Jump to content

Audi A4 1.8T 163CP Quatro

CatalinA4

Postare recomandată

Salut

Desi am masina de cca 10 luni inca nu ma prezentasem aici

Am cumparat-o anul trecut de la un popa ce terminase leasingul, masina era impecabila , am avut ceva emotii ca am platit-o inainte de a termina actele de leasing dar... gata a trecut, a costat 12500euro, m-au ajutat colegii de forum din BT cu diagnoza inainte de cumpare, multumiri inca o data

Sa o prezint:

An fabricatie 2003, piele, perdelute electrice, torpedou refrigorat, incalzire in scaune cu 6 trepte, quatro, 4 geamuri electrice, sistem audio simfony ( de pe A8 ), jante 17" originale de A8(up grade ulterior), cauciucuri noi 235/45/17, motor 1.8 T, benzina, 5+1, 120 kw (164 cai ), xenon OEM, senzori de parcare, inmatriculata RO , km 127.000(acum) reali, si ce-o mai fi si am uitat

de cand am luat-o ma gandesc la resoftare dar mereu s-a ivit altceva de facut cu banii...

de schimbat i-am schimbat bateria, a murit la mine iarna asta, un brat,, jantele, si bineinteles ulei si filtre

LE:

post-45979-1241009484_thumb.jpg

post-45979-1241009493_thumb.jpg

post-45979-1241009499_thumb.jpg

post-45979-1241009508_thumb.jpg

post-45979-1241009517_thumb.jpg

post-45979-1241009528_thumb.jpg

post-45979-1241009535_thumb.jpg

post-45979-1241009542_thumb.jpg

post-45979-1241009553_thumb.jpg

scuze pt. intarzierea pozelor dar au trebuit micsorate

multumiri de urari

Modificat de CatalinA4
Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stingray

8

• Fitty

4

• lucianwwl

4

• CatalinA4

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme. Buna afacerea. ;)

P.S. Poze ?! :P

Modificat de T-B0N3
Link către comentariu

da' pozele ... pozele, unde sunt? ;)

LE: foarte frumoasa! :P

Modificat de lucianwwl
Link către comentariu

Salut ,

Foarte frumoasa masina , culoarea, motorul dar cireasa de pe tort este tractiunea . Sa o stapanesti sanatos .

Link către comentariu

super tare masinuta , nebunie ...

sa o stapanesti sanatos ,

referitor la jante... de unde le-ai luat? ca vreau sa-mi pun si eu pe passatul meu ...

Link către comentariu

felicitari pt masina, asa ceva am vrut sa iau si eu exact inainte de masina din semnatura, era visul meu si totusi am renuntat la ea pt ca era adusa si SUA si txa a fost de aprox. 4000 euro; oricum motorul merita softat pt ca o sa ai un plus de zambet :lol:

Link către comentariu

Super tare masina, felicitari si multi km fara probleme! am doar o singura intrebare...cum stai cu consumul ?

Link către comentariu
Am cumparat-o anul trecut de la un popa ce terminase leasingul [...]

Sa o stapanesti sanatos, dar nu se numeste "popa", ci preot, mai ales ca ai spus ca era intr-o stare impecabila masina, deci omul ti-a vandut o masina buna.

Link către comentariu

e bine ca ai luat-o de la POPA ... masina arata intretinuta! POPA e POPA!

intentionezi sa-i aduci ceva modificari?

Link către comentariu

:D Aici la noi in Moldova se numeste popa :P Si in plus era de "datoria" lui sa o ingrijeasca, ca doar nimeni nu-si ia o masina ca sa is bata joc de ea....

Intr-adevar e o masina frumoasa. :D Ai putea cu usurinta sa-i pui o navigatie ca nu mai trebuie mutata clima, taiate plastice sau mai stiu eu ce. Scoti cd-ul si navi intra perfect :somnmare:

Sa o stapanesti sanatos cati mai multi km!

Link către comentariu

frumoasa masina.. sa o stapanesti sanatos!

ps: Sa faci ce zice popa, nu ce face...

Link către comentariu

in primul rand multumesc tuturor de aprecieri

@AlexPredaGTi - parca sunt pe sine,multumit de 4X4

@zbeng, gata bagat la cap"quattro"

@Cristi_KWJ si @ucianwwl -deocamdata ramane asa , resoftarea e prioritara-cand scap la bani

@DELFI - faza cu consumul, da, inspaimantator :P , e singurul lucru cu care nu ma impac, tare frumos benzina dar rupe buzunarul

@ssoorr -referitor la jante am avut un noroc chior-am facut schimb pur si simplu cu un tip care era dintr-un sat si avea drum de piatra- cosmarul jantelor mari

Modificat de CatalinA4
Link către comentariu

Frumoasa tare si foarte dotata si se preteaza la tuning mai ales la motor si quattro :offtopic: .

Referitor la fostul proprietar dupa stickerul de pe parbriz din coltul soferului jos cred ca fostul proprietar era numit popa ca purta uniforma, e popa cu subinteles, nu este vorba de nici un preot si mai ales unde ati vazut voi preoti sa isi cumpere masini 4x4 si turbo pe benzina :biggrin:

Oricum felicitari pentru achizitia facuta si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

Poate stickerul este pus de actualul proprietar sau probabil ca nu popa era cel care umbla cu bolidul,el poate doar cotiza lunar cu rata la banca :mad: Sau poate ca il chema Popa....colonelul Popa ( cunosc caz concret :D ).

Oricum frumoasa masina,dotata,potenta...ce altceva ti-ai putea dori mai mult de la o masina.

:biggrin:

LE: @ lucianwwl : la Golf,cel putin,consumul creste cu 1% la motorizarile 4Motion si cu inca 1% pt cele care au cutie automata. :offtopic:

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Catalin a pus stickerul :D e in 'bransa'.

Consumul, daca tin bine minte, se apropie de 10 la suta.

Link către comentariu

pe acest preot l-am vazut si eu ca l-am ajutat cu diagnoza cand a cumparat-o, si mai avea un 4x4 SUV

Link către comentariu

Pasionat de off-road popa asta. Ca sa vezi ce poate sa faca cutia milei ;) (NO OFFENCE).

Link către comentariu
FABIAn RuSu

de ce nu cu offence?

prosti sunt aia care dau ca sa le creasca astora burtile si sa-si cumpere audi si bmw ;)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Domnilor moderatori parca in sectiunea masina mea se vorbea despre masini nu despre fostii proprietari nu? Problema e ca nu putem blama o persoana doar din presupunerile noastre. Poate acel preot a lasat in pace cutia milei da are o bunica mai marinimoasa care a vrut sa i cumpere masina nepotului

On topic: masina intradevar arata foarte bine dar i-ar sta foarte bine cu o navigatie

Link către comentariu
catalin, ce inseamna rupe buzunarul?

eu cu tractiune fata am consum mixt de 8,8 l/100

tu cat?

al meu sta undeva pe la 10% mixt, paradoxal in oras nu trec de 12% dar extraurban nu ma pot controla si apas acceleratia cam tare

popa, a fost de treaba si corect, cred ca nevasta-sa invarte niste businesuri cu SRL

i-a dati-mi o parere, mi-a propus cineva sa fac un schimb cu un golf V TDI 1.9 de 105CP, dar cai cam putini desi prin prisma consumului si al anului mai recent...

pe mine ma cam rupe la buzunar benzina multa si ratele mari in euro

Link către comentariu
Pasionat de off-road popa asta. Ca sa vezi ce poate sa faca cutia milei :P (NO OFFENCE).

Domnule Marius, daca nu este un secret, cati bani ai pus dumneata in ultimul an in cutia milei?

Link către comentariu

frumoasa masina. Interiorul este cumva albastru sau mi se pare mie? Cat de jante, ma indoesc ca sunt originale , caci am avut si eu asa ceva, neoriginale si s-a luat foare repede luciul de la capac, la fel ca in poza de la tine. Cand le-am schimbat, 3 dintre ele erau strambe, pe partea din interior.

Becul acela de este aprins, EPC, de la ce este?

Modificat de GRS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!