Jump to content

My Car : PASSAT B6

sad_jok3r

Postare recomandată

Salutare !!! Asadar el este :scratch: : un Passat 2006 (hi Line) achizitionata la 130000 Km Germania, nu pot spune f multe despre ea acum deoarece am facut doar 3000 Km, o revizie de ulei si filtre si cam atat. Sper sa tina cu casa :)

post-44081-1240869736_thumb.jpg

Link către comentariu

"zgarcit" mai esti cu pozele :(

I-a baga si tu niste detalii cu dotarile masinutei si ceva mai multe poze ;)

Link către comentariu

Si un pret.Ma gandesc ca la km astia ai luat-o chiar ieftina rau :emthup: Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

TE FELICIT pentru achizitie! Bravo domnule, bravo!

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

VA MULTUMESC ! Pai ca dotari avem : CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE(impuls); OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE,RABATABILE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE ALCANTARA,INCALZIRE SCAUNE (electric sofer); INCHIDERE CENTRALIZATA;

FARURI ADAPTIBILE;NAVIGATIE MARE COLOR;SENZOR PLOAIE+LUMINI+PARCARE(fata-spate);VOLAN PIELE MULTIFUNCTIONAL;TORPEDOU +COTIERA REFRIGERANT;PACHET ALUMINIU; GEAMURI SAPTE,LUNETA IONIZATE ;ABS,ESP

Si ceva poze ce am apucat sa fac:) :

2

3

4

post-44081-1240943452_thumb.jpg

post-44081-1240943841_thumb.jpg

post-44081-1240943895_thumb.jpg

post-44081-1240943930_thumb.jpg

post-44081-1240943943_thumb.jpg

Link către comentariu

Xenon are, faruri adaptive nu sunt sigur :), am vz si eu ca asa scria la cineva si m-am gandit ca am si eu :icon_cool:

Link către comentariu

Sigur nu ai faruri adaptative, iar daca ai xenon este AM, nu OEM. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

asa o fi ;)

Link către comentariu

Frumoasa si dotata ! S-o porti sanatos :P.

Link către comentariu

Mersi Mersi !!! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!