Jump to content

MK4, Das AUTO

silence

Postare recomandată

p10309292.jpg

Mk4 1.6 8v benză, luat la 80mii km acum pe bord am 134000km.

Spoiler spate r32, jenţi ARCASTING SHARK de 16", suport ochelari in locul manerului superio de pe latul soferului si ştergător lunetă Polo4.

Urmează probabil să-i adaug halogene de ceaţă

post-46112-1240506554_thumb.jpg

Link către comentariu

Fumoasa masina, mai astptam poze si alte detalii :icon_thumright: Numai bine si cat mai mult km!

Link către comentariu

merci tuturor.

Poza cu spatele momentan nu am si nici nu-i fac ca mi-a "aranjat" un bmw bara si a sarit vopseaua putin. :lol:

Asa ca pana n-o vopsesc prefer sa n-o arat la nimeni in starea asta.

Link către comentariu

"impopotoneaz-o"...o sa ramai surprins sa vezi ce masina frumoasa o sa capeti. Chiar si asa e draguta, jante, culoare frumoasa.

multa bafta

Link către comentariu

frumoase jantele,arata de minune golfu incaltat cu ele

cat mai multi km si drum intins

Link către comentariu

va multumesc fain de primire.

@gbrgeorge: eu mi-am cumparat o masina germana tocmai de dragul de a avea o masina si nu o Barbie. o usoara persoanlizare desigur(jante,antena) sau adaugarea unor elemente ce lipsesc din dotarea standard, dar in nici un caz tuning (stopuri led sau geamuri fumurii sau mai stiu eu ce)

M-am indragostit de masina asta de cand a iesit pe piata, mi se parea perfecta, dupa atatia ani, merg cu ea in trafic si-mi dau seama ca designul ei nu este deloc demodat, ba dimpotriva, comparand cu "gogosile" asiatice sau francezo-italiane.

@razvand:cretinul ala cu bmw.ul vorbea la telefon la semafor, a venit prea aproape de mine si .... :)) ;) :(

Link către comentariu

si inca una "proaspata", de azi de la pranz, abia intors de la spalatorie :) .

p1050864.jpg

Link către comentariu

un interior (suport ochelari)

dscf1662.jpg

si spatele... :icon_thumright:

dscf1663.jpg

dscf1664y.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!