Jump to content

Primul Audi s3 8p din Romania!

tanase_dragos

Postare recomandată

tanase_dragos

alte poze de la Juniorul :) Apropos: masina chiar trage tare acum.Am fost impresionat de rezultate :)

p150509223901.th.jpg

p1505092350.th.jpg

Link către comentariu
tanase_dragos

dupa ce am pus admisia am simtit o crestere de putere.dar cel mai mare salt a fost cand NDR s-a dat jos din masina :banghead: ...cel mai bun tuning auto...jos cu Nadir?!

ps.Nadirescule,mai slabeste si tu:))

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ce admisie ai pus tu?

eu sa slabesc .... da o voi face .... am promis ca atunci cand nu mai am ce ii face la masina am sa ma apuc sa slabesc

Link către comentariu

am vazut masina in drum spre Tulcea azi pe la 2 -3 :) frumos :) Eram pe sensul opus dar mereu atent dupa S3-uri :)

Link către comentariu
tanase_dragos
ce admisie ai pus tu?

eu sa slabesc .... da o voi face .... am promis ca atunci cand nu mai am ce ii face la masina am sa ma apuc sa slabesc

Iarta-ma, vroiam sa zic evacuare. :)

Povestea continua,pasiunea creste , avem puterea si dorinta de a o folosi.Boost 6, avans 4, EVOMS lipsa(suplinit de pipercross in carcasa) si totusi nu ma pot opri sa schimb mai devreme de 6900 pt. ca cere.Viteza medie 200km/h (pe autostrada in Birmania)si drum virajat si cu diferente de nivel si iepurele apare.Dau 15% din performante lui Alex sa le pastreze pe scaunul din dreapta si dupa 50 de km constatam toti 3 grei ca super-car-urile nu mai sunt ce-au fost odata................Porsche t. :D :D

rezultate tuning REVO:mai lenta ca speedster in a 3-a,mai putin obraznica ca rover,mai alba ca X,mai frumoasa ca subaru,

mai putin veche ca BMW ,mai putin vocala ca GTI,mai putin indemanatica ca IX ,mai matura ca CZT, dar mai COMPLETA ca toate.Crestere mare, mare,mare de putere,suspensia o tine,franele nu mai sunt supra dimensionate,abia acum se potrivesc,agilitate crescuta,zgomotul evacuarii te tine la curent cu disponibilitatea motorului,tractiunea intrata in alerta abia acum o face QUATTRO,consumul a scazut, nu mai este morocanoasa si merge mult mai tare cu eforturi din ambele parti mult mai mici.Costumul stramt nemtesc a fost inlaturat.

Link către comentariu
Adrian@revo

Surioara alba a lui NDR :-)

Cu EVO MS si cu noile setari software, sus in ture va fi cu totul alta poveste fata de ce este acum. Ca sa nu mai vorbim de sunetul admisiei.

*edit: Ianuarie 2007 cand mai exact ? Eu l-am ridicat pe al meu S3 in 20.01.2007

Modificat de Adrian@superchips
Link către comentariu

Hai ca am intrebat mai devreme, dar vad ca nu a zis nimeni nimic. S3-ul lui Dragos nu este primul din Romania. :) Este cel albastru pe care l-am configurat eu partial pe 10 octombrie si care a ajuns in showroom la PBN pe 6 decembrie 2006. Nu l-am luat eu pentru ca in configuratia partiala nu ma hotarasem la cateva dotari, iar intre timp comanda trebuia sa plece neaparat, ca in decembrie sa fie un S3 in showroom. :) Masina a fost cumparata in decembrie de un respectiv, care a pus-o mai departe la vanzare prin ian-feb 2007 pe autovit. Iata povestea primul S3 din Romania. ;)

Link către comentariu
tanase_dragos
Hai ca am intrebat mai devreme, dar vad ca nu a zis nimeni nimic. S3-ul lui Dragos nu este primul din Romania. ;) Este cel albastru pe care l-am configurat eu partial pe 10 octombrie si care a ajuns in showroom la PBN pe 6 decembrie 2006. Nu l-am luat eu pentru ca in configuratia partiala nu ma hotarasem la cateva dotari, iar intre timp comanda trebuia sa plece neaparat, ca in decembrie sa fie un S3 in showroom. ;) Masina a fost cumparata in decembrie de un respectiv, care a pus-o mai departe la vanzare prin ian-feb 2007 pe autovit. Iata povestea primul S3 din Romania. :D

15.01.2007 sosita Constanta,facut rar,omologare speciala si livrata domiciliu 1.02.2007.Cred ca asa cum am fost informat a fost totusi prima daca o consideram pe cea albastra "fara client".

Vlad,permite-mi te rog adresarea,stiam povestea "copilului ratacit"

dsc02850p.th.jpg :Driver: :) :(

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu mai conteaza a cui a fost sau nu prima :icon_thumright:

eu vreau sa il anunt pe dragos ca evomsu e la mine si il asteapta cu nerabdare :blah_:

Link către comentariu

ntz ntz nadir, vrei sa spui injenu? :( (evomsu parca s-a ratacit , nuh? :D :D) , glumesc

Frumoasa masina , multa bafta sambata, asteptam filmulete.

Modificat de MaryS
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am montat si admisia :D)

ceva poze din timpu montajului ;)) il rog pe dragos sa puna niste poze dupa cu ea montata ca eu am uitat sa ii mai fac ;)

deci masina este gata de joaca ;)) acum are stage 2+ ;)

post-2937-1242861798_thumb.jpg

post-2937-1242861827_thumb.jpg

Link către comentariu
tanase_dragos

Am cel putin 30 de ore de studiu aprofundat internet,prin cele mai variate cotloane , discutii cu oameni cu pareri avizate , vizualizari live solutii admisie masini recunoscute sport (super-car-uri,dar si arhi-cunoscutul GTI 5,5).Am ascultat ,mirosit dar mai ales pipait termic mai multe admisii stock,custom sau tuning si am ales greu Evoms.Imi pare rau sa recunosc dar NDR a avut dreptate chiar daca el a mers si pe intuitie iar eu mai mult pe analiza pentru ca plecasem de la unele ipoteze neadevarate cu care nu va mai obosesc.Consider ca trebuie curatat des filtrul (3/7 mii km),masuratorile au confirmat .eficienta admisiei EVOMS Motorsport U.S.A.

Am simtit cresteri de putere chiar incepand de la 2800 de ture la apasari mai rapide a pedalei si zgomotul e barbatesc.Alex mi-a spus ca compartimentul motor ii place mai mult in noua prezentare mai ales ca montajul a fost facut ingrijit ,sigur, estetic. Multumesc Nadir.

p2105092045.th.jpg

p2105092044.th.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

o poza si pt fiara ta neimblanzita

muu1r_123.jpg

defapt nu e fiara e vaca .... iii mai tre niste pete negre ca numarul il are deja

Link către comentariu
tanase_dragos

am fost la Baia Mare.Totul a mers bine.Am batut un volvo dare la sfarstit...Se pare ca am o problema la ambreiaj.Nu suporta supra-incalzire

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
am fost la Baia Mare.Totul a mers bine.Am batut un volvo dare la sfarstit...Se pare ca am o problema la ambreiaj.Nu suporta supra-incalzire

nu nu

te-ai exprimat gresit

ambreiaju tau nu suporta persoane care il tin apasat excesiv .... ambreiajului tau nu prea ii place cand il patinezi :vaidecapulmeu:

ai vazut aseara ca nu avea nimic :blah:)

dat de jos pana sus si nu a zis nimic ..... chiar si cand a fost smucit .... tu tre sa mai lucrezi in al nu il mai patina si atunci o sa vezi ca o sa va intelegeti si mai bine.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ti-a ajuns un colet azi de dimineatta :D

asa ca, fati timp sa ne vedem poate montam noul ambreiaj pana la sf saptamanii desi vad ca cel pe care il ai inca face fata cu brio daca esti si tu atent cu el ;)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pacat ca ai plecat asa repede si nu am mai apucat sa te felicit!

ai scos un timp formidabil ;) 12,9 se pare ca incepi sa te acomodezi cu masina ;))

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pt moment ia poza asta :icon_thumright:

si o sa iti arat si filmu cand bati gtr`ul :unsure:

post-2937-1245105052_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...

Surioara alba a lui NDR :-)

Cu EVO MS si cu noile setari software, sus in ture va fi cu totul alta poveste fata de ce este acum. Ca sa nu mai vorbim de sunetul admisiei.

*edit: Ianuarie 2007 cand mai exact ? Eu l-am ridicat pe al meu S3 in 20.01.2007

Hai ca am intrebat mai devreme, dar vad ca nu a zis nimeni nimic. S3-ul lui Dragos nu este primul din Romania. :) Este cel albastru pe care l-am configurat eu partial pe 10 octombrie si care a ajuns in showroom la PBN pe 6 decembrie 2006. Nu l-am luat eu pentru ca in configuratia partiala nu ma hotarasem la cateva dotari, iar intre timp comanda trebuia sa plece neaparat, ca in decembrie sa fie un S3 in showroom. :) Masina a fost cumparata in decembrie de un respectiv, care a pus-o mai departe la vanzare prin ian-feb 2007 pe autovit. Iata povestea primul S3 din Romania. ;)

Ca sa nu va mai certati, primul S3 comandat in Romania si livrat in Romania este S3-ul lui Adi ... scuze de offtopic :)

Dragos, ceva noutati pe la masina ?:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!