Jump to content

Vw Golf 3 GT TDI

N3buNul

Postare recomandată

Circoloco, de cand am masina, este al 3-lea sau al 4-lea spoiler :)

Niste poze cu montarea suspensiei :

dsc05891.jpg

dsc05892.jpg

dsc05893a.jpg

dsc05895.jpg

Cu suspensia deja montata pe fatza si reglata la ochi arata cam asa :)

dsc05894.jpg

Era mult prea joasa :) si am mai ridicato putin :) Dar nu se stie niciodata :P Rezultatul final

dsc05896.jpg

dsc05898.jpg

dsc05897x.jpg

Link către comentariu
  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• N3buNul

53

• ovidiu89

11

• GTI_85

7

• Minu

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai o adevarata comoara. Sa o stapanesti sanatos in continuare, si sa ai grija de ea. Te poti mandri ca fiind posesorul acestei bijuterii. Si din moment ce ai 1Z pe ea, inseamna ca suntem din aceeasi familie, caci si a mea tot 1Z are, si cu chiptuning-ul de la UpSolute alearga de rupe. Si eu am ceva planuri cu a mea, si m-ar tenta sa pastram legatura, daca tot vad ca esti pasionat mare si vrei sa o mai pastrezi. Poate mai facem schimburi de idei in ale "tuning-ului", ca si eu am multe in cap si sper sa le infaptuiesc cat de curand. Am sa trec mai des pe-aici sa iti urmaresc cu mare interes avansarea "proiectului", ca imi place foarte mult. Cel mai mult imi place capota motorului. Unde ai facut-o? Prelungirea este din tabla si este sudata de capota, sau e plastic prins in nituri? Ma tenteaza si pe mine.

Mult succes in continuare!

Link către comentariu

Salut :icon_thumright: In primul rand mersi de laude :blah: Da intradevar motorul pe ea este 1Z si am si eu pe ea dupa cum am spus mai sus un/o Box cu un buton on/off de care sunt super incantat. Zilele trecute am alergat cu un Golf3 GTI 8V cu 116cv si am ramas surprins de masina :) Chiar de mult nu mai facusem o "[cenzurat]" :) ceea ce pot spune e ca niciodata nu ma lasat la greu si sper sa continue asa :) Miar face placere sa facem schimb de idei si sa patram legatura aici pe forum sau pe mess ( n3bunul@yahoo.com id-ul meu). Prelungirea capotei este din tabla (sudata de capota). Mie mi-a facut-o un prieten aici in PT ( Sunt din Hunedoara dar nu sunt in tara :( ) dar am vazut aici pe forum ca este cineva care lucreaza foarte bine (cel putin din poze asa parea) "getto tuning" sau ceva de genul. De pastrat, am sa o pastrez. Sper sa nu fiu nevoie sa ma despart vreodata de ea :) Te-as sfatui o treaba..daca vrei sa iti prelungesti capota, fao din tabla pt ca din fibra sau mai stiu eu ce cu timpul o sa crape (cum deschizi si inchizi capota). Saptamana asta sper sa reusesc sa avansez un pic pompa de injectie si sa mai dau un pic de presiune la turbina :) sa vedem cum merg lucrurile :)

Bafta

Link către comentariu

Si eu m-am facut cu un Golf V cu motor de 1.4, benzina, de 120 CP (daca nu ma insel asupra versiunii de motor - parca erau de 120 si de 170 CP) si eram la acelasi nivel. Prelungirea din tabla stiu ca este cea mai buna idee, lafel si cu "clean look-ul" hayonului (tot din tabla). Orice alt ceva crapa. Ai facut o treaba buna. Am vazut ca ti-ai pus discuri pe spate cu 4 prezoane, sunt cumva de GTI? Stiu ca TDI-urile veneau din fabrica cu tambure. Eu am pe-a mea de VR6, in 5 prezoane, la toate rotile. Sunt super utile, si-ti confera un plus de siguranta. Bravo, arata extraordinar, mai ales ca ai si vopsit etrierii. Sper sa am si eu timp sa-i vopsesc pe-ai mei.

Mult succes in proiectul tau de modificare a pompei de injectie si cu turbina. Sa nu uiti sa ne anunti de rezultat.

Link către comentariu

A mea a venit din fabrica cu discuri spate :vaidecapulmeu: cat si scaune cu piele :icon_cool: Depinde de optiunile pe care leau ales primii priprietari :rolleyes: Apropo si a mea e din Belgia :rolleyes: Cat despre rezultat, cu siguranta ca voi pune aici :rolleyes: Trebuie sa fac un video asa cum este el acuma :blah_: "Fluiera" tare frumos turbina :blink:

Link către comentariu
Te-as sfatui o treaba..daca vrei sa iti prelungesti capota, fao din tabla pt ca din fibra sau mai stiu eu ce cu timpul o sa crape (cum deschizi si inchizi capota)

daca nu ai dovezi sau argumente nu mai scrie chestii d-astea, ca lumea are tendinta sa creada.

mai vorbim noi dupa un timp, sa-mi spui cum se prezinta rugina din capota prelungita cu tabla :offtopic:

ps: in rest spor la treaba cu masina, pari sa fii pe drumul cel bun.

Link către comentariu

agent_smith, am vazut si de aia am spus. Acum nu stiu ce fel de material a folosit, si cum a fost facut. Depinde de mana fiecaruia. Stiu doar ca era fibra. Daca ai vazut, intr-un post mai sus ti-am laudat munca. Nu ma indoiesc ca reusesti sa faci o prelungire in fibra care sa nu crape. Cat despre tabla, eu o am e ceva timp si pana acuma nu se observa nimic. Daca o fi sa rugineasca se trateaza :eek: sau pana atunci apar alte idei si schimb look-ul :D

ps : mersi de urare ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,este facuta cu Mult gust,si unul fin.

Cati mai multi kilometrii fara accidente,si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

ronnaldinho, mersi frumos. Eu grija am de ea, si inca mare de tot, doar ca sunt altii carora nu le pasa :biggrin: Asta am patit saptamana trecuta :

030620092352.jpg

030620092347.jpg

030620092353.jpg

Masina frumos parcata, vine una cu un Land Rover, si a iesit ce a iesit. Femeia nici macar nu a simtit nimic (a spus ea). S-a dat jos din masina, a mers sa bea cafeaua, iar baiatul de la bar, i-a atras atentia, dupa care m-au chemat. Acu astept sa ma cheme (vineri) sa o duc la reprezentanta sa o faca. Sper sa iasa totul bine.

Modificat de N3buNul
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Alexinos, ms fain :D si spor la treaba cu al tau :biggrin: Cat despre al meu, este din nou pe strazi :biggrin: partea laterala spate, a fost toata vopsita, si a fost pusa o "aparatoare" de la roata noua. Sa vad sa fac si niste poze

Link către comentariu
  • 3 months later...

Care mai e situatia cu masinuta? Ne mai arati ceva poze? E o placere sa o admiram...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut! In primul rand multumesc pentru vorbele care mi le/le-ati spus. O sa incerc sa o tin tot asa:) Cum in ultimul timp nu prea am mai dat pe aici, din cauza putinului timp liber pe care l-am avut :( , vin acum cu ceva noutati :wacko:

Stopurile spate care le aveam, nu prea imi placeau si plus de asta aveam aproape tot timpul umiditate in ele am decis sa le schimb :) :

Le aveam pe astea :

farolins3.jpg

Iar acum pe masina am astea :

211120093406.jpg

211120093406.jpg

care dupa parerea mea se incadreaza mult mai mult in stilul masinii. O sa fac niste poze mai calumea.Astea au fost facute la repezeala :)

Inca o noutate :

Scaunele din fatza :

Cum aratau :

021220093418.jpg

021220093421.jpg

Cum sunt acum :

P1010109.jpg

P1010108.jpg

Si daca tot eram la capitotul interior am zis sa pun si tetiere in spate :)

P1010107.jpg

P1010106.jpg

Am profitat cum am oprit masina pentru a reface scaunele si am schimbat discurile si placutele de frana :

P1000864.jpg

201120093404.jpg

Si niste poze ceva de prin octombrie :)

P1000314.jpg

P1000316.jpg

P1000309.jpg

P1000315.jpg

Chiar daca este din 1995 inca duce bine :beerchug:

P1000118.jpg

Bafta si Sarbatori fericite tuturor ;)

Link către comentariu

SUPERB!!! Scaunele ti-au iesit f bine, mai ales ca ai optat pentru piele perforata pe partea centrala :beerchug:. Poti continua cu pielea perforata si la husa schimbatorului si de ce nu, imbracarea volanului. Mult bun gust si da.... tine-o tot asa :wacko:. Sarbatori fericite !

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte frumos..... Cred ca e unul dintre cele mai frumoase golfuri de aici de pe forum. Imi plac toate modificarile cu mici exceptii (capota si farurile - sper sa nu te deranjeze parerea mea). Stopurile sunt super, jantele, tinuta pe drum.....super. Oarecum te invidiez, stiind ca in Polonia ai mult mai multe posibilitati decat avem noi , cei de acasa.....dar cel mai important lucru e initiativa ta si rezultatul muncii tale. Felicitari !

As vrea sa te intreb si eu 2 lucruri:

- suspensia : cu cati mm e mai joasa decat stock si cat de sus poti s`o ridici ? Cat e de greu/usor sa modifici garda la sol?

- cum ai montat tetierele din spate ? N-ai cumva niste poze cu bancheta demontata ? (si eu mi-as pune dar nu stiu cum si n-am reusit sa gasesc pe nimeni care se pricepe la asta)

Cele bune !

Link către comentariu

Masina are numere de Portugalia.Frumoasa masina.Am si eu o curiozitatea...cum te descurci cu masina cand trebuie sa treci limitatoarele de viteza deoarece stiu ca sunt destul de mari in Portugalia acele limitatoare (mult mai inalte decat in alte tari).

Link către comentariu

arata foarte bine masina si dau mult mai bine stopurile actuale. o intrebare pe cat sunt jantele?

Link către comentariu

Salutare! Am sa incerc sa va raspund la toti :beerchug:

Circoloco mersi de urare si la fel iti doresc si eu tie :) cat despre husa schimbatorului de viteze, inca nu este terminat, dar lenea e mare :), iar despre volan, am o noutate : am volanul de la Golf IV ca s ail montez de vreo 3 luni :) numai ca nu am avut timp, stiu ca nu e greu, e nevoie de ceva mici adaptari, dar am avut ceva probleme, si am lasat deocamdata in stend-by volanul.

GTI_85 , ma bucur ca in mare parte iti place masina Din momentul in care am deschis proiectul stiam ca voi vedea critici bune si rele, pentru ca nu avem toti aceeleasi gusturi, si nu am de ce sa ma supar:) Dupa cum ai vazut sunt din Portugalia si nu din Polonia :) Dar sunt de origine din Hunedoara, si sper ca anul viitor in Septembrie, golful meusa calce strazile din Romania

Cat despre intrebarile tale ... La prima : suspensia o pot lasa cel mai jos 30/40mm si pot sa o ridic pana la 75mm

cat despre tetiere, nu am poze nu am nimic, pentru ca omul care mi-a facut scaunele, mi-a pus su alea, iar eu nu am fost de fatza :(

snack , ai dreptate, limitatoarele alea sunt cam inalte aici dar nu am probleme, is unele care le trec cu a-1-a, altele cu a-a- altele in diagonala si uite asa :) am si spart cateva "buze" sau cum le zice a la GTI dar asta e, acum e un pic mai ridicata, dar nu mult, pentru ca a inceput nevasta-mea sa umble cu ea si, femei la volan... :) mi s anu dea cu ea peste tot, desi are mare grija, am zis ca un pic mai sus nu strica :)

ovidiu89 jantele sunt pe 15 cu 195-50 cauciucuri

;)

Link către comentariu

Cred ca ar fi mai bine sa te gandesti mai bine in privinta concediului care vrei sa il faci la anul in Romania cu masina.La cum arata a ta sigur nu ajungi acasa fara sa nu dai cu burta de asfalt.Dar....fiecare face cum crede.

Link către comentariu

Asa, astea-s informatiile pe care le mai asteptam... ne era dor sa mai aflam cate ceva despre masinuta asta minunata, si sa mai vedem poze cu ea.

Wobulica si cu mine va uram La Multi Ani la amandoi (tu si masinii tale) si sa aveti parte de cat mai multi Km fericiti, impreuna, si fara probleme. Si multe multe depasiri!

(astea au fost urari specifice soferiei...)

In Septembrie 2010 o sa va intampinam aici, in tara, ca Wobulica vrea sa-l cunoasca pe fratiorul sau surioara lui.

Link către comentariu
La cum arata a ta sigur nu ajungi acasa fara sa nu dai cu burta de asfalt

Eh lasa, ca nu-i chiar asa de sigur, nu mai speria si tu omu..... Pana in Hunedoara are drumuri bune prin tara! Cu putina grija, io zic ca burta aia nu va simti nicio lovitura prin Romania.....nu-i dracu chiar asa negru cum pare! :sbine:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!