Jump to content

Passat B6 1.9TDI 2006

Seby19

Postare recomandată

Asta e masinuta mea...cu mici modificari(stopuri modificate, leduri tip S6 bara fata, leduri plafoniere, lumini la picioare fata-spate, ambient light-montate de mine)

dsc00287w.th.jpg

dsc00288d.th.jpg

dsc03843q.th.jpg

dsc03858.th.jpg

dsc03952d.th.jpg

dsc04109z.th.jpg

dsc04112w.th.jpg

dsc04114g.th.jpg

img3483i.th.jpg

img3484x.th.jpg

Urmeaza folie geamuri, Xenon, si sper o unitate DVD -Navi

Modificat de Seby19
Link către comentariu

Sper sa nu par prea dur, DAR asta nu e masina de leduri BLUE VISION la picioare . Da-le jos pt ca sunt KITCHOASE !!! :)

Modificat de bubu26
Link către comentariu

Masina nu arata rau deloc, dar parerea mea este ori sa cauti proiectoare tip S6 originale si sa renunti la proiectoarele de ceata ca nu merg bine impreuna cu ledurile alea.

Nota 10 daca reusesti sa pui xenon si folie.

Ce jante are masina ca din pozele astea nu-mi dau seama?

Iti doresc cat mai multi km fara evenimente si cat mai putine critici la adresa masinii tale si sper sa o iei in directia cea buna cu modificarile.

Link către comentariu

Sa incep cu o urare : Sa o conduci sanatos mult timp de acum incolo fara probleme.

Felicitari pt : Stopuri ( mi se pare un must-have pt toate B6 arata demential..) Se aprind si pe frana?

Culoare

Plafoniera

Daca as fii in locul tau si ar fi masina mea : As da jos literele care nu au nici o legatura cu masina de pe spate ( dau dovada de prost-gust si de o masina "Adusa de afara de un baiat de 19ani din mediul rural care a sarit dintr-o masina nationala din '84) ; As renunta la LEdurile de langa proiectoare..nu aduc deloc cu cele de S6 si ar fi pacat sa renunti la proiectoare pt acele DRL care sunt mai mult de aspect ; As schimba culoarea ledurilor de la picioare intr-un alb sau un galbui (ca la A6) ; i-as pune chip.

Sper sa nu te superi pt critici dar sper sa fie constructive..ar fi pacat sa transformi o masina extraordinara intr-un kitch.. Numai Bine.

Link către comentariu

Stopurile imi plac... daca ai reusi sa le faci si dupa modelul american ar fi super. Ledurile plafonierei si cea de la picioare daca ar fi albe ar arata mult mai bine dupa parerea mea. Legat de 32 (probabil de la R32 care este defapt un Golf) si V6 cand el este TDI 1.9 chiar n-au ce cauta pe un Passat. In totdeauna m-am gandit ce-i in mintea celor care fac asa ceva. Merge mai tare?! Scuze daca am fost prea critic dar e parerea mea si poate iti va fi de folos. Succes oricum in ceea ce ti-ai propus :offtopic:

PS: am mai vazut un passat b5 ce-i drept, pe a carui haion scria alexandra cu aceleasi caractere...

Link către comentariu

:offtopic: @circoloco..n-ai inteles domn'le asa se numea saraca masina.. VW Passat B5 Alexandra Edtion..

Link către comentariu

Ms pt aprecieri

-Ledurile de la picioare au fost schimbate cu unele albe(la momentul respectiv cand am facut instalatia aveam doar albastre in casa)

-Literele din spate au picat(le pusese fratemiu, dar acum si-a luat masina-n-are decat sa puna pe a lui ce vrea)

-Plafoniera are leduri albe, dar din cauza camerei de pe tel mobil par albastrui

-Stopurile urmeaza sa se aprinda si pe frana, trebuie sa mai studiez putin problema

-Jante de aliaj inca nu are...sunt in cautare

Link către comentariu
dark_master

Frumoasa masina! :)) Pune si tu niste poze mai noi, fara "V6" si "3.2" ca sa o putem aprecia la adevarata valoare.

Link către comentariu

frumoasa domnule , fa-o asa cum iti place tie si lasa-i pe altii ...

salutare numai bine .....

Link către comentariu

In cazul asta imi retrag critica si vreau sa te felicit pt o masina foarte frumoasa!Spor la modificat.

Link către comentariu

Eleganta masina, sotpurile= de mare efect. Arata-ne si noua cum le-ai realizat, un tutorial, daca se poate.

Link către comentariu

Ms inca o data.. Tutorialul a fost deja postat de cineva pe topicul "stopuri spate"... Am folosit aceeasi metoda doar ca nu am pus leduri SMD ci leduri de 5mm cu unghi dispersie mare

Link către comentariu

Uite-o pe "sora-mea" :P

Ai exact acelasi motor, aceiasi cai, aceiasi culoare si aceleasi bandouri negre ca la masinuta mea (dotare Trendline 2006) :D

Jantele iti mai lipsesc :lol:

S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea :icon_thumright:

Ce nu-mi place din tot ce are sunt leduri de tip "replica-S6", iar motivele cred ca au fost spuse de restul colegilor :)

Da-le jos si lasa doar proiectoarele simple, ca arate mai ok

Ca sfaturi: (unele primite la randul meu de la alti colegi)

- schimba semnalizarile cu unele clare si vopseste acel plastic negru care le inconjoara in culoarea caroseriei

- renunta la TOATE inscriptiile, sau macar lasa doar cea de "Passat" pt un cleen look

- scoate de pe "pozitie" sa nu se mai aprinda "mijlocul" stopurilor de pe aripa ca sa sa arate simetric cu cele de pe portbagaj

(cand franezi poate sa se aprinda acel "mijloc" impreuna cu stopul de pe luneta ca sa fii observat mai bine - tip Allroad - :blah:)

- incalto cu niste jante de aliaj de maxim 16" daca ramai la cai acestia sau de 17" daca ii faci o remapare

Atat :cool:

:Driver: safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Ms. Inscriptiile au disparut, urmeaza si semnalizarile schimbate cu unele albe si cu becuri de alea argintate sau cum se numesc sa nu se mai vada galben deloc decat cand se aprind (ma gandesc daca sa vopsesc toate bandourile in culoarea masinii sau sa le las asa), cu stopurile inca nu am reusit sa sting centrul stopului(poate ma ajuta cineva cu un sfat)

Apropo,daca vrea cineva "Ambient light"(ledurile acelea mici rosii de la plafoniera fata) sunt extrem de usor de montat, va spun cu placere cum se face

Modificat de Seby19
Link către comentariu

Mai bine ii pui ornamente cromate pe usi si pe bara spate decat sa le vopsesti..e de efect si aduce a HL..

Link către comentariu
  • 6 months later...
  • 6 months later...

Masinuta a mai primit saptamana trecuta un mic upgrade si anume functia Autohold..ca timp de lucru mi-a luat cam 3-3,5 ore. Sunt foarte multumit de investitie. Saptamana asta sper sa am timp sa definitivez semnalizarile cu led DRL+semnalizare si sa le montez :blah:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Gata si semnalizarile LED + DRL

post-10346-1276812706_thumb.jpg

post-10346-1276812713_thumb.jpg

Cand am facut pozele si video se vedea o mica problema, nu mergeau 4 leduri, dar problema s-a rezolvat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!