046.jpg

dsc01045.jpg

Link către comentariu

Salut,

Frumoasa culoare ai ales. La cat mai multi km cu ea si fara incidente.

Asteptam si ceva poze cu interiorul.

Link către comentariu

Felicitari!

S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!

Imi place mult culoarea... fiind a doua mea optiune dupa reflex silver :))

Ai avut ceva probleme in "off-road"?

Modificat de lenco
Link către comentariu

Felicitari! Frumoasa masina, as remarca in primul rand jantele (wish I hade) si cu culoare deosebita.

Sa stapanesti sanatos si iti doresc sa bucuri de ea mult timp.

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari. Pana acum am avut noroc sa nu am niciun incident. Sper si de acum incolo sa mearga la fel.

@ danut82, dupa cum am spus, nu am avut nimic de ales la masina, a venit asa. Dar si mie imi place foarte mult

@szaki, jantele sunt optionale si din cate vad in oferta au costat pana in 200 E cu tot cu TVA.

@lenco, merge foarte bine si off-road. ;) Amortizoare si suspensii excelente. Plus ca off-road facem in fiecare zi pe drumurile din Romania. Apropo, am fost in Targoviste la service si mi-am luat covorase din cauciuc cu 120 RON. Sunt de golf 5 dar se potrivesc perfect si la asta.

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie. Eu iti foresc cati mai multi km fara probleme ... si contrat celorlalti 90% forumisti, te-as sfatui sa nu ii faci nici o modificare.

Link către comentariu

Frumoasa masina, frumoasa culoare si frumoase jante (eu zic ca pe 16 numai mugello le concureaza la look... mugello care nu stiu daca mai sunt disponibile pe G6... dar atlanta sunt mai rare :) ).

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Salut,

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! cam cat consuma acest motor de 122CP?

Link către comentariu

CAR ZONE, consumul e foarte bun. Astazi am mers pana la Vidraru, am facut cam 300 km si am avut consum mediu de 5.9l in conditiile in care am condus ceva si prin orase si nu am condus neaparat rezervat. Consumul mediu pe primii 1300 km e cam de 6.5l la suta. Decent. Oricum, astept sa mai scada putin pe masura ce se lasa motorul. Iti recomand TSI cu cea mai mare caldura, chiar daca nu ma pricep la masini. E suficient sa il faci sa toarca si o sa intelegi de ce.

Primele "incidente": am luat 2 gropi, una destul de nasol, cred ca s-a dus amortizorul pana la capat fiindca s-a auzit un POC... Uitasem cum e sa traiesc asemenea senzatii. Pana sa imi cumpar Golful am avut o Dacie 1310 si chiar si acolo mi se facea pielea de gaina cand dadeam cu ea in gropi. La Golf e sfasietor. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!