Jump to content

Vw Golf 3 GT TDI

N3buNul

Postare recomandată

N3bunule as vrea si eu id`ul tau. am un golf 3 si as avea cateva intrebari si la tine gasesc raspunsul :X astept un pm de la tine sau un nreply aici multumesc

PS; alexzalexz13 e id`ul meu te astept. Mersi

Link către comentariu
  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• N3buNul

53

• ovidiu89

11

• GTI_85

7

• Claudiu90

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa am facut si eu anul trecut cand am fost in vacanta in Croatia cu golfuletul ... 3000 km din care jumatate facuti la 4000-4500 rpm continuu (autostrada).

Presupun ca BBS-urile le iei pentru show, nu pentru drumuri obisnuite ...ar fi pacat de ele...Mai ales ca talonul foarte mic + suspensia sport nu prea se pupa cu drumurile obisnuite.

Modificat de GTI_85
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Cu farurile astea da foarte bine si eu am avut un golf 3 gti si vroiam sa ii pun aceleasi faruri. Te sfatui sa ii pui daca gasesti stopurile de la gti ca sunt smoked din fabrica si da foarte bine.

Modificat de blordc
Link către comentariu

AlexandruSv ai pm :study:

GTI_85 , am in planuri bbs-urile pentru ca ma gandesc sa mai cumpar o masina, iar asta va fi doar pentru sfarsit de saptamana sau intalnirii dinastea.dar din cate am vazut pana acuma in 4x100 si pe 16" nu sunt deloc usor de gasit, iar cine le are au niste scoruri mari.acu sa vedem ce va fi :) eu inca sper :)

blordc, mersi frumos :), cat despre stopuri, am avut dinalea originale "smoked" cum zici tu :) dar incepusem sa vad multe pe aici (cel putin pe frumul portughez cam toata lumea pune) si am zis sa fiu un pic diferit:) si astea sunt "smoked" si deocamdata nu sunt prea des intalnite :)

Claudiu90 mersi frumos :)

Bafta

Link către comentariu

frumos golf . l-ai aranjat bine :( ceva impresii despre suspensia reglabila ? si eu mi-am luat ta technix tot reglabila dar nu am puso inca pe masina . la primavara o voi monta :)

Link către comentariu

nutzuXXL mersi de urari :) Cat despre suspensie e la fel ca a mea, doar marca difera. nu ma pot plange de ea, doar trebuie sa ai mai multa grija sa nu dai in gropi si la denivelari sa o lasi mai incet ca te zguduie. si o alta chestie, cu cat e mai joasa cu atat e mai confortabila.eu cat am fost cu ea acasa am umblat destul de mult, dar am avut si foarte mare grija :)dar in schimb pe autostrada e frumos :D parca se lipeste de asfalt :)

Bafta

Link către comentariu

Focusdesign 1.9 GTD mersi frumos :blink: promit ca o sa fac tot ce pot sa o mentin asa :blah:

Si cum azi am avut un pic de timp liber am zis sa am grija un pic si de ea. Am spalato frumos dupa care a primit si niste telescoape pentru capota pe care le aveam puse bine de ceva vreme :drunken:

Poze :

181020103595.jpg

181020103596.jpg

Si una cu ea curata :blah:

181020103600.jpg

Bafta

Link către comentariu

Salut !!!

Sambata trecuta,pentru prima data, am scos golful pe pista. Pacat ca a cam plouat si nu prea am putut sa "trag" de el asa cum as fi vrut, dar oricum, sa comportat pe masura. Din ce in ce mai multumit de el :offtopic: Si cum fara poze nu se putea, las mai jos cateva :P

KIA_5987.jpg

KIA_6482.jpg

KIA_6483.jpg

KIA_6525.jpg

Bafta

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cand ai facut pozele la bord aveai plinul facut in amandoua? Observ ca acul de la motorina sta cam peste limita de "full". Eu am patit la golfuletzu' meu cand i-am facut plinul ultima data... Mi s-a dat ceasul peste cap nu stiu din ce motiv, si cand ramneam fara motorina imi ramanea acul la ceva mai mult de 3/4 din rezervor... Acolo era punctul de "empty" pentru el :)

Foarte frumos lucrat pe masina ta. Felicitari!

Modificat de vLdNgReA
Link către comentariu

Eu mai tot timpul cand ii bag motorina ii bag aproape pana in gura, si de aia acul sta asa.Am facut experienta sa las sa curga pana se opreste de la pompa si acu ramane normal, dar cum daca tot is acolo ii bag calumea si gata :)

Celorlalti, va multumesc de aprecieri :) Mai am o modificare de facut, dar cum e frig si ploua, nu prea ma incumet :) sa vedem ce o sa ne rezerve viitorul, e pe cale sa vina o "jucarie" noua :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Adrian_S este ceea ce am facut pana acuma :) mam bucurat de el. In ultima vreme, nu iam mai facut nimic, decat schimbul de ulei si bagat motorina :) Masina este pusa la vanzare, si va veni o "jucarie" noua :) Daca lucrurile merg cum cred eu, este tot o masina din gama "VAG" dar cu ceva mai multi cai. Sa vedem cum merg lucrurile :)

Bafta

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cu parere de rau, si dupa o foarte grea despartzire cu ceva lacrimi in ochi, tin sa va anuntz ca golfuletzul are acum alt propietar. de ceva vreme sunt un fericit proprietar al unui Seat Leon FR 1.9 TDI de 150cv. ARL rulez :)) Trebuie sa deschid un nou topic sa prezint proiectul ca are ceva imbunatatziri :)

Link către comentariu

E bine ca ai putut sa faci upgrade la ceva mult mai tare. Spor cu noua masinuta

Link către comentariu

De-abia astept sa-ti vad achizitia :icon_thumright:

Si desigur,trebuie sa-ti schimbi si semnatura :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!