Jump to content

Primul Audi s3 8p din Romania!

tanase_dragos

Postare recomandată

tanase_dragos

In 2007 am vrut sa cumpar prima mea masina pe benzina un golf gti.Nu mi-au ajuns banii si am mai amanat.Eram atras si de sti si IX.Am citit un articol in AMS despre s3.Si m-am decis.Super frumoasa,robusta.Am facut rodajul foarte atent 2000km si apoi am inceput sa o testez.Am fost oarecum neconvins de performante apoi i-am descoperit talentele.Nu-mi place golul turbo,cauciucurile de serie si zgomotul "timid".La 7000km am resoftat-o la ASPAD.La 8000km i-am pus filtru sport pipercross in carcasa originala.A raspuns bine cred ca are in jur de 295-310 cai si 390-415 nm.Este foarte performanta dar numai peste 3500 ture insa inca nu fac corp comun cu ea asa cum fac cu cealalta masina(vw bora tdi 110 resoft 143cp).

Acum o luna l-am contactat pe Nadir care m-a convins cu sinceritatea lui si am vazut ce relatie frumoasa are el cu sora masinii mele (s3 NDR).Am comandat cateva piese strict necesare pentru a-mi remodela s3-ul(twin cooler Forge,cai Evoms,pompa benzina,evacuare Turbo Back Milltek).Va tin la curent.

Link către comentariu

aoleu...300 cp - 400 nm...mda...asta da masina...asteptam poze :unsure: km cat mai multi fara incidente...sa ai noroc de ea :coolpics:

Link către comentariu

o bomba pe roti :unsure:

astept sa vad pozele

km multi si drum intins

Link către comentariu

pot zice doar: flawless

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

hahah dupa 2 ani in care ai fost ascums ai aparut si pe forum;))

un super baiat domnu stomatolog

acum ca ti-ai luat inima in dinti si ai postat aici am sa iti fac o surpriza si am sa te anunt ca ai ceva pe la mine in garaj si te astept pe la sfarsitul saptamanii sa facem masina bomba!

iti atasez asa 2 poze in care nu se vede mare lucru dar un ochi atent ar zarii bujiile camfolower`ul pompa de inalte si toata evacuarea milltek nonrezonated abia astept sa am un frate geaman si in bucuresti :) e bine ca e tot alba :D)

post-2937-1242080231_thumb.jpg

post-2937-1242080261_thumb.jpg

Link către comentariu

:blah_: welcome.

chiar, va fi un frate de-al lui NDR, ceea ce e foarte bine!

vad ca urmezi retea deja cunoscuta, si testata de altii. bravo!

Link către comentariu

Haha domnu' stomatolog si-a luat inima-n dinti :blah_:

Felicitari pentru bestie!

Link către comentariu

Buuuun, inca un S3 => in devenire RS3. :)

Felicitarile mele si mult succes la modificari!

Link către comentariu

Salut,

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente, asteptam si niste poze de asemenea!

Link către comentariu

daca ai asa multe dotari si pe interior inseamna ca ai un f16 :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Ma surprinde un pic ce ai spus la sfarsit : ca nu faci corp comun cu ea, totusi a trecut ceva timp de cand o ai.La mine e exact pe dos: cu Passatul nu prea resimt mare placere la condus, in schimb cu asta fiecare iesire e o bucurie.

Link către comentariu
lucian_90tud

Probabil primul care a fost livrat la vremea lui, in 2007....parerea mea :D . Oricum, foarte frumoasa masina. Vreau si eu :icon_confused:

Link către comentariu

Prima si n-are nici pana acu poze? :D

glumesc!

sa te bucuri in continuare de ea, mai ales dupa ce vin noile modificari :icon_confused:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

si mai am o surpriza

a ajuns si twincooleru :D

joi esti programat asa ca joi seara te vei putea bucura de puterea unui RS3evo

post-2937-1242171555_thumb.jpg

Link către comentariu

se pare ca pozele le asteptam de la nadir, nu de la dragos. Oricum sa ne tineti la curent cu evolutia masinii

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

dragos baga mare zilele astea ca sa isi poate lua joi liber sa putem face masina :D)

joi se vor turna foarte multe poze asa ca veti vedea mai multe :)

in schimb il rog pe Alex juniorul lui Dragos sa ne puna niste poze cu masina.

Link către comentariu
tanase_dragos

am venit cu pozele:D

p0105091342.th.jpg

p1205092019.jpg

p1205092020.th.jpg

Vor mai urma si alte poze in curand.Mi-a fost livrata de Cardinal Motors Constanta in ianuarie 2007.Au uitat sa-mi monteze radio cd-ul si dupa o cercetare de 6 luni mi l-au pus cu explicatia ca a fost fabricata dupa standardul din Germania,fara.

Link către comentariu

Hai ca il ajut eu cu niste poze facute mai demult. Cunosc foarte bine masina, este o bestie. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie dupa ce termina Nadir cu ea :P .

post-7926-1242245205_thumb.jpg

post-7926-1242245210_thumb.jpg

post-7926-1242245214_thumb.jpg

post-7926-1242245234_thumb.jpg

post-7926-1242245253_thumb.jpg

Link către comentariu

Haide Nadir ca vrem sa vedem ceva frumos :icon_thumright:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ne-am luat cu vorba si am uitat sa mai pozam dar in mare am prins cate-va secvente de pe final :icon_thumright:)

eu mi-am facut treaba acum il las pe dragos sa se mai obijnuiasca cu masina :D

post-2937-1242467178_thumb.jpg

post-2937-1242467199_thumb.jpg

post-2937-1242467215_thumb.jpg

post-2937-1242467226_thumb.jpg

post-2937-1242467262_thumb.jpg

post-2937-1242467276_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru masina foarte tare :icon_thumright:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

george vezi ca aseara dupa ce am ajuns in bucuresti am pus si softu :icon_thumright:) ...... de aici intelegi tu :D)

Link către comentariu

hahaha pai normal , eu eram X la ora aia :)))))

inainte sa pui tu mana pe ea era absolut mult mai cuminte :)))))

Modificat de 48BYG
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!