Jump to content

Instalatia electrica, unde, cine si pe cat

G60
 Share

Postare recomandată

De curand din cauza unor probleme electrice a trebuit sa apelez la un prieten electrician pentru reconditionarea unei parti din instalatia electrica. Si uite asa am descoperit ca in urma unei astfel de operatiuni poti ajunge sa micsorezi simtitor spatiul ocupat de aceasta in compartimentul motor fara sa afectezi calitatea instalatiei ba dimpotriva.

Avand in vedere ca toate masinile de pe aici au o varsta respectabila automat apar si problemele de electrica ce nu se rezolva intotdeauna cu un fir reizolat si un papuc reprins.

Prin urmare poate nu ar fi lipsit de interes sa aflam si noi cine si-a reconditionat instalatia, unde, ce materiale a folosit si cam cat l-a costat distractia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

g60, un site foarte util pentru ce vrei tu sa faci : http://www.a2resource.com/

ai acolo pinouts la cam toate modelele de ecu (cis-lambda, cis-e, digifant, digifant 2) de asemenea CE1 si CE2 cred ca e mai mult decat suficient ca sa poti sa rezolvi orice problema, de asemenea pune mana pe un bentley :(

Link către comentariu

Multumesc Izotope dar nu in acest scop am deschis topicul. Topicul vroiam sa fie unul in care cei ce au facut diverse operatiuni pe cont propriu sa dea sfaturi gen tips& tricks pentru ca deja probabil s-au lovit de anumite probleme, sa spuna de unde poti gasi materiale mai bune, cam la ce preturi ce scule iti sunt necesare, ce e bine sa faci ce nu e bine, etc.

De asemenea cei ce au apelat la electricieni sa ne poata oferi un feedback legat de seriozitatea, tariful si durata diverselor interventii ale acestor meseriasi.

Link către comentariu

tocmai de aia ti-am pus link-ul ca sa nu duci masina la "meseriasi" ci sa ti-o faci cu mana ta pt ca o faci mult mai bine !

acolo ai tot ce-ti trebuie ca sa poti lega digifantul apoi, cumperi doar materialele : fire de curent de culori diferite, cositor, sacaz si incepi operatiunea, si iti aranjezi la motor cum vrei tu electrica :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!