Jump to content

VW Passat 1.9 TDI

Sorin84

Postare recomandată

Pt ca sunt nou pe acest forum primul meu post va fi cu prezentarea "fetitei" mele.

Deci iata ce conduc eu:

VW Passat, an 2001, motorina, 1.9 TDI, 101 cp.

Cutie manuala 5+1. Km 161.000.

Geamuri electrice fata.

Oglinzi electrice incalzite.

4 Airbaguri ( 2 fata + 2 laterale) sofer + pasager.

Servo-directie asistata electronic.

Proiectoare ceata.

Scaun sofer reglabil pe inaltime.

Volan reglabil axial si vertical.

ABS, ESP.

Climatronic.

Pilot automat.

Inchidere centralizata.

Alarma.

Radio CD cu MP3 si USB.

Jante aliaj.

Torpedou refrigerat.

Suport ochelari. (stanga sus). :D

Din pacate e zgariata destul de rau pe portierele din spate ( vecini draguti si/sau invidiosi) si trebuie vopsite.

post-43263-1241544833_thumb.jpg

post-43263-1241544839_thumb.jpg

post-43263-1241544896_thumb.jpg

post-43263-1241545033_thumb.jpg

Link către comentariu

E frumoasa dar lumina farurilor o imbatraneste pune-i 2 kituri de xenon si o vei intinerii si vezi si tu mai bine..

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Daca tot ai renuntat la scrisul cu Passat (sau a disparut) :P renunta si la TDI si va arata foarte bine "in fundu gol" ";). La urmatoarea spalare, curata cu putin degresant sau silicon mat, e destul de ieftin (cateva 10 000 lei in orice supermarket) elementele negre gen: bandouri, gurile de aer din bara ca sa fie negre si curate sa nu mai aiba aspectul albicios si de invechit. Succes si sa ai grija dea ea ca zgarieturile se rezeolva, important este sa te feresti de mai rau :)

PS: Regleaza putin farurile, din poza mi se pare ca farul de pe partea pasagerului bate ceva mai sus si s-ar putea sa deranjeze; si da, cum a spus si colegul de mai sus un kit xenon ar fi binevenit tinand cont ca ai lupe si acum nu mai este un accesoriu scump!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Vad ca ne dam dreptate unul la altul..am vrut sa zic si eu sa ii cureti elementele negre darnu stiam cu ce asa ca am tacut :)

Link către comentariu
PS: Regleaza putin farurile, din poza mi se pare ca farul de pe partea pasagerului bate ceva mai sus si s-ar putea sa deranjeze; si da, cum a spus si colegul de mai sus un kit xenon ar fi binevenit tinand cont ca ai lupe si acum nu mai este un accesoriu scump!

E normal ca farul dreapta, cel de pe partea pasagerului sa bata ceva mai sus decat cel de pe partea soferului.

Link către comentariu

Multumesc pt urari si sfaturi!

In legatura cu farul intr-adevar bate un pic mai sus pt ca e normal, dar si poza nu a fost facuta chiar de pe mijlocul masinii si de aceea pare asa.

Astazi i-am facut si revizia :(.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Dat fiind faptul ca am vandut passatul, rog un moderator sa inchida acest topic.

Voi deschide unul nou cu noua mea achizitie: golf 4, 1.6, 105hp.

.... aaa, si promit mult mai multa activitate pe forum de azi inainte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!