Jump to content

fuzeta indoita

flopem
 Share

Postare recomandată

Salut baieti,

Am ajuns si eu in punctul in care mi s-a spus ca am unghiul de cadere cu probleme si ca nu poate fi reglat. E vorba de +1 minut si 18 parca.

Ideea e ca de vreo 4 luni nimeni nu reuseste sa imi mai regleze directi a.i. masina sa nu mai traga dreapta. Dupa f multe reglari si reveniri in diferite reprezentante nimeni nu a reusit nici macar sa o pacaleasca sa nu mai traga dreapta. Am exclus jantele si anvelopele, diferentele de greutate, etc.

In bucse nu am jocuri.

Mi s-a spus de fuzeta dreapta care ar fi responsabila de unghiul de cadere.

E posibil ca din cauza asta sa imi draga mereu volanul spre dreapta si masina sa traga dreapta?

Ma bate gandul sa o schimb, dar as vrea macar ceva opinii de la cei trecuti prin asta.

Multumesc!

Modificat de Aditu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca nu cunosti istoricul masinii, adica e adusa de dincolo.....sigur ca a parcat cu dreapta, prin ceva zid al Berlinului, urmatoarea miscare ar fi ceea ce vezi in pozele atasate, asta mai mult ca sigur......de regula, cam tot ce vezi tu in pozuca aia......musai..... :lol:

post-25544-0-75169500-1313601516_thumb.j

post-25544-0-20780200-1313601526_thumb.j

post-25544-0-21437700-1313601541_thumb.j

Link către comentariu

Pana la un punct nu stiu istoricul...Iar de cand e la mine am ferit-o cat am putut de gropi dar tot mai am dat in cateva destul de urate in aproape 4 ani pe drumurile noastre.

Ai schimbat fuzeta/portfuzeta? De ce?

Link către comentariu

cand ai cumparat-o tragea dreapta? ca istoricul, poate fi masluit usor....cu schimbatul e o poveste mai lunga......ideea e, ca avea aceleasi simptome, pe care o are masina ta, dar stiam vorba ta......istoricul ei.... :lol: , si ce necesita schimbat, ca sa nu fie cracosa... :lol: cea din poza e si fuzeta cu care e echipata masina matale.....

Modificat de carmina
Link către comentariu

Nu a tras la inceput de cand o am. La un momentdat acum 2 veri tot la fel tragea. Am lasat-o asa. si cand am revnit la totile de iarna nu a mai tras.

Acum a rebenit problema si nu are lagatura cu rotile.

Practic, daca las volanul in mers sa se aseze, el se aseaza catre dreapta si odata cu el si rotile. E ca si cum ceva il duce in dreapta indiferent de viteza.

Te tras nu trage f rau dar deja incepe sa ma enerveze f tare sa tin contra.

Se pune problema acum daca voi rezolva cu schimbarea pieselor din poza ta.

Link către comentariu

carceacristian

Salut,

Adi,stiu ca te framanta rau,problema asta.Adevaru ca si eu as dispera sa dau ogramada de bani pe unghiuri de fuga si sa imi tot traga dreapta.Vorba lu carmina,sa nu ai cumva vreo bieleta stramba,sau chiar fuzeta.

Daca nu ai bieleta stramba,incearca si tu sa cumperi o fuzeta SH dreapta si sa o schimbi.Cati bani ai dat pana acum la unghiurilr de fuga,la toti carpacii,iti luai o fuzeta.Incearc-o si pe asta,si daca urmaresti umpic DIY-urile colegilor poti sa o faci singurel in parcare cu scule minime si costuri reduse.

Hai ma Adi,ce naiba,eu la masina asta am facut motoru si cutia singur,si nu o pui tu la punct cu drectia? :rolleyes:

Numai bine, :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu am nici timp si nici locul unde sa o tin desfacuta, scule si altele ce pot aparea.

La fuzeta s-au gandit si astia ultima oara cand au zis de unghiul de cadere pe dr.

Vroiam sa mai ascult niste povesti despre fuzete pe vwforum pt ca mi se pareau cazuri rare astea de fuzeta/portfuzeta stramba

Mie de mult mi se parea ca roata dreapta sta spre exterior in partea de jos (fata de stanga) chiar si cand nu tragea.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

• 11 years later...

Salutare colegii.

Am și eu o întrebare pentru voi poate știți.

Aveți idee daca se potrivește fuzeta de la Volkswagen golf/polo MK1 la Skoda Fabia MK1?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!