Jump to content

Vw Golf 3 GT TDI

N3buNul

Postare recomandată

phun Salut si mersi de complimente :)cat despre jante, nu stiu cat au costat,ca erau pe masina cand am luat-o, noi :icon_thumright: dar aici am vazut pe net undeva la 250-300

Link către comentariu
  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• N3buNul

53

• ovidiu89

11

• GTI_85

7

• Minu

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi pare rau sa aud ce ghinioane ai. Sper ca ai mai mult noroc in dragoste :icon_thumright:.

Off.. Sora mea are masina cu 500km la bord lovita in parcare. Deci na, nu esti singur.

Modificat de rex
Link către comentariu

am ramas gura casca!..felicitari! ai facut o treaba excelenta! bafta pe viitor si astept poze noi! :D:D

Link către comentariu

imi pare rau de cele intamplate acuma in loc sa stai linistit umblii sa iti faci masina:(

Link către comentariu

rex, ovidiu, asta e.Eu vad si partea buna a lucrurilor :( Am masina vopsita, o sa am un spoiler fatza nou (oricum vroiam sa le schimb pentru ca bara de sus din plastic e vopsita, iar eu vreau sa fie normala cu punctele alea :P ) si o sa il cumpar si pe ala din spate si uite asa :P sunt lucruri pe care nu le putem evita, asta e...cum nu o pot baga in garaj, din cauza ca e prea joasa, se intampla lucruri dinastea..nu-i nimic, oricum nu renuntz la el :) fie ce o fi :) Sper eu :)

Balta, cand el o sa fie gata, curat si tot o sa fac niste poze :) sa vedem poate mai vine si o modificare :)

Bafta

Link către comentariu

inca unu ca mine si eu vreau sa schimb bara de spate pentru ca la fel partea de sus e vopsita si nu mai e plasticu ala mat sau cum e

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Super! Imi place ca-i faci in continuare mici sau mari modificari. Ai o frumusete de masina si e mare pacat ca nu-ti intra in garaj decat daca-i dai barile joase sau daca-i reglei suspensia. In locul tau eu as modifica garajul sau mi-as lua alta casa :)

Iti doresc sa va iubiti mult voi doi (tu si masinuta ta) si sa aveti o relatie de durata, iar ea sa-ti fie alaturi asa cum si tu esti alaturi de ea si o ingrijesti.

Apropo de vopsitul regulat al masinii, iti marturisesc ca nu esti singurul: si eu o gasesc pe-a mea cu tot felul de picatele pe ea (in fata pe capota si pe grila si spoiler) pentru ca imi sar nisip si pietricele in fata, si trebuie vopsita din nou.

Mult noroc in continuare!

Link către comentariu
  • 1 month later...
Salut tuturor :) Cum de mult nu am mai postat cam nimic pe aici, vin acum cu inca doua noutati pe care le am ceva vreme, dar doar acum am facut poze. Sa trec la ce intereseaza :)

Dunga rosie "a la" GTI si intrari de aer in fata...inlocuirea celr doua gratare din spoiler fata

P1020228.gif

P1020237.gif

P1020230.jpg

P1020227.jpg

P1020225.jpg

P1020231.jpg

Bafta

salut si felicitari pt. golfuletul tau!Se vede ca ai investit mult in el,atat timp cat si bani bineinteles!Eu am avut un golf 3 1.8 16 v pe care l-am luat deja tunat din Germania,dar l-am dat,iar acum am un Vento,tot 1,9 TDI de 110 cai ca al taupost-71884-1277673276_thumb.jpg si mi-ar placea si mie sa-l modific mai mult,dar deocamdata nu prea imi permit!Asa ca ma multumesc cu privitul pozelor.........deocamdata!Dar totusi mi-au atras atentia prizele alea de aer din spoilerul fata pe care le-ai montat tu!Am cautat pe la noi dar nu am gasit,sunt scumpe,sunt greu de gasit?Daca poti sa-mi dai un raspuns......ceva.....astept cu nerabdare!Tine-o tot asa!Mai vorbim!O sa pun niste poze si cu Vento!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Superba masina !

Cati mai multi km fara pb !

Ceasurile de bord sunt cumva de Seat ? Cam asa par ....

Modificat de Tracto
Link către comentariu

adymuraru83 salut si mersi de urari. Arata foarte bine golful tau, cu exceptia unor chestii, dar asta e de gustul fiecaruia :P dar acu asteptam poze cu vento :salut: cat despre prizele de aer, am dar pe ele undeva la 30

Link către comentariu

o sa pun curand niste poze si cu Vento meu!Am gasit la noi un singur anunt cu prize de aer ca ale tale......dar din 2008......nici nu mai e valabil nr-ul!Erau 120 RON setul,deci cam tot 30 euro!Si mai sunt niste ornamente care se monteaza in locul proiectoarelor,langa semnalizari!ORICUM nu am gasit nimic concret de unde mi-as putea lua si eu asa ceva....poate ma ajuta cineva?

Link către comentariu

salut,am pus cateva poze cu Vento-ul meu,e stok,nimic modificat.Mi-as lua din nou un Golf3,da in doua usi si tot 1,9 tdi,de preferinta tot AFN ca pe Vento!E mai tineresc Golf-ul(zic eu)si in 2 usi pare si mai sportiv,nu?.....Ok,mai vb.!

http://img194.imageshack.us/i/004ww.jpg/

http://img189.imageshack.us/i/003uma.jpg/

http://img375.imageshack.us/i/002rd.jpg/

http://img692.imageshack.us/i/001jfq.jpg/

Modificat de adymuraru83
Link către comentariu

2_Be3 salut si mersi fain :icon_thumright: Incerc sa mentin pasul ;)

adymuraru83, tu te referi la alea de langa semnalizari? mie unul nu imi plac si plus de asta eu am faruri de ceatza si nu as renuntza la ele pentru alea :)Intradevara masinile in 3 usi sunt mai frumoase, desportive, dar cateodata putin practice :)oricum, ador masinile in 3 usi :) Cat despre vento, frumos, cu cateva "detalii" ca sa zic asa il pui si mai frumos. Deschide si tu un topic cu el da ?:) aaa si inca o chestie, motorul meu este 1Z dar cu vreo 10cv mai mult ca un afn :)

Cat despre proiectul asta, masina e deja cu mine de cateva zile, dar nu am apucat inca sa o spal, si nici sa ii pun dunga rosie pe spoilere, ca sa pot sa ii fac niste poze. Astept sa prind un pic de timp liber si sa imi vina si "noutatea" ca sa fac tot o data :)

Bafta

Link către comentariu

Ai dreptate cu privire la ornamentele de langa semnalizari,mai ales ca tu ai proiectoare!Dar cum io nu am nici macar capacele reflectorizante,la mine ar merge!Si decat sa-mi cumpar normale am zis poate gasesc ceva mai deosebit!Dar mult ma intereseaza alea care le ai si tu(in bara jos)!Si serios la noi nu am gasit pe nici un site de cumparat asa ceva!In fine.....aici e vorba de masina ta,asa ca astept poze noi cu ce modificari ai mai facut la ea!pe curand si bafta multa!

Modificat de adymuraru83
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut !

Daniel, ma bucur ca iti place masina, si incerc sa o tin tot asa.Mersi fain de urari

Si cum v-am spus ca din fericire sau nefericire (acum ca e gata nu stiu cum sa zic ) mi-au lovito, golfuletzul sa ales cu doua bari noi :Driver: si fatza si spate :) si acum partea de plastic nu mai e vopsita :) din pacate nu am inca poze cu el tot, dar o sa revin :)

Doua poze de cum o ramas inainte sa mearga la "doctor" :)

280620103518.jpg

280620103519.jpg

Si inca o mica modificare :)

Inainte

211120093406.jpg

Dupa

010820103547.jpg

Ceva material ce mi-a mai ajuns pe acasa si asteapta sa fie montat :)

240720103535.jpg

Cam atat deocamdata :) aaa si volanul de golf 4 va fi montat luna asta :) si cu astea fiind spuse e cam pregatit sa faca aproape 4000km dintr-un foc :)

Bafta

Link către comentariu

bafta bafta. is tare curios daca reusesti sa faci si airbag-u sa mearga la volan

Link către comentariu

un link de unde ai cumparat proiectoarele daca bine-voiesti sa imi dai:)

Link către comentariu

ovidiu89, deocamdata sa il vad montat :blah_: nici macar nu am airbag, am unu care o explodat dar e facut peste cu piele...dar is in cautare de unul. Prima data sa il vad pe masina, ca il am in casa de cateva luni. Rusinos :) pe urma vad eu ce si cum se leaga. nu cred ca un bun electrician nu e in stare sa il lege ;)

Claudiu90, nu am link frate, pentru ca am un prieten aici care mi-a dat comanda. dar sigur gasesti pe la magazine de tuning. O chestie, nu stiu dca a ati remarcat, cel mai probabil nu, langa becul de semnalizare, mai are un bec pentru pozitii :) ceea ce le face sa fie diferite de celelalte :)

Bafta

Link către comentariu

Am si eu o intrebare.. cat ai dat pe faruri si de unde le-ai luat.. sunt bestiale

post-34876-1280997360_thumb.jpg

Modificat de Darkgrin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!