Jump to content

GOLF 5 GT

chioreanrazvan

Postare recomandată

chioreanrazvan

Salut si bine v-am gasit!

Sincer sa fiu, mi-a luat o vreme pana sa ma inscriu pe vwforum,dar pana la urma mi-am facut timp :)

Masina mea este un VW GOLF 5 GT, 1.4 TSI de 170 CP de culoare rosie, 4 usi.

Am atasat si doua poze.

Astept intrebari si pareri.

post-47286-1242081346_thumb.jpg

post-47286-1242081356_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina! Nu imi place deloc xenonul pe farurile normale.

Despre toba nu pot sa spun nimic pentru ca nu se vede bine.

Ai putea sa faci o resoftare!

P.S. Este intalnire vwfrorum deasupra lui Auchan (adica pe la vreo 50m de unde ai facut tu pozele :D)

Link către comentariu
vali_devill

:lol: ca sa vezi!am un frate geaman!uita-te la pozele postate la intalniri spontane/duminica la polivalenta/postate de riddler ieri.umbla pe acolo un tornado red. :D toate cele bune

Link către comentariu

Si ca sa vezi parca seamana foarte mult cu roscata lui Dudu.

Si eu sustin ideea schimbarii tipsului de la esapament ca asta parca nu e de acolo. Ca si recomandari ar fi sa schimbi prelungirea spate cu una Gti si sa ii vopsesti partea superioara.

Poate ii spui si lui Dudu secretul xenonului Aftermarket pe Tsi 170 ca stiu ca masina lui o luase razna cand a incercat sa isi monteze.

In rest iti urez sa o folosesti fara evenimente si mai baga poze de la interior.

Link către comentariu

Frumoasa!Sa o stapanesti sanatos! Da-ne si noua mai multe detalii..pret,kilometrii,modificari..am vazut ca i-ai schimbat evacuarea..sau e decat tips?

Poze,Poze vreum POZEEEE :)

Link către comentariu

Arata bine masina! Sa o porti intreaga! Pune si niste poze de interior.

Link către comentariu

Salut,

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu
vali_devill

:) ar merge de minune o poza cu 3 rosioare!e posibil?

Link către comentariu
  • Administrator

pfff ce bine arata! :)

Ar merge o poza de grup cu GTSp lui razvan in mijloc - are grila neagra, face nota discordanta :)

Parere personala: pe faruri oglinda si masina rosie merge ceva mai bine xenon AfM de 5000k... lumina e mai alba, o prinde mai bine - credeti-ma pe cuvant, am studiat profund problema

Link către comentariu

sa ai grija cu semnul ala de GT pe bara fata ca s-au raportat multe disparitii :icon_thumright: e foarte frumoasa masina, sa ii schimbi toba aia la spate ca e foarte urata. mai fa si alte poze.

numai bine

Link către comentariu
chioreanrazvan

salut.imi cer scuze ca raspund asa de tarziu.sunt student la poli in cluj si prin asta se intelege de ce ajung asa de tarziu acasa:)

multumesc pentru sfaturi/indicatii.

de toba ce sa zic...mi-a placut foarte mult genu asta de tobe ''japan style'', am vazut la un prieten pe o Skoda RS, si de`asta mi`am pus.

legat de bari,spoilere, fuste..etc, prefer sa le pastrez astea o vreme.

''P.S. Este intalnire vwfrorum deasupra lui Auchan (adica pe la vreo 50m de unde ai facut tu pozele )"...CAND??

am mai atasat si ceva poze.

numai bine.

VW rullz

poze cu toba si farurile.pe langa astea am mai pus un filtru raid.hp cu care nu am poza,ca doar vinerea trecuta l`am montat.

lista cu ce as vrea sa mai modific nu este foarte lunga, ca doar e criza :D

post-47286-1242168962_thumb.jpg

post-47286-1242168967_thumb.jpg

post-47286-1242169705_thumb.jpg

post-47286-1242169713_thumb.jpg

Link către comentariu

nice car ,si intalnirile se tin miercurea de la ora 19 (saptamanal)

Link către comentariu

acum toba arata putin mai interesant. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!