Jump to content

<=== My Bitch ===>

Gabi_Beep

Postare recomandată

This is my Bitch...

Am tot stat de vreun an de zile si am tot citit din scoarta in scoarta forum-ul aacesta, dar nu am postat mai nimic...

As vrea sa incep prin a-mi prezenta si eu mijlocul de transport.

VW Golf V 1.9 TDI 105 (Ponei)

-Cutie manuala 6+1

-10 airbag-uri

-ABS si ESP

-Geamuri electrice fata

-Oglinzi electrice si incalzite

-Semnalizare oglinzi

-RCD 300 cu 6 incinte acustice

-Dublu climatronic

-Volan din piele in 3 spite, schimbattor din piele

-Torpedou frigorific

-Oglinzi si bandouri laterale in culoarea caroseriei

-Pachet iarna format din:

- Scaune incalzite

- Spalatoare faruri

- Duze incalzite

Modificari aduse:

-Faruri FK cu Xenon

-Pleoape

-Volan Sport

-Navigatie Witson

-Spoiler Spate GTI

-Jante 17" GTI Style

-Senzori Parcare

Va urma.....

post-27182-1242040844_thumb.jpg post-27182-1242040851_thumb.jpg post-27182-1242041175_thumb.jpg post-27182-1242040870_thumb.jpg

Modificat de Gabi_Beep
Link către comentariu

Frumoasa masina! S-o stapanesti sanatos! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Foarte frumoasa sora nebronzata, iar volanul ala e criminal, visez si eu asa ceva pentru bufnita mea, dar nu prea ma lipesc de un airbag in 3 spite, dar incet incet poate vine si volanul.

Ca si recomandari ar fi folie 50% pe laterale fata-spate si luneta ca schimba total aspectul, o bara fata de Gti look si praguri Gti si gata ai transformat cel putin ca si look mielul in lup :vaidecapulmeu:

Presupun ca ai pus si tipsuri la evacuare nu?

Link către comentariu

@Flaviu Multumesc frumos, si tie la fel...

@Auras Multumesc frumos si bafta la cautari pt airbag. Si , da , normal ca am pus si tips-uri... doar nu lasam o gaura acolo -_-

Link către comentariu

Frumos :( Cu pleoapele nu prea sunt eu deacord :P Parca cele drepte ar fi dat mai bine. Cum avea si Auras pe golful lui. Sa ai grija de ea :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte tare mane, sa o stapanesti sanatos, cam asa ceva vreau sa o fac si eu pe a mea, cat te-au dus jantele? Da-mi un PM te rog! Felicitari pt look, ramai la bara asta de fata, eventual scoate-i bandourile, desi este destul de greu pentru ca vad ca ai spalatoare la faruri, Numai bine, cu respect, Soso!

Link către comentariu

Multumesc, ti-am dat PM, despre urmatoarele modificari, da, bara intentionez sa o schimb, vreau Model Jetta sau GTI... dar nu inteleg ce vrei sa spui despre bandouri :blah: :))

Link către comentariu

Cele 2 bandouri de pe bara de fata, sa le scoti, sa faci un clean look, ar arata intr-un mare fel!

Link către comentariu

Din cate stiu, sub bandouri exista o MARE gaura... sau cel putin, eu nu am auzit asa ceva... sau nu am vazut asa ceva pe nici un golf :)

Link către comentariu

Nu ai cum sa stai fara bandouri :) !! Acum ma crezi cand iti spuneam ..... de forum :)

Super frumos ai facut-o man. Mai trebuie bara fata de GT-Sport sau GTI si o sa fie perfecta la exterior !!

.

Bafta la modificari !!

Link către comentariu

culoarea asta am avut-o si eu la prima masina si e super frumoasa. jantele nu mai zic, sunt superbe. Navigatia iti completeaza tot bordul.

ai o masina frumoasa

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am vazut aceasta masina live. Nu pot sa spun decat ca este extraordinar de frumoasa.

Gabi_Beep am rugamintea sa faci cateva poze la masina cand vei avea timp si sa le pui aici. Mai ales partea din fata. Ii vine excelent bara fata de GTI. :))

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!Sa o conduci cu placere!Ar arata bine si cu niste stopuri pe led :))

Apropo..poate imi explicati si mie de ce va numiti (mai ales cei cu Golf :) ) masinile cu*ve... asta daca nu va suparati,bineinteles.

Link către comentariu

nu-ti mai trebuie nimic la masina :D. ceva folie si proiectoare si gata

:) razvane, la mine s-a pus "5" asa ca nu pot sa te ajut cu un raspuns :P

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

Daca nu ma inseala memoria vizuala sambata cand am analizat putin "this bitch" avea si proiectoare in bara. Repet mi-a placut mult cum arata in realitate.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri...

promit ca o sa fac niste poze zilele astea... timp trebuie sa am...

Modificat de Gabi_Beep
Link către comentariu
doru.tanasoiu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Eu as merge pe bara de GTI e mai ieftina si cred ca ar da mai bine,jantele de unde le-ai cumparat si cat au costat....

Link către comentariu

exista bara de GTI... de aproximativ 3 saptamani pe ea.... dar trebuie sa imi fac timp de poze... Jantele m-au dus foarte putin ca sunt luate din Germania... este poveste lunga... :icon_thumright:

Link către comentariu

:) cred ca am trecut unul pe langa celalalt... pe la Spitalul Floreasca, merci oricum... si eu ti-o tot admir pe a ta... :coffee_lol:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A fost o fericita intamplare, il avea un baiat care si-l luase pt masina lui dar numai ca masina lui era Opel, si-a dat el seama ca nu se prea potriveste la imbinari si mi l-a vandut pe 200 RON...

:)

p.s. Nu ma invidiati :D

Modificat de Gabi_Beep
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!