Jump to content

vw polo vs opel corsa vs nissan micra

nicky
 Share

Postare recomandată

Salutare la toata lumea! De ceva timp s-a creat necesitatea achizitionarii pentru fiica-mea ,care este studenta la Bucuresti si face saptamanal naveta (150 km.), a unei masini cu care sa se descurce si in traficul infernal din Bucuresti si cu care ,bineinteles, sa vina si acasa.Am de ales intre un nissan micra (30 k km) 1.2, 80 cp an 2004-benzina, un opel corsa 1.3 cdti 2004 (60k km) an 2004-diesel si un vw polo 1,4 tdi tot 2004 (70 k km.).Toate in jur de vreo 6.000 euro (polo ceva mai mult).Precizez ca nissanul l-as lua de la niste prieteni iar pentru corsa si polo doar i-am contactat pe proprietari.Ce ma sfatuiti? Va multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

foarte greu de ales :

nissanul : + km putini, de la cunostinta, benzina ( silentioasa, ponire mai usoara iarna ) mai ales ca e vb

de o persoana de sex feminin, mai frumoasa!!!

- daca serviceul se face la reprezentantele Renault-Nissan am inteles ca toata lumea se

plange de competenta & costuri

opelul : + fiabil, spatios, costuri de intratinere mici, colegii de la "club opel" foarte saritori

- valoarea de revanzare va fi f mica, diesel, urata pt o domnisoara

poloul : + look tineresc, f fiabil, e VW ( pret bun de revanzare, banuiesc ca are multe dotari din

standard fata de celelalte - deci fara improvizatii),

- diesel, pretul initial

Oricum conteaza si aspectul general al auto, dotarile, etc...

Daca era benzinar eu luam polo. succes!!! si :( safe

Modificat de martinje
Link către comentariu

Avand in vedere ca aceasta masina va face ceva km, eu cred ca este justificata alegerea diesel-ului.

Eu as merge pe polo, datorita designului (Cel mai potrivit pentru o fata dintre cele 3, dupa parerea mea). Plus ca ai avea un pret bun la revanzare.

Modificat de gHapciu
Link către comentariu

Das Auto :vwrullz: din toate punctele de vedere. Intretinerea mica, preturi la piese ieftine, pret de revanzare ridicat si la 70 de mii e noua masina.

Link către comentariu

• 1 month later...

Sal si eu as merge tot pe polo la 70.000km e ca noua a mea are 111.000 si nu am schimbat decat cateva bucse si amortizoare

Link către comentariu

Benzinarul de 1.2 va consuma doar putin mai mult, nesemnificativ fata de 1.4TDI, care este o improvizatie de motor. La cheltuielile pe un an de zile, sigur o sa fie mai mici la Nissan decat la Corsa sau Polo.

Daca vrei neaparat diesel, ia Opel-ul... 1.3JTD este o bijuterie de motor - 4 cilindri, 16 vlave, commonrail, distributie pe lant. Mai ramai si cu bani in buzunar si ai o masina la fel de buna overall ca si Polo.

Modificat de r&d
Link către comentariu

• 1 month later...

as alege nissan, nu cred ca sunt atat de multi km incat sa justifice diesel, in schimb la benzina ai cheltuieli mai mici.

la acelasi pret cred ca nissanul este mai dotat chiar daca are km mai putini.

Link către comentariu

ca si dotari,opelul e saracacios,no offence!iar portbagajul e mic rau;nissanul,in viziunea mea,nu prea consider ca m-ar proteja-pare fragila.parerea mea e ca polo merita,si nu pt ca e un forum vag

Link către comentariu

polo merita cel mai mult ...

nissan, calitatea lasa de dorit

opel, cam micut si neterminat

polo = un golf mai redus ca dimensiuni

Link către comentariu

• 1 month later...

La Fiesta te-ai gandit ? Eu as scoate nissan-ul din lista. Principala optiune ar fi polo.

Link către comentariu

Eu as merge pe Corsa: motorul de Fiat cu care e echipat a fost ales parca motorul anului in 2005 sau 6 nu mai stiu, de intretinut e ieftina si cred ca se potriveste unei fete la fel de mult ca Micra sau Polo. Ea ce ar prefera?(Mai conteaza si asta?)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!