Jump to content

Huse Ibiza...

Andrey_sxg
 Share

Postare recomandată

Salut! Am o prietena care tocmai si-a luat o Ibiza (modelul vechi) si vrea neaparat huse. Problema e ca vrea niste huse bune si sa fie negre cu rosu (masina este neagra). Aveti vreo recomandare? Nu prea conteaza pretul ci calitatea.

PS: In cazul in care s-a mai discutat, scuze, dar eu nu am gasit nimic!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu sunt adeptul huselor, insa tapiteria Ibizei e una foarte greu de intretinut. Am vazut la Alto Seat niste huse negru cu rosu, destul de rezistente. Poti incerca sa mergi la ei sa vezi daca ii plac.

Link către comentariu

da, o sa incep sa fac niste sapaturi. nu am ajuns inca la alto dar o sa ajung cat de curand. si cele de pe link, da, destul de interesnte si frumoase :( . Multumesc pentru sfaturi!

Se poate inchide.

Link către comentariu

Achizitioneaza de la xxl center si nu vei regreta! Trebuie sa te pricepi un pic la montaj (daca nu apelezi la dealer), insa rezultatul va fi peste asteptari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!