Jump to content

Renuntare la pachet drum greu pentru suspensie sport

Gabriel2006
 Share

Postare recomandată

Salut!

Ma intereseaza si pe mine acest subiect.

Am o Skoda Octavia Tour Sport. fara pachet drumuri grele.

Ma intereseaza sa schimb doar arcurile si am vazut ca se invart pe la suma de 100 - 200 euro.

Suma nu ar fi mare. Am inteles ca si coboara garda cu ~3 cm. Nici o problema si asta.

Tot ce vreau sa stiu e daca am timp o sa ma depaseasca roata sau o depasesc eu pe ea.

Merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

....

Tot ce vreau sa stiu e daca am timp o sa ma depaseasca roata sau o depasesc eu pe ea.

...

eu nu am inteles ce?

Link către comentariu

• 3 months later...

Vin cu noi informatii referitoare la pachetul de drumuri grele.

Din cate m-am interesat si am cautat el este compus din urmatoarele:

Pe FATA vine cu amortizoare (heavy duty) + inaltatoare de 2 cm deci arcurile sunt normale .

Pe SPATE vine cu amortizoare normale dar arcurile sunt (heavy duty)

Si acum vin si cu explicatia logica dc exista pe spate arcuri mai mari respectiv (heavy duty) pt ca producatorul nu a putut sa puna si pe spate inaltatoare ca sa aduca masina la un numitor comun.

Asa ca in cazul in care vrem sa renuntam la Pachetu de Drumuri Grele trebuie schimbate pe fata amortizoare cu unele normale si scoase intaltatoarele care exista cu siguranta si pe spate arcuri normale cu amortizoare normal

Multumesc si sper sa va fie de folos informatia

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Vin cu noi informatii referitoare la pachetul de drumuri grele.

Din cate m-am interesat si am cautat el este compus din urmatoarele:

Pe FATA vine cu amortizoare (heavy duty) + inaltatoare de 2 cm deci arcurile sunt normale .

Pe SPATE vine cu amortizoare normale dar arcurile sunt (heavy duty)

Si acum vin si cu explicatia logica dc exista pe spate arcuri mai mari respectiv (heavy duty) pt ca producatorul nu a putut sa puna si pe spate inaltatoare ca sa aduca masina la un numitor comun.

Asa ca in cazul in care vrem sa renuntam la Pachetu de Drumuri Grele trebuie schimbate pe fata amortizoare cu unele normale si scoase intaltatoarele care exista cu siguranta si pe spate arcuri normale cu amortizoare normal

Multumesc si sper sa va fie de folos informatia

Multumesc frumos,mi-a fost de mare ajutor informatia.Am tot skoda octavia tour sport cu pdg din fabrica si am intrebat zeci de persoane despre aceasta suspensie.

Link către comentariu

• 1 year later...

Reinvii un topic antic, dar vreau sa vad ce arcuri s-ar potrivi pe spate la octavia I care acum are PDG si vreau DOAR pe spate sa ii pun arcuri normale pt ca spatele fuge la viraje puternice!

Daca cumpara arcuri de golf IV? Sau sa caut arcuri de octavia non pdg? adica vreau sa fie mai joasa de spate!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!