Jump to content

PASSAT 4 MOTION

salamandra

Postare recomandată

SPER SA VA PLACA

VW PASSAT 4MOTION 3BG 2.0 BENZINA

DIN 2002 FULL :D

post-46297-1241031980_thumb.jpg

post-46297-1241032021_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa te poarte sanatos! Mai pune si tu niste poze .. si .. motor 2.0 4motion benzina doar 116 CP ?

Link către comentariu
DIN 2002 FULL :))

Decat sa spui asta mai bine ai incepe sa spui ce dotari are. Deja pot sa-ti spun ca nu e nici macar versiunea de echipare Highline si nici nu are trapa ... deci nu e FULL.

In alta ordine de idei, s-o :( sanatos cat mai multi km !!!

Link către comentariu

Ai dreptate Mircea,nu e full !Nu are trapa,tapiterie piele,incalzire in scaune,reglaj scaune manual!

Are 8 Airbeg-uri,ABS,ESP,comenzi pe volan,navigatie dar probabil o voi schimba ca e cea originala si nu am de cat CD cu hartile de Germania,pilot automat,geamuri si oglinzi electrice,climatronic,tractiune integrala permanenta! insertie imitatie mahon !Am facut un drum de Timisoara si unu de Cluj prin Cheile Bicazului si Praid in iarna si am mers cu 65 Km/h in conditiile in care aproape toti mergeau cu cel mult 20 Km/h! Nu e full dar pentru moment sunt multumit! :(

Mersi mult pentru corectie Mircea! Promit solemn ca voi reveni curand cu poze suplimentare!

Link către comentariu

Ai grija ca la frane pe gheata ...nu e 4motion :) Se comporta la fel ca oricare alta .Acolo diferenta o face echilibrarea fortei de franare pe roti ,tipul si uzura cauciucurilor.

Link către comentariu

Bine ai venit pe vwforum! Te asteptam la intalnirile din Piatra Neamt pentru a vedea masina pe viu.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Dupa cum am promis,am revenit cu cateva poze! :biggrin:

post-46297-1241158709_thumb.jpg

post-46297-1241158735_thumb.jpg

post-46297-1241158772_thumb.jpg

Modificat de salamandra
Link către comentariu

Frumoasa masina!Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!Ai parte de o raritate de masina!De cand ma tot uit dupa Passat-uri este a2-a masina de genul asta,pe care o vad.Pacat ca este 2.0 benzina!Nu vreau sa te dezamagesc,dar o sa cam ai probleme cu consumul exagerat de ulei.Multa bafta cu ea!!!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Poza in prima zi dupa ce a fost adusa acasa!

post-46297-1241277087_thumb.jpg

post-46297-1241277276_thumb.jpg

Modificat de salamandra
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si bine ai venit printre noi! Arata bine masina, nu este full dar oricum ai suficiente dotari. Cum ti se pare 4motion-ul?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!