Jump to content

Reconditionare tapiserie scaun sofer

@Bucluc
 Share

Postare recomandată

!!salutare !! tot am observat ca s-a subtiat plus-ul din zona sezutului de la scaunul soferului ! cine si-a remediat problema?! in ce a constat rezolvarea problemei ??! si cum a iesit? :lol: !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa fiu al naibi, am masina de 3 ani, si de un an sunt nervos de chestia asta insa n-am crezut ca o sa mai sesizeze cineva problema.

Cum rezolvam? Din cauza asta ma si dor picioarele sub genunchi ca ma apasa muchia scaunului...

Link către comentariu

asteptam detalii !!! in ce consta procedeul? ! si cam in ce suma ne incadram (asa ca idee)

Link către comentariu

Nu stiu cum e la voi , dar la mine tapiteria e fff rezistenta la uzura. Chiar si cea de la sofer nici macar nu s-a scamosat vreun-pic. In schimb buretele ala din care e facut scaunul s-a cam turtit (ce-i drept fostul proprietar avea cam 120kg) intr-un loc. Se mai poate remedia?

Link către comentariu

Daca imi reconditionez partea care este tocita , imi poate afecta airbag-ul sau declansarea (DOAMNE FERESTE)a acestuia? sau mai bine nu ma mai complic ??astept pareri !

Link către comentariu

Husa se poate comanda ca piesa de schimb. Costa in jur de 80 E. Daca arata jalnic, as merge pe varianta inlocuire.

husa_O1.bmp

Link către comentariu

80 euro este pe bucata sa inteleg din poza. Stiti voi pe cineva care aduce la comnda (o adresa sau un numar de telefon)?

Modificat de sp0nsoru
Link către comentariu

E vorba de piesa OEM, deci recomand sa mergi la orice reprezentanta skoda.

Link către comentariu

la mine e uzat o portiune de 2 cm2 max ! daca ii trag o cusatura in zona care e uzata iese urat?ce spuneti?

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Gabriel2006

Eu iti recomand Expert Detailng. Sunt pe piata de foarte multi ani si lucreaza foarte bine. Tocmai de aceea ii recomand s-au auzit numai lucruri bune despre ei si in plus au foarte multe firme colaboratoare printre care si ceva firme specializate pentru problema ta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!