Jump to content

Probleme cu alarma (de fabrica)

shkoda
 Share

Postare recomandată

Luni, a inceput sa urle alarma din senin... masina statea in parcare, in fata blocului. Marti, eram prin oras.. am parcat, am inchis masina... la 30 sec. incepe sa urle alarma..

In ambele cazuri, era foarte cald afara... si m-am gandit ca poate are vreo legatura.. cu toate ca vara trecuta n-a facut asa, iar astazi.. am fost iar plecat prin oras cu treaba si am lasat-o de cateva ori parcata in soare, dar de data asta nimic.

A mai patit-o cineva? Sau aveti idee ce-ar putea fi? Mai am garantie fix o luna, dar as prefera s-o rezolv eu altfel daca se poate, pt. ca am xenon after-market... si n-am chef sa stau sa ma cert cu aia prin service pe tema garantiei.

multumiri anticipate! :blah_:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Luni, a inceput sa urle alarma din senin... masina statea in parcare, in fata blocului. Marti, eram prin oras.. am parcat, am inchis masina... la 30 sec. incepe sa urle alarma..

In ambele cazuri, era foarte cald afara... si m-am gandit ca poate are vreo legatura.. cu toate ca vara trecuta n-a facut asa, iar astazi.. am fost iar plecat prin oras cu treaba si am lasat-o de cateva ori parcata in soare, dar de data asta nimic.

A mai patit-o cineva? Sau aveti idee ce-ar putea fi? Mai am garantie fix o luna, dar as prefera s-o rezolv eu altfel daca se poate, pt. ca am xenon after-market... si n-am chef sa stau sa ma cert cu aia prin service pe tema garantiei.

multumiri anticipate! :D

Salut,

Eu am patit asa ceva, insa la mine am aflat de la ce e mergand la reprezentanta:

- aveam un senzor de inchidere usa defect, astfel incat nu mai sesiza daca usa chiar s-a inchis sau nu.

Daca ai alarma montata din fabrica si nu aftermarket, e posibil sa-ti faca diagnostic cuplandu-se la calculatorul de habitaclu si sa-ti indice care e.

In cazul in care se dovedesta a fi la tine aceeasi problema ca la mine, rezultatul a fost (la service) inlocuirea intregului modul din usa (~500 RON).

Succes

Link către comentariu

cred ca un switch la o broasca face figuri,cel mai probabil cel de la sofer.este posibil ca el sa inchida circuitul cand inchizi tu portiera,insa apoi sa deschida,datorita uzurii.ai verificat treaba asta?nu cumva merge cu intermitente?

Link către comentariu

Nu am verificat nimic... pt. ca nu am stiut ce sa verific.. si nici nu am vag-com :icon_thumright:

Am pus-o pe seama caldurii... mi-a zis cineva, ca si lui ii facea la fel si era de la soare/caldura (pe un opel astra H). Treaba e ca a facut doar luni si marti.. atat... o sa merg si pe la service, dar asa cum am zis mai sus, daca pot descoperi, cu ajutorul vostru ce are si se poate rezolva.. n-as avea chef sa ma cert cu aia de la service pe tema xenoanelor.

@kelu - ai PM :D

Link către comentariu

Subscriu la opinia lui Kelu. :icon_thumright: E vorba de un switch la una din portiere. Susţin pentru că de cand nu mai merge contactul de la uşa dreapta faţă, urlă alarma din senin atunci cand are chef, chestie care nu se

Link către comentariu

• 2 years later...

Sunt ceva "anisori" decand nu s-a mai postat aici, dar daca nu a fost inchis topicul ... il resuscitez putin :icon_bounce: .

Ma intereseaza cum sta treaba cu alarma din fabrica de pe Octavia 1, adica cand se armeaza, atunci cand inchid din butonul din cheie sau/si atunci cand inchid direct cu cheia-portiera sofer?

Inca o chestie,( defapt asa am aflat ca am alarma- probabil nici samsarul de la care am cumparat-o nu stia) masina era inchisa din buton-cheie, am deschis-o cu cheia prin broasca-usa sofer- am incuiat tot cu cheia, am facut cativa pasi si a inceput piuie+avarii. Nu intelegeam ce se intampla, in fine m-am prins ca am alarma.

Azi am incercat sa o declansez din nou: cu masina inchisa din cheie am inceput sa trag de : stergatoare si manere de la usi=nimic, dupa care am lovit cu picioarele in cauciucuri si abia dupa 30-40 secunde a inceput sa piuie. Am senzori/switch numai pe usa sau se mai poate declansa alarma si la lovituri- geam spart etc.?

Link către comentariu

POSibil sa ai senzori de monitorizare a interiorului. Alarma se activeaza doar la incuiere din telecomanda.

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut! Am alarma de fabrica si cam inebuneste vecinii. Cand trece vreo masina mare, camion, motocicleta care face zgomot mai mare, alarma incepe sa urle. Intrebarea ar fi: unde este senzorul de miscare si daca se poate regla sensibilitatea? Multumesc!

Link către comentariu

NU cred ca e de fabrica alarma ta.

Link către comentariu

De ce?

E full. Asa am comandat-o. Nu am tras nici un fir suplimentar.

Am verificat, si era setata pe Germania. Am modificat pe restul tarilor.

Modificat de cristi-bv
Link către comentariu

Pentru ca o alarma OEM nu are senzori de vibratii.

Daca e OEM poti cedea in blocurile de masura de pe modulul de confort ultimele declansari ale alarmei.

Link către comentariu

Multumesc! Monitorizarea interioara a dat alarma. Totusi ce legatura are interioru cu exteriorul (zgomot tare) ? Momentan am dezactivat monitorizarea interioara. Sa fie faptul ca aveam un parasolar in parbriz si cand treceau camioanele, autobuzele sa vibreze si sa dea alarma?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!