Jump to content

VW Golf 5 GOAL

vidockq

Postare recomandată

In primul rand salutate tuturor , primul meu post pe forumul vw.

In sfarsit dupa ani de asteptare si strans de banuti mi-am luat si eu prima mea masina. Am avut , sper , noroc in achizitiei masinii , totul sa intamplat din pura caoincidenta si asa de la un simplu drum de genu "Hai sa vedem masina ca sasa nu am ce sa fac in weekend " am ajuns sa imi iau un golf 5.

Din secunda de cand am vazut-o am vrut sa fie a mea si nu am stat mult pe ganduti am luat-o in aceea seara.

Dotari:

- 10 aibaguri

- dublu climatronic

- senzori parcare pe spate

- volan , schimbator , frana mana piele

- scaune sport

- senzor ploaie

- si restul specific la golf 5

La detalii tehnice am luato cu 25000 Km cu revizi facute la Tess , masina e din 2007 si mie mi sa parut ca noua.

Am dat 7800 euro pe ea , fara taxe suplimentare fiind deja inmatriculata.

Sper din tot sufletul sa fie buna si sa nu aiba nimica ascuns , eu am luat-o fara sa ma gandesc la prea multe ca oricum nu am o experienta la domniu masini prea mare.

http://img222.imageshack.us/gal.php?g=cimg0863.jpg

cimg0863.th.jpg

cimg0868.th.jpg

cimg0870.th.jpg

cimg0871.th.jpg

cimg0873o.th.jpg

cimg0876.th.jpg

cimg0877.th.jpg

cimg0878.th.jpg

cimg0879.th.jpg

cimg0880.th.jpg

cimg0881.th.jpg

cimg0882.th.jpg

cimg0883.th.jpg

Link către comentariu
the_punkreas2003

Bun pret, buna masina :)

Link către comentariu

Frumusica,sa o stapanesti sanatos!Dar nu ne-ai spus ce motor are..am citit in semnatura ca e un 1.4 de 80Cp..nu e cam mic pt o masina asa maricica?Numai bine si sa ai parte de ea!

Link către comentariu

Da am si uitat motorul e de 1.4 Benzinar cu 80 CP. Pentru nevoile mele mi se pare perfecta.

Link către comentariu

e frumoasa, sa o stapanesti sanatos.Pretul e destul de mic pt un golf 2007 dar pretul scazut reflecta motorizarea mai slaba,dar daca pt tine e ok, bafta la drumuri cu ea!

Link către comentariu

Da , dupa cum am zis pentru prima masina e perfecta pentru mine.

De asemenea pentru full options in afara de piele si jante e foarte bine, pana si manerele sunt vopsite dupa caroserie ceea ce ii da un aspect subtil mai placut.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme. Masina arata foarte bine iar pretul a fost excelent pentru tine.

Mai usor cu "full options" :coffee_lol: . Golf-ul poate avea foarte multe dotari de fabrica. Le poti enumera aici pe toate si iti mai spunem noi ce ii mai lipseste.

Este adevarat ca versiunea "Goal" a fost una serie limitata.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Multumesc mult !

Da incet incet cum rasfoiesc paginile forumului vad ca sunt multe modele de golf dotate foarte bine standard. Sunt foarte multumit de ea singurul lucru pe care vreau sa il schimb e un set de jante. Dupa cum am vazut schimbarile cele mai reusite sunt cele subtile , o mica modificare aice , acolo combinate cu bun gust da o forma foarte atragatoare.

Acuma astept doar marirea de salariu sa imi pot lua jante , poate ma puteti ajuta cu un sfat cum sunt nou nu am experienta asa mare , ce model am vazut eu si mi-a placut foarte mult a fost tot de la un membru de pe forum MSW 11. Mi sa parut o combinatie perfecta (Negru) cu culoarea albastru metalizat.

Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata si pretul cum a zis un coleg de mai sus este foarte bun, acum depinde si ce vrei de la masina si in special de la motorizare.

Referitor la jante iti recomand maxim 16, sau de fapt 16 ca sa mai castigi un pic si la look, stabilitate si daca tot vrei sa faci efortul asta financiar sfatul meu este sa cauti jante mai de calitate si din gama celor ultra-usoare ca sa nu regreti alegerea facuta ca si asa masina este un pic submotorizata.

In rest ce sa zic iti urez cat mai multi km fara evenimente si poti sa arunci un ochi la mine in semnatura poate iti atrage privirea ceva din ceea ce i-am facut eu la Golful meu, te ajut oricand cu cate un sfat daca ai nevoie sau in caz ca vrei sa alegi ceva si nu esti hotarat.

Link către comentariu

In primul rand bine ai venit pe forum! :P Ai facut o afacere buna zic eu, raportand pret/dotari :P Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu
  • 2 years later...

Buna colegi,

Am o intrebare de incepatori legat de acest model.

Pe partea stanga a volanului am acel indicator cu ON OFF, RESS + SET - care din manualul masini corespunde cu sistemul de croaziera GRA.

goalnb.th.jpg

Exact asa am si eu marcat doar ca nu mi se aprinde iconita. Inseamna ca nu am sistemul de croaziera sau nu functioneaza.

Va multumesc pentru timpul acordat.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cat mai multi km iti doresc !

Legat de ce ai intrebat, a fost dotare standard sau retrofit? Mai mult decat atat, cand o activezi sesizezi ca mentine viteza sau nu? Poate sa nu iti indice, dar sa functioneze.

Link către comentariu

Multumesc mult.

Am luat-o la 25000 Km si acuma am 52000 Km foarte putin pentru perioada 2009-2012, oras, si drumul ocazional pana in Alba Iulia. In rest a facut doar un drum extern pana in Bulgaria.

Legat de dotare nu stiu exact, am luat-o de la o doamna care are exact cat am eu habar la masini...

Am activat butonul (ON) dar nu sesizez ca mentine viteza.

Ca si poveste paralele, de ce intreb daca stie cineva daca trebuie sa fie GRA, acuma 1 an am avut un accident, pe drum de afara mergeam relativ incet 80Km la ora cand mi-a sarit un caine in fata masini, seara. Nu l-am putut evita si l-am palit destuld e rau (cainele a supravietuit, m-am asigurat de asta).

In urma impactului m-am ales cu radiatorul de clima spart, fatada deplasata si ea si odata ajuns la service, domni de acolo mi-au zis ca mi sa spart recipietul de apa.

Am zis ca nu e problema ca nu e scump, luam altu ... dar se pare ca nu a fost asa usor, masina avea si sistem de curatare faruri si recipientul de apa trebuia sa fie original cu tot sistemul pentru ca tinea in presiune apa sa poata sa iasa stropitoarele pentru faruri.

Asadar dupa incident am aflat ca aveam si stropitori pentru faruri care dealtfel nici nu le mai voi folosi pentru ca nu am luat sistemul original.

Dar daca e sansa sa fie sistem de pilot automat (ma gandesc ca daca nu era nici pe maneta nu era inscriptionat sau pus buton de On Off sau altele) as vrea sa il aduc la stare de functionare.

Va intreb pe voi ca poate e ceva mai usor de facut pentru a activa sau vedea daca este fara sa merg la service unde vazand ca nu ma stiu la masina ma vor taxa dinou.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!