Jump to content

User nou ... masina veche

free_runner

Postare recomandată

free_runner

So .... cam asta e batranica mea

Vw Passat

An 1997

Diesel 1896 cmc

110 cp

Culoare Verde Metalizat

-> Inchidere centralizata confort ( comanda inchidere deschidere geamuri )

-> EURO 2

-> Servodirectie

-> ABS

-> Cutie Manuala 5 + 1

-> 4 Airbag

-> Proiectoare ceata

-> Cotiera fata - spate

-> 1 Cheie tip briceag + 2 chei service

-> Reglaj volan pe inaltime

-> Reglaj scaun inaltime sofer / pasager

-> Reglaj scaun lombar sofer / pasager

-> Inchidere centralizata Confort ( comenzi inchidere / deschidere geamuri )

-> Geamuri electrice fata

post-46821-1241537805_thumb.jpg

post-46821-1241537979_thumb.jpg

post-46821-1241538004_thumb.jpg

post-46821-1241538033_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa...S-o stapanesti sanatos si fara accidente. Apropo...cat te-a ajuns?

probleme cu politia cu actele?

Link către comentariu
volnick1986

so stapanesti sanatos. arata foarte bine pt 97!

Link către comentariu
andrei.toledo

Bun venit si pe acest forum!Dupa cum am mai spus , masina arata foarte foarte bine pentru varsta ei.

Te asteptam Duminica la intalnire!

Link către comentariu
free_runner
Publicat (modificat)

Alte pozne

Batranica am adus o in octombrie 08 din Germania , iar in ian 09 am inmatriculat o in Bulgaria pt ca s a schimbat taxa si ma cam scormonea in buzunar

Pana acum m a oprit politia de vreo 3-4 ori ... 1 data cand s au furat armele alea si m au controlat intr o noapte prin portbagaj , 1 data prin Galati asa.. de control , iar 1 data pe la Valenii de munte pt ca am depasit coloana pe linie continua ... ( inca am carnetu in buzunar :icon_cool: ) , iar de fiecare data cand m au oprit a fost o adevarata aventura .... primu contact al militanului si expresia fetei atunci cand ii dau actele de Bulgaria si incepe sa le citeasca e mirific .... adevaru e ca daca nu citesti bine pe acolo nu prea iti dau seama ce si cum ... e intortocheata rau bulgara ... iar militienii ... doar scapa un zambet de neintelegere , se uita la mine , iar la acte , iar la mine ... si singuru lucru de care ma mai intreaba este folia pt geamuri , in rest toate bune si frumoase .... Oricum de abia astept urmatoarea intalnire cu cavalerii strazilor ......

M a ajuns aprox 4800 in oct 08 cand euro era cam 3.6 lei .... oricum a fost putin mai scumpa decat celelalte pt ca are niste plusuri , si am luat o pt ca il cunosteam pe neamt si stiam ce si cum a mers cu masina . oricum , pana acum n am avut pb e majore , doar consumabile ... in curand fac a 2 a revizie in Romania ....

O sa vin duminica la intalnire... sunt tare curios cam cati se strang :blink:

post-46821-1241539341_thumb.jpg

post-46821-1241539413_thumb.jpg

post-46821-1241539505_thumb.jpg

post-46821-1241539616_thumb.jpg

Modificat de free_runner
Link către comentariu
lucian_90tud

O fi din 97, dar nu prea arata a batranica:P Arata foarte bine masina. Cat mai multi km cu ea si bafta la modificarile urmatoare.

In privinta acelui Power-BOX de putere....nu stiu cat de bine face motorului...

Link către comentariu

Se vede ca masina e intretinuta si e si dotata :icon_cool: Sa te bucuri de ea multi km fara probleme si bine ai venit pe forum! :blink:

Link către comentariu

masina arata f bine si e intretinuta, dar DVD-urile alea puse pe tetiere nu prea au ce cauta acolo; mai bine incearca sa le montezi in tetieraasa cum le ai acum par atarnate cu niste fire - no offence :icon_cool:

Link către comentariu

Masina arata foarte bine, chiar am vazut-o odata mai de aproape si nu mi-am dat seama ca e asa batranica. Daca nu ma insel o vad mai des parcata prin zona Familial M17.

Ca si sfaturi ar fi sa prinzi cumva ecranele alea din tetiere ca arata rau dupa cum a zis si colegul de mai sus arata foarte rau asa.

Sfatul meu ar fi sa renunti la ecranele alea cu plasma si sa cauti sa schimbi ledurile cu unele albastre si rosu, asta in caz ca ai luminile verzi.

Si renunta cat mai repede la filtrul de aer sport ca pe diesel mai mult rau face.

Poate ne vedem la vreo intalnire sa o pot adimira mai de aprope.

Pretul de asemenea a fost foarte bun.

Apropo cum se simte passatul cu 17 si suspensie sport, probleme ceva cu bratele? Intreb deoarece am avut inainte Passat 2001 si stiu ca erau cam costisitoare bratele alea.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!In primul rand roaga un moderator sa iti modifice titlul pt ca nu e batranica deloc.Arata cam urat aripa stanga fata cred ca a fost revopsita fara un succes prea mare.Jantele sunt de Audi? Imi plac proiectoarele din bara,sunt neobisnuite pt ca stiam ca B5-ul are proiectoarele in far,langa lunga.Pune mai multe poze si bafta cu ea :P

LE: Urat arata cu numere de BG :blah: Care a fost diferenta de pret intre BG si RO la inmatriculare?

Link către comentariu
free_runner
Publicat (modificat)

1 . Ms pt "urari" :))

@ritza

Din cate am citit pe cartea de service a masinii acel power box e facut de cativa ani buni , parca prin 2001 si nu a avut probleme , ce mi se pare f bun e ca pot selecta "puterea motorulu" , un buton magic , intrerupator cam clasic dar cu cativa caluti la bord ( cand e sus , sa zicem , are 110 cp standard iar cand e jos are 133 cp ) deci pot merge cum vreau cu masina , trag de ea cand e nevoie . chip u tuning a fost facut la Nemtia , nu la noi , repet , pana acum aboslut nici o problema la motor , si sper sa ramana asa , ce vreau sa i mai fac in curand e o curatare de turbina , sa am grija de ea :D

@bubu26

Nici eu nu sunt prea incantat ca stau cu dvd urile atarnate de tetiere dar , au si rolul lor practic , portabile, cu baterii , se mai foloseste si sor mea de ele din cand in cand. in curand o sa le schimb cu dvd player IN tetiera , am vazut ca sunt in jur de 6-700 lei bucata .

@auras

Cam prin zona aia stau , momentan , am de gand sa mi iau zboru`

Nu ii schimb ledurile pt ca in curand ( max 1 sapt ) ma duc la brasov si ii pun ceasurile cu plasma , imi plac mai mult decat doar leduri , si am vazut ca baietii de acolo fac treaba buna raport - pret-calitate

Duminica la intalnire . numai sa nu fiu plecat din oras, dar teoretic vin , am mai corupt si alti prieteni :D sambata ma duc la braila , au intalnire cei de la Kia iar dupa vin la ambasador

Cum se simte in curbe ? cum se simte la drum lung ? cum se simte la denivelari ? ... pot sa spun ca de vis , am ramas profund impresionat , oricum e prima masina cu suspensie sport pe care o am , dar pana acum am condus mai multe fara , si clar e alta tinuta de drum ... in curbe e destul de stabila iar la drum lung se aseaza bine pe strada , asta nu e numai parerea mea ci a mai multor persoane care au mers cu mine si care au fost la randul lor destul de impresionati . singurul lucru care nu prea ma incanta e ca mai am putin si imi fac cimitir de caini si pisici sub masina daca nu sunt atent , cam rad tot ce e mortaciune pe strada ... tre sa fac slalom :D

Pana acum nu am avut probleme cu bratele , dar o sa i fac si o verificare la bucse brate si ce mai atarna pe acolo , mai am vreo 2000 km si tre sa i fac iar revizia si o sa am atunci de lucru , sa vad ce nu i in regula ( dar sper sa nu fie :D )

@but fns

Masina nu a fost vopsita in nici un loc , poate se vede aiurea din cauza luminii, oricum trebuie sa i fac un polish dar astept sa se "regleze" vremea

Jantele sunt Aluett , cumparate din Germania de catre fostul proprietar , nu sunt de pe audi . Am vazut oricum multe audi cu genul asta de jante dar nu sunt chiar la fel .

hmmm... eu stiam ca doar golf ul are proiectoare in far .. toate passat urile pe care le am vazut aveau in bara ... dar cine mai stie ....

Nu arata chair urat , pot spune ca e "diferita" :D ... bg = 750 E ( acum cateva luni , acum e 650 E ) , ro = 1700 E + taxa rar + taxa nr politie + rca + etc .... deci mult prea mult

Modificat de free_runner
Link către comentariu

Arata foarte bine masina. A avut si un amic de-al meu un b5 si mergea foarte bine, era multumit de el. Sper sa nu-mi sara colegii in cap, dar, nu te-ar tenta un kit xenon si pe proiectoare?

Link către comentariu

Arata extraordinar de bine cu jantele alea.

Plasmele le poti monta si singur daca esti cat de cat indemanatic. Daca nu apeleaza la vreun baiat care monteaza alarme, imposibil sa nu se 'bage pe treaba'.

Felicitari si la cat mai multi kilometri fara probleme!

Link către comentariu
free_runner

Ma tenteaza tot ce tine de masina :vaidecapulmeu: vorbim mai multe pe privat

Nu ma bag la desfacut pt ca e prea multa migaleala , oricum sambata cred ca plec la bv sa mi pun ceasurile alea cu plasma

Link către comentariu

frumoasa masina... pare itnretinuta..s`o stapanesti sanatos..cati km are batranica? fa si u niste poze la bord...sa vedem si noi tot la ea...

multa bafta tuturor

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!