Jump to content

Vw Golf 3 GT TDI

N3buNul

Postare recomandată

Salutare. Vin sa va prezint proiectul meu. Este vorba de un VW Golf 3, un GT TDI din 95 cu motor 1Z cu 90CP.Am masina de un an si un pic.Cand am cumparato avea 143.000km., iar in momentul acesta are 160.000km. Ca dotari are full extras incluind scaune in piele, trapa, discuri la toate 4 rotile si multe altele.

Fara sa va plictisesc prea mult, am sa dau niste detalii despre modificarile facute si am sa pun niste poze cu evoluarea proiectului :

Cand am cumparat masina : avea deja faruri look golf 4

Golf4-1.jpg

Golf1-1.jpg

Golf5-1.jpg

Golf12-1.jpg

16022008470.jpg

16022008455.jpg

Motorul :

16022008462.jpg

16022008464.jpg

Modificari :

Grila fara semn si pleoape

golf02.jpg

Golf04.jpg

tin sa mentionez ca in momentul cand am cumparat masina era echipata cu arcuri Sparco de 60mm (foarte dure)

Aici deja cu arcuri Apex de 35mm

0113.jpg

Fotos-0119.jpg

Fotos-0122.jpg

Ceasuri Plasma (leam tinut ceva timp dupa care leam vandut ca nu miau placut si plus de asta cand am pus plasma a trebuit sa schimb cu tot cu ceasuri si celelalte aveau multi km )

GolfQ1.jpg

Am schimbat toba.Am puso pe cea originala doar ca am modificat tzevile

Inainte :

Fotos-0184-1.jpg

In acest moment :

Fotos-0186-1.jpg

1888.jpg

Prelungirea capotei :

golf32.jpg

golf33.jpg

Angel Eyes :

290320092072.jpg

golf01-1.jpg

Stopuri Spate :

farolins3.jpg

farolins1.jpg

Semnalizari cu led :

290320092059.jpg

290320092060.jpg

Am facut si o inventie din suportul de casete pentru 2 ceasuri. Presiunea la turbo si la ulei si am schimbat maneta de la schimbatorul de viteze

150320092044.jpg

Sper sa va placa si o sa continui sa pun aici poze cu modificarile aduse masinii

Modificat de N3buNul
Link către comentariu
  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• N3buNul

53

• ovidiu89

11

• GTI_85

7

• Claudiu90

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa....sa reusesti sa duci la bun-sfarsit proiectul tau. Imi place ca ai renuntat la ceasurile cu plasma si la nuca schimbatorului . Ne dezvalui ce mai urmeaza sau asteptam ? :(

Link către comentariu

Foarte, foarte frumos modificata.

Imi place enorm de mult ce ai reusit sa faci din masina.

Ar merge o folie 30% pe toate gemurile, asta depinde daca esti adeptul foliei :(

Motorasul e stock? sau ai umblat si la el?!

Congrats and keep up the good work !!

Link către comentariu

Circoloco, am renuntat la ceasurile cu plasma din mai multe motive.Primul a fost din cauza la km, cum am cumparat ceasurile direct lipite cu plasma pe ele, nu am reusit sa le dezlipesc si am facut schimbarea intre ele.Cat despre nuca, nu am terminato "inca" is in faza de finisari :(. Ceea ce va urma nu voi dezvalui inca:) Urmeaza zilele astea:)

xdx, sunt adeptul foliei si as pune una, doar ca aici unde sunt eu e putin mai complicat cu legalizatu si toate astea. Voi pune si folie dar deocamdata am alte prioritati:). In schimb la "motoras" nu este stok. Am un fel de cip cu un buton on/off pe care il leg doar cand vreau eu:) pot spune ca, cu asa zisul "cip" motorasul a mai castigat cam 30CP.Il am montat cam de un an de zile si nu am avut nici o problema pana acuma.In Viitorul apropriat voi umbla la pompa de injectie si la presiunea turbo-ului.Noi modificari sunt pe cale de a se produce:)

Link către comentariu

Inca un "update" la golfu meu. Cum pragurile ce le aveam pe masina aratau foarte rau, dupa mult cautat in sfarsit am gasit unele ca si noi la un pretz bun. las aici poze cu diferentza intre ele. zilele astea pun si poze cu ele puse deja pe masina :D

Fotos-0146.jpg

Fotos-0145.jpg

Fotos-0144.jpg

Link către comentariu

Salut,

Masina arata foarte bine, felicitari pt. alegerile facute in privinta accesoriilor

Link către comentariu

frumos golfu

ceasurile,lucasurile si jantele imi plac cel mai mult

totusi nu e cam joasa,nu atingi bordurile cu bumper lip-ul?

km multi si fara evenimente

Link către comentariu

In primul rand, multumesc pentru comentarii. Este foarte bine cand ti se valorizeaza munca si parca prinzi si mai multa fortza ca sa faci lucrurile :D

Tibi, esti primul care imi spune ca masina este joasa :) Totusi pentru mine e cam inalta :) Acum astept revizia (luna viitoare) dupa care o sa coboare un pic mai jos. Cat despre lip-ul GTI/VR6, e al 3-lea intr-un an si un pic de cand am masina :) Asta care il am acuma, are vreo 4-5 luni, ca neam cam obisnuit sa nu o mai apropriem atata de bordura (eu si prietena mea). Cat despre modificari, sunt in asteptare de piese :P

Bafta

Link către comentariu

frumoasa masinuta, super modificarile, bravo, sa ai parte de ea

Link către comentariu
volnick1986

super masina! sa ai grija de ea!

Link către comentariu

:unsure: salutare! felicitari pentru schimbarile pe care le-a avut de suferit masinuta ta! imi place,chiar nu e nimic de reprosat,cel putin din partea mea:) ! bafta in continuare! salutare,numai bine!

Link către comentariu

Multumesc tuturor de comentarii :) In principiu, daca totul va merge conform planurilor, vin cu noutati:)

Link către comentariu
hangyouridols

Pe la motor faci ceva?Si eu am 1z,dar pe a4,deocamdata am pus un box si trage f bine,dar ma gandesc pe viitor la duze pp520 plus chip.

Modificat de mcornel
Link către comentariu
octavia 4ever

Totul a fost facut cu gust :) felicitarile mele

Link către comentariu

mcornel, dupa cum am zis am doar un fel de box, cu un buton on/off, care mai da aproximativ inca 25-30cv. Acum pe viitorul apropiat, voi avansa pompa de injectie si voi mari presiunea la turbo, si voi pune evacuarea directa (cred ca asa se spune). Pe urma (studiez de mult chestia asta), un intercooler mai marishor in fatza, doar ca este mai complicat din cauza spatziului foarte mic. Cum am si A/C, e un pic mai greu dar nu imposibil :biggrin: duzele vor ramane pe ultimul loc, cand voi avea ceva bani mai multi pt a pune un cip, voi pune si duze. cum este acuma, el se misca foarte bine :D cel putin la plecari si restu nu ma pot plange :D

hunior, in momentul de fatza am arcuri Apex cu telescoape Monroe, si sunt cam 35mm daca nu ma insel

octavia 4ever mersi frumos :) am sa incerc sa mentin pasul asta :)

Link către comentariu
hangyouridols

Cu pompa sunt de acord,gasesti info chiar pe forum despre asta;cum vrei sa maresti presiunea in turbo,prin actuator sau chip?Intercooler marit nu nu prea o sa te ajute decat daca ai o turbina mult mai mare,altfel o sa ai turbo lag de toata frumusetea si nu cred ca-ti doresti asta.

Link către comentariu

presiunea la turbo o sa o maresc prin actuator (daca asa se numeste),in momentul de fata imi face o presiune de 0.9bar si din cate stiu asta este presiunea cu care vin din fabrica.Iar daca mai dai presiune, trebuie sa ii mai dai si motorina:) de aceea le voi face amandoua o data. cat despre intercooler, dupa cum am spus inca studiez "problema", oricum nu poate sa fie unul exagerat de mare din cauza spatziului mic pe care il am.

Link către comentariu

Au sosit si noutatile azi :)) Suspensie regulabila in inaltime de la Raceland/TA Technix (e acelas lucru). Sper ca sambata sa le si montez :D Sa vedem acum:) Si 3 poze cu respectiva suspensie

260520092305.jpg

260520092326.jpg

260520092321.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te satisfaca in viraje si depasiri :))

Link către comentariu

Salut si mersi frumos :)) In depasiri ma satisface si inca destul de bine, iar in curbe nu ma pot plange ( suspensia este aproape noua, nu are 5000km) este destul de stabila, doar ca na, am vrut sa trec la o treapta mai inalta :D din cate stiu despre suspensia noua, cei care o au montata sunt foarte multumiti. Acum sa vad si eu ce si cum :P pe urma impartasesc si cu voi :)

Bafta

Link către comentariu

Salut ! astazi am montat noua suspensie, si pot spune ca sunt foarte multumit. Dupa vreao 20km si cateva curbe Am ramas foarte incantat. Am pierdut un pic din confortul pe care il aveam inainte, dar am castigat alte lucruri pe langa :emthup:

Cateva poze pe cre le-am facut in seara asta (un pic cam murdara dar asta e, pe urma o sa pun si cu ea curata :) )

golf003.jpg

golf001.jpg

golf002.jpg

300520092341.jpg

300520092342.jpg

Link către comentariu

Imi place mult masina ta si modificarile pe care i le-ai adus sunt de bun gust :emthup: Jantele arata foarte bine pe ea :cool: Totusi mie mi-ar fi frica s-o cobor atat de mult la starea drumurilor din Romania :) Sa te bucuri de ea cati mai multi km fara probleme !

Link către comentariu

Felicitari si ma bucur ca esti multumit de suspensie. Am observat ca e primul Golf 3 pe care-l vad si are spoilerul fata in perfecta stare :blah:. Toate pe care le-am vazut pana acum ba aveau imbinarea de pe mijloc prost pusa, ba o parte era prinsa iar cealalta pe jos.. :D Felicitari inca odata pentru modul in care pui pasiune in ea :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!