Jump to content

Vw Golf 3 GT TDI

N3buNul

Postare recomandată

raspund eu in locul lui. farurile sunt FK. incearca sa cauti la ei pe site

Link către comentariu
  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• N3buNul

53

• ovidiu89

11

• GTI_85

7

• Claudiu90

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am si eu o intrebare.. cat ai dat pe faruri si de unde le-ai luat.. sunt bestiale

Ovidiu :icon_thumright: Salut si mersi :)

Darkgrin, asa e, sunt de la FK si cand leam luat, am dat parca 150

Link către comentariu

super tare masinuta...voi incerca si eu ceva asemanator, deja am schimbat faruri, grila, jante

multa bafta in continuare

felicitari

Link către comentariu

prj, mersi fain, si bafta in ceea ce vrei sa faci :P deschide un topic cu masinutza sa o vedem si noi :biggrin:,

Cat despre badboy-ul meu, vin noutatzi :biggrin: is pe drum, sper doar sa am timp sa le montez pe toate :biggrin:

Bafta

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit am avut un pic de timp si am pus volanul de golf 4. Cu un pic de inventie parca e facut de acolo. Acum sunt in cautarea unui Airbag. Intre timp a venit si un filtru de la FK. Sa vedem ce si cum se comporta. aici sunt si pozele :banghead: Un pic (mai mult) cam murdara dar, numa ce venisem de la plaja :salut:

Filtru

190820103577.jpg

190820103578.jpg

Volanul

210820103582.jpg

210820103583.jpg

:)

Link către comentariu

Deocamdata nu am airbag-ul:) dar cum am zis mai sus, nu cred ca un bun electrician nu reuseste. Acum imi trebuie un airbag, daca cineva are unul de vanzare, avand in vedere ca luna viitoare sunt in tara...

Bafta

Link către comentariu

Se poate face. Iti spun asta sigur pentru ca am vazut montat pe Golf 3 acest tip de volan cu airbag functional si bord de Golf 4. Ai aici cateva oferte de airbag. Succes

Link către comentariu

Si eu am vazut montat si functional de aia am zis. Pe urma o sa dau detalii, cat despre airbag-urile care sunt acolo, aici se vand la jumatate de pretz. Sa vedem ce si cum :cool: Deocamdata o pregatesc de drum :))

Link către comentariu

Frumos...

pacat ca atunci cand tu vii in tara, eu plec...

Nu de alta, dar l-am pus si eu la punct pe-al meu si mai si facusem ceva tuning si puteam sa ne vedem...

Bafta multa si drum bun!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Minu..asta e Si drum bun si tie si hai cu noutatile.

Cat despre mine, am noutati despre golf, si sa purtat extraordinar de bine in cei 4000km parcursi. Deci is in Hunedoara. daca vine careva pe aici, bem o bere :)Revin si cu poze maine

Link către comentariu

bun venit in romania domnu. ai grija de masinuta pe drumurile patriei ca sunt pline de surprize

Link către comentariu
Astea sunt ornamentele-prizele de aer din spoiler de care ziceam!Da poate stie cineva daca se gasesc pe la noi,ca de pe site-ul asta e prea dificil.....nr. de cont.....carte de credit....bla.bla.bla http://www.autostyle.nl/productfind.aspx?m...per+air+intakes

http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=6397 ,ultima data cand le-am scris nu aveau pe stoc,incearca...poate au primit!

Modificat de Mirciuk_mk3
Link către comentariu

Mirciuk_mk3, eu am dinalea :)

Inca nu v-am aratat noutatile :)

Cum arata dupa micul incident pe care l-am avut

1-2.jpg

2-2.jpg

3-1.jpg

Intra in sala de operatii :cool:

4.jpg

5.jpg

La iesire din Spania

P1030615.jpg

In Franta

P1030680.jpg

Acu trebuie sa fac niste poze cum trebuie, doar ca timpul nu prea ma lasa sa o tin curata :( oricum revin cu poze

Bafta

Link către comentariu

Si mie imi plac f. mult, dar n-as avea curaj sa mi le iau, de teama ca mi le fura "baietii buni". Se fura destule semnalizari si ornamente, ca se pot demonta in 2 timpi si 3 miscari...

Link către comentariu

GTI_85 eu le-am prins bine proiectoarele si semnalizarile din fata... ca sa mi le fure trebuie sa imi deschida masina, ca sa ridice capota. dar vazand cum sunt oamenii pe aici, orice e posibil

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut! Dupa aproape o luna, m-am intros inapoi in "tarile calde" ca sa zic asa :) Dupa 9520km parcursi in luna Septembrie, masina sa comportat extraordinar. sunt foarte multumit de prestarile ei. un pic cam dura pentru "anumite" drumuri din Romania, dar asta e. Principalul e ca a decurs totul bine. Postez si niste poze cu ea, intre timp a primit si un parasolar si o folie pe turela :D

Cand am plecat :

P1030571.jpg

Cand am ajuns :

041020103594.jpg

Si pozele :

P1040180-1.jpg

P1040193.jpg

P1040190.jpg

P1040187.jpg

P1040185.jpg

P1040183.jpg

P1040182.jpg

P1040181.jpg

P1040180.jpg

P1040178.jpg

P1040177.jpg

Bafta

Link către comentariu

Observ ca de cand ai plecat si pana ai ajuns, n-ai consumat gram de motorina. :vaidecapulmeu: Asta da masina ! Nimic nu se compara cu un drum foarte lung si linistit, fara grija problemelor tehnice (avand in vedere ca batranelele noastre au nu numai varsta ci si km destui...). Foarte frumoasa ! Sa-ti mearga in continuare la fel de bine, inca atatia km cati are pe bord ! :Driver:

Link către comentariu

Foarte ingrijita si curata masinuta... cat despre drumurile din Romanica si suspensia sport...nu prea se leaga intre ele,asta este.

Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu

GTI_85, mersi fain de urari. Ai dreptate, nimic nu se compara cu un drum linistit si fara probleme, oricum, recunosc ca mi-a fost un pic frica cand m-am pus la drum, dar sa purtat foarte bine, oricum inainte sa plec am facut o revizie mai amanuntzita ca sa zic asa.km care ii arata in bord, stiu ca nu sunt reali, dar dupa reparatia pe care a luat-o stiu ca masina e ca si noua.oricum sunt foarte multumit de ea si de consumurile pe care mi le-a facut. in 3800km (atatia sunt de aici din PT pana acasa in RO mai precis in HD) mi-a iesit un consum de 4.7 la 100km.

dreamer, o sa incerc sa o mentin tot asa. cel putin partea din fatza, nu cred ca mai am ceva de facut la ea. acum ma pun sa mai strang niste bani pentru niste BBS RS pe 16, pe care mi le doresc de multa vreme. acum sa vedem. cat despre suspensia sport...mare dreptate ai :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!