Jump to content

my old passat

Passat 86

Postare recomandată

Salut,

sunt nou pe aici si este primul meu dopic deschis.

Din 28.07.2008 sun posesorul unui Passat 3b,categoria berlina cu hayon.

masina este fabricata in anul 1983 iar caroseria si motorul su fost inlocuite cu o caroserie din `86 iar motorul este acum diesel.

din pacate are motorul de 1,6L D fara turbo si este tare tare puturoasa dar asta este la varsta ei ce sa facem:).

Un lucru bun este ca masina are doar 99340 de km si motorul e super ok nu bate nu croncane nu scoate fum si etc.

tapiteria din interior este ok dar plafonul s-a cam dezlipit si s vrea sa-l schimb.cam asta este in mare masinuta mea.

as avea nevoie daca aveti bineanteles contra cost de o sticla pentru stopul dreapta spate ca este putin spatra in rest masina este super.

va place masinuta mea?in viitorul cel mai apropiat ii voi pune si niste jante din aliaj:D

post-38651-1242040524_thumb.jpg

post-38651-1242040715_thumb.jpg

Link către comentariu

felicitari pentru masinuta.pentru varsta ei arata extraordinar de bine.pune mai multe poze cu ea

cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu

Imi place masinuta ta!Sa o stapanesti sanatos!Cred ca daca o sa cauti bine pe la dezmembrari o sa gasesti sigur un motor mai "hotarat"pt ea si in stare buna..

P.S Ce-i cu firele alea care strabat bordul? :(

Link către comentariu
Publicat (modificat)

firele alea sunt de la ceva leduri albastre care leam pus dar din pacate intr-o seara in fata casei a intrat cineva in masina si mia furat intrerupatorul si a facut putina dezordine.asta este.Trebuie sa imi iau o chestie din aia pt priza de la bricheta si nu o sa mai arate asa de urat.

am uitat sa zic ca vopseaua e cea originala si am doar o pata mica de rugina care in viitoeul cel mai apropiat am sa o rezolv cu o vizita la un tinichigiu.

Modificat de Passat 86
Link către comentariu
  • 5 months later...

frumoas masina....dar mai pune ceva poze si mai lauda-te si tu cu ea asa cum fac toti... :D

Link către comentariu
frumoas masina....dar mai pune ceva poze si mai lauda-te si tu cu ea asa cum fac toti... :P

tocmai asta e si ideea....sa te laude altii, nu sa umpli tu pagini cu laude...

on topic: masina arata mai bine decat multe fabricate dupa 2000

motorul intr-adevar este mai lenes, dar este foarte fiabil, numai putina grija sa ai de consumabile si nu te va lasa niciodata in drum :)

cat mai multi km fara probleme !! :D

Link către comentariu

nu ai inteles la ce ma refeream....

cum vrei sa-l laude lumea daca are postate doar 2 poze in care trebuie sa recunosc ca se vede ceva din masina...

ideea este sa puna poze cat mai multe si apoi il laudam noi....

Link către comentariu

Am avut ocazia sa merg si sa intretin (repar) cate ceva la acest model de passat. Masina era extrem de chinuita de proprietarul ei insa rezista tuturor solicitarilor (era masina de mers pe camp, carat, etc). Este un adevarat tanc, cu siguranta cele din ziua de azi nu faceau fata probelor la care acest passat era supus. Sa ai noroc de ea!

Link către comentariu

salut mann

Sa o stapanesti sanatos.... frumoasa masina... cu bani putini poti optine ceva deosebit :o

Link către comentariu

frumos exemplar...bine intretinut..imi place foarte mult ..astept si eu mai multe poze :)...km fara sfarsit !!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!