Jump to content

Vw Golf 3 GT TDI

N3buNul

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina, te felicit pentru efortutile realizate pana acum cred ca este unul dintre cele mai frumoase golfuri 3 vazute pana acum... iti dau un mic sfat: punei proiectoare si semnalizari clare si o sa obtii un look mai agresiv(o sa gasesti si fumurii asa am eu pe masina)

snack are dreptate in privinta gropilor din romania si a drumului prost, am suspensie asemanatoare si sunt deja la a 3 fusta de cand am achizitionat masina(aproape 2 anii) asta tinand cont ca nu fac foarte multi km in afara orasului unde nu cunosc bine drumul

LA MULTI ANII SI FARA INCIDENTE

Link către comentariu
  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• N3buNul

53

• ovidiu89

11

• GTI_85

7

• Minu

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Minu, robert, mersi de urare :icon_thumright: La fel va doresc si eu voua si celorlalti useri al acestui minunat forum:)

snack, cu un picutz de grija trece peste tot :)si aici sunt drumuri rele si pana acu nu am dat cu ea decat la o intrare intr-un garaj, si atunci am dat cu mijlocul:) asta e :) am vedea atunci ce si cum va fi :)oricum mersi de aviz

robert, de cand am facut prelungirea capotei m-am gandit la proiectoare si semnalizari asa fumurii, dar eu folosesc masina zilnic, adica mai mult nevasta-mea, si doarme afara ca nu intra in garaj, si iti zic eu sigur ca mai mult de 2 zile nu ar sta pe masina, pentru ca mi le-ar fura, si ar insemna sa arunc vreo 70

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut tuturor :) Cum de mult nu am mai postat cam nimic pe aici, vin acum cu inca doua noutati pe care le am ceva vreme, dar doar acum am facut poze. Sa trec la ce intereseaza :)

Dunga rosie "a la" GTI si intrari de aer in fata...inlocuirea celr doua gratare din spoiler fata

P1020228.gif

P1020237.gif

P1020230.jpg

P1020227.jpg

P1020225.jpg

P1020231.jpg

Bafta

Link către comentariu

Frumoasa masina, super si cu modificari. Cati mai multi km fara evenimente neplacute. Golfu 3 mi se pare o masina cu potential mare la tuning exterior. Si eu m-as fi apucat de modificari daca nu venea cea noua.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si modificari cu bun gust ... e lasata destul de mult masina si asta o face si mai frumoasa dar in Romanica nu cred ca e asa bine... :blah:

Numai bine si sa ai grija de ea cum ai avut si pana acum ca e o masina alintata din cate se vede :biggrin:

Link către comentariu

GTI_85 , multi zic ca arata bine, dar eu nu sunt inca obisnuit cu ea :) Sa vedem ce o sa iasa :)

blordc , daca as avea si eu un GTI Mk6, m-as lasa si eu de modificari la Mk3 :) La fel iti doresc si eu tie, cat mai multi km ca ai o masina nervoasa rau :)

v@sy , mersi mult :D

dreamer , acu este mai ridicata de cum am avut-o, pentru ca nu puteam intra cu ea in parcarile subterane de la centrele comerciale :), si cred ca sigur asa o sa treaca si prin Romania :)

mihuz , ai dreptate, respectiv la culoare :)

Astazi cum nu prea aveam ce face, mam apucat sa dau spoilerele jos sa vad niste "chestii" (daca era adunata multa mizerie si una alta, curiozitatea :) ) si daca tot aveam spoilerele date jos asa imi intra si in garaj si am zis sa ii dau si lustru; zis si facut

Izolarea plasticurilor

300120103441.jpg

300120103440.jpg

Cu "produsul" pe ea

300120103447.jpg

In timpul lustrului (un prieten de al meu ma ajutat )

300120103448.jpg

Rezultatul final vil arat dupaia ca inca nu am facut poze :) Oricum "LUCESTE" :)

Si acum o chestie pe care inca nu v-am aratato pana acum :)

160720092448.jpg

160720092450.jpg

Bafta :D

Link către comentariu

Eu de obicei ii spun masaj pentru pasagerii din spate :10[1]:. Nu vreau sa imi imaginez cum se aude intr-un hatchback si de dimensiunile unui G3 :D. Dungile dau bine nu-ti fa probleme ;)

Link către comentariu

Cam in jur de cat costa o suspensie reglabila cum ai tu pe masina ?

Apropo, frumos golf bafta la cat mai multi km si sa ai grija de el :D

Link către comentariu

te salut, ti-am citit topicu si m-am uitat la masina cu placere, imi place cum arata e frumoasa si jantele sunt super, ce dimenisuni au?

Link către comentariu

Salut. Sorry ca raspund doar acum, dar am ramas fara net cateva zile, in fine :)

Circoloco , Salut :) face si masaj, dar cum nu prea obisnuiesc sa duc lume in spate :))Oricum, nu am obiceiul sa merg cu muzica tare, doar din cand in cand, dar imi place sa am un sunet cat de cat in masina, si cum spatziul acela nu prea il foloseam am zis sa ii dau un "obiectiv" :icon_thumright: cat despre dunga rosie, am inceput sa ma obisnuiesc, si parca nu mai vad masina fara ea ;)

dreamer, un pic nu mult :))

SmoKeyBv, in momentul asta costa 230

Link către comentariu
  • 1 month later...

nebunul in legatura cu jantele e cineva pe forum care si-a omologat jantele cu o foaie de la reprezentanta iar pe foaia aia era trecuta si dimensiunea 205/40/16 deci ar merge

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut ! zuuup mersi frumos :vaidecapulmeu: este intotdeauna bine venit un asa compliment :lol:

Si acum, o mica modificare, inca neterminata, am pus doar sa vad cum ar arata, mai am de "finisat" :)

Ceasuri noi pe fond alb, cu limbile rosii, la fel ca ceasurile din bord; presiune ulei si presiune turbina, si au si 7 culori :) si hai sa no mai lungesc sa trec la poza :)

010520103487.jpg

Si cum azi am spalato un pic :) am zis sa ii fac si poze :)

010520103491.jpg

010520103493.jpg

010520103495.jpg

Bafta

Link către comentariu

Nu pot sa trec prin topicul asta fara sa las cateva cuvinte de lauda,n-am cum!

Este superba :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si la mai multi km.

Am si eu o intrebare: unde as putea sa-mi fac si eu prelungire de capota din fibra?nu din plastic dalea cumparate de pe net :-j am si eu un g3 pink floyd putin modificat si vreau si eu capota badboys :> b-) ms mult.

Link către comentariu

superba masina..imi place cum o ingrijesti..o sugestie..ziceai ceva de o folie..ar da bine parerae mea..

multa bafta in continuare

Link către comentariu

dreamer, salut prietene si mersi :)hai ca nici al tau nu e departe :)

Chriss-T, mersi de urare, cat despre "badboy" este aici un user "getto" sau ceva de genul care, din ce am vazut, lucreaza frumos si bine. Acum depinde de unde esti. Ia legatura cu el. Dute la anunturi si cauta pe acolo.

ady09, mersi, da am in planuri sa pun si o folie, dar prima data am alte prioritati. Si cum nu toate merg ca la carte, acum trebuie sa ma concentrez un pic pe motor. Pompa de injectie se pare ca are nevoie de un kit de reparatie, pentru ca scapa motorina.Acu sa vedem cat va trebui sa mai scot din buzunar.Asa ca planurile mele pentru jante sau dus pe apa sambetei deocamdata :) Asta e, mergem inainte:)

Link către comentariu

Sunt din Pitesti Arges.

daca ai de gand sa dai jantele astea...ma intereseaza pe mine.

mersi mult pt informatie.raman dator cu un cico :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

:blink: Omule....chiar esti nebun ! Si o spun in sensul bun. Jantele imi plac enorm. Daca vrei si poti sa imi dai un PM sa imi spui cam cat costa cu tot cu cauciucuri. In rest...ce sa-ti spun? Nu am nimic de comentat :P

RESPECT

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!

Sa o conduci sanator si spor la modificat!

Modificat de rex
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!