Jump to content

Computer de bord

Ovi S
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am o Octavia Classic si printre altele nu are nici computer de bord (afisarea temp. exterioare, consum mediu, instantaneu ...). Ce ma roade e daca se poate pune unul sau nu? A facut cineva asa ceva? Help pls.

Din ce am mai citit pe forum trebuie schimbat Instrument Cluster-ul (daca am inteles corect, este afisajul pe care apar informatiile), adica bordul cu tot. Dar senzorii care dau informatiile despre consum, autonomie etc sunt prezenti pe toate masinile sau numai pe anumite nivele de echipare? (Cel putin senzorul de temperatura exterioara stiu sigur ca nu e prezent pe masina mea) Ce ar mai trebui in plus, eventuale cabluri de la senzori la bord? Si cine interpreteaza informatiile de la senzorii motor? In plus stiu ca mai trebuie maneta stergator cu comenzile pt. BC pe ea.

Stiu ca sunt multe intrebari dar cred ca tot astea si le puneau si cei de la reprezentanta Skoda ca nu au stiut ce sa-mi raspunda :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine ai venit pe forum.

Intrebarea mea catre tine este: Esti sigur ca merita investitia? Un bord nou te bate de 500 Eur ca popa, nu mai pun maneta, cabluri, s.a.m.d. Chira esti dispus sa dai atatia bani?

OffTopic: Am fost ieri la dealer si am intrebat de barele longitudinale (de plafon) pt fabia combi (ca nu are). Pret: 950 Eur. Mi-au cazut plombele. Am renuntat.

Link către comentariu

Nu a stiut nimeni sa iti raspunda?unde ai intrebat?

Se adauga ceva la maneta ta de stergatoare,se reprogrameaza epromul din bord cu altceva,si se monteaza senzorul de temperatura din bara fata.E ceva de munca,dureaza dar merita.Am testat pe masina mea(octavia I).Eu acum am pe masina un bord de Golf 4 cu mini midle display si merge minunat

lucianpreda29@yahoo.com

Link către comentariu

lucas se poate o poza ca sa vedem si noi cum a iesit ?

Link către comentariu

Lucas, chiar mi-am pierdut orice speranta pana la postul tau...

Am intrebat la reprezentanta Skoda Timisoara de 3 ori. Ultima data mi-au spus ca trebuie sa faca un studiu.

Spune-mi te rog, nici tu nu ai avut computer de bord din fabrica pe masina ta? deci practic imi trebie doar afisajul care sa poata expune informatiile, maneta stergatorului si senzorul de temperatura + programarea memoriei si ... gata! As fi recunoscator daca mi-ai putea da mai multe detalii. Uite si mail-ul meu: ovi77s@yahoo.com

Link către comentariu

Am facut poze cu telefonul mobil sper sa fie elocvente

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!