Jump to content

VW Passat

T-B0N3

Postare recomandată

Salutare tuturor ... de astazi am renuntat la Skoda Octavia (imprumutata de la ei mei de ceva timp) si mi-am achizitionat un Passat B5.5 din 2004 (Decembrie)...

Cum sunt inca nou in ale Passatului nu o sa comentez despre dotari & stuff (inca), si stiu ca multi dintre voi imi vor spune ca au fost modificati Kilometrii (in numar de 50.000), dar o sa incerc sa va schimb putin parerea spunandu-va ca am verificat-o la Porsche (printr-o cunostiinta) si anul trecut in Octombrie avea 48.000 - de asemenea am scos extrasul cu toate reparatiile facute la Porsche la fiecare intrare in service. In fine ... in curand o sa execut si niste poze si o sa le pun aici. Vroiam doar sa ma anunt :P.

Link către comentariu

poate pui si pozele cat mai repede...ca sa ne facem o idee, nu trebuia sa postezi pana nu aveai pozele, e ca si cum ai asculta o melodie la walkman fara casti..

In rest succes cu masina, km sunt cei reali, din ce ai povestit tu..

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

Salut nairolf1982 ... sper ca in weekend acum sa ii fac cateva poze. :Driver:

Stiu ca e nasol sa ti se povesteasca fara sa vezi ... dar promit ca incerc sa rezolv problema rpd :blink: - intelege-ma si pe mine, sunt bucuros.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Pana la poze poti sa ne spui de unde ai luat-o, cu cat si care a fost explicatia vis-a-vis de nr de km redus, data de vanzator, evident !

Link către comentariu

Am luat-o de la un vanzator privat, un nenea mai in varsta (vreo 60 de ani), care a avut 2 masini in pararel ... Un Subaru Forrester (luata cam in aceeasi perioada si care are acum 70.000) si acest Passat. 50 cu asta ... 70 cu aia ... 120 ... in 4-5 ani. Cam asta a fost explicatia lui. Nenea a avut o afacere ca a fost lovita (cel putin din cele sustinute de el) de criza si de normele europene pe care nu a putut sa le respecte (avea o fabrica de adezivi -> emisii poluante, etc). Pretul a fost de 9000 de euro.

Link către comentariu

Ai folosit vreun truc fotografic pt. poza aia din interior, facuta pe lumina naturala, de se vad asa de tare toate butoanele alea rosii????? :blush:

Link către comentariu

Misto masina, chiar merita, mai ales la banii aia si km aia, a fost chiar Afacere ! Sa o stapanesti sanatos ! Nenea ala nu vinde si Subaru ala la bani putini ? - ca il scot eu din criza :blush:

Link către comentariu

Salut si multumesc :ceuameni:.

Da, nenea vroia sa dea si Subaru. A zis ceva de 11 K ? Dar e motorul de 2.0 non turbo ... ca sa stii :screwy:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, sa o conduci cu placere!

Te inteleg la faza cu kilometrii, deoarece si masina mea din 2004 avea 35500 km la achizitie si multora le par suspecti. Lumea este obisnuita cu km care se fac pe masinile din Germania. In 4 luni eu am facut aproape 3500 km, deci daca merg in ritmul asta, peste inca 2 ani nu o sa creada lumea cati km are masina. Cei mai multi prieteni ai mei, tatal meu si multi oameni din Romania fac pana in 15000 km pe an...nu stiu de ce e asa de greu de crezut.

Link către comentariu

adevarata afacere,din poze chiar pare sa fie folosita rar.

cat mai multi km fara evenimente

Link către comentariu
Ai folosit vreun truc fotografic pt. poza aia din interior, facuta pe lumina naturala, de se vad asa de tare toate butoanele alea rosii????? :D

Salut, nu, pozele sunt ne-editate, doar facute cu timp de expunere mai mare .. atata tot, si in poza ies mai "aprinse" butoanele. :D Eu nu editez pozele in general.

Psebi ... asta e... eu macar sunt impacat in sinea mea ca stiu ca masina are km reali, cine nu vrea sa ma creada, sa nu ma creada zic. Intr-adevar, masinile cu asa putini km sunt cam rare ... ;)

Multumesc tuturor pentru urari. Urmeaza sa incep sa ii fac imbunatatiri ... deocamdata o plafoniera W8 si un cd player mai de Doamne ajuta sper.

Link către comentariu

Cunoaste cineva un electrician in Bucuresti (preferabil zona Militari, Drumul Taberei, Rahova), care ma poate ajuta cu un montaj de dvd 2DIN ? Trebuie scos casetofonul original si cd-playerul si montat asta (aproape) nou-ul. Nu trebuie sa fie neaparat electrician cu diploma, dar nici sa se scarpine in cap ;).

Nu vreau mocangeala, platesc serviciul, dar sa stie ce face omul. Multumesc frumos anticipat.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

De curand cu ajutorul lui Calin, Passatul meu a primit o plafoniera W8 si in curand va primi si xenon. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Da, e cazul sa mai postez si eu pe aici.

A venit si kitul Xenon 6000K de care vorbeam ... s-a montat (noaptea la ora 12), se vede foarte frumos - diferenta e enorma, cum de altfel ma si asteptam.

Urmeaza lumini albe pe pozitie (ca se vad urat tare astea galbene), si eventual kit xenon si in proiectoare (ne mai gandim).

Si pentru ca la momentul respectiv nu am postat alte detalii despre masina ... postez acum :

Motor 1,9TDI - cod AFV - 131 cp - 6 trepte

Climatronic (nu dual zone)

6 Airbaguri

Computer de bord minidot (asta chiar nu e lauda) - cu functie range

ESP (si toate cele)

Oglinzi electrice si incalzite cu semnalizare in ele (ca la golf 5)

Torpedou refrigerat

Cotiera fata spate... si cam atat .. cred :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.

Merita sa ii pui xenon si in proiectoare, am avut pe A6 si era super. Xenon ai si pe faza lunga?

Te-ai gandit sa ii vopsesti bandourile in culoarea caroseriei? Daca le vopsesti merg si niste senzori de parcare montati inainte de vopsire.

Numai bine.

Link către comentariu

cu senzorii de parcare, am studiat ceva si am gasit 2 variante: 1. fusta spate de passat variant ( daca vrei cu gauri de toba stg/drp, atunci modelul de w8 tot variant) sau bandou spate schimbat cu cel pentru senzori de parcare ( negru sau cu crom, cel crom este foarte scump). asta ca sa arate OEM, altfel va arata ca la un logan, parerea mea.

Link către comentariu

@iksXL - multumesc frumos :)) - urmeaza xenon si pe proiectoare dar e criza ... so first things first

m-am gandit sa ii vopsesc bandourile - si chiar cred ca i-ar sta bine, dar eu locuiesc in Bucuresti - ceea ce se traduce in a petrece jumatate de viata pana la cea mai apropiata vopsitorie - dar e in plan. Multumesc de sugestie.

Xenon nu am pe faza lunga si nici nu cred ca o sa pun (prima problema fiind cu durata de incalzire a xenonului mai ales in cazul in care dai flashuri).

@FFA - cred ca ai dreptate, bandou spate cu senzori gen variant ... ma mai interesez ...

Link către comentariu

tot pe a6 am avut xenon si pe lunga si la cate flash-uri am dat nu am avut nici o problema cat timp am tinut masina - 2 ani.

daca cumperi de la o firma serioasa si iti da si garantie 24 luni eu zic ca e super ok.

o seara placuta

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Si cateva poze mai noi de la o mica excursie de weekend.

img15071.th.jpg

img1395.th.jpg

img1397p.th.jpg

img1406gqh.th.jpg

img14361.th.jpg

img14451.th.jpg

img15071.th.jpg

Link către comentariu
  • 8 months later...

Felicitari pt achizitie, poti spune chiar ca ti-ai cumparat o masina noua.

Bravo :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari!frumoasa masina! Ma poti ajuta su un cod pt plafoniera W8!As vrea sa-mi notez si eu dar imi treb codul neaparat!

Link către comentariu

faina masina , kilometri are foarte putini doar 50 de mii :)

Link către comentariu

Faina masina, se vede ca a fost intretinuta si ca are km putini! Parerea mea e ca lumina aia albastra de la picioare nu are ce sa caute acolo...dar tie trebuie sa iti placa! Sa o satpanesti sanatos, si sa nu iti faca nicio problema!

Link către comentariu
Felicitari!frumoasa masina! Ma poti ajuta su un cod pt plafoniera W8!As vrea sa-mi notez si eu dar imi treb codul neaparat!

3B7 947 105 F 2EN :beerchug:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!