Jump to content

Furia neagra :)

lyonn

Postare recomandată

De ceva timp tot urmaresc discutiile de pe forum, ma uit la masinile colegilor ... acum imi voi prezenta si eu masinuta mea .

E un Passat b5.5 din 2002, variant, motorizare AVB (74 kw/101 CP) ,cand am cumparat-o in septembrie 2008 avea 142.000 km verificati , acum are 164.000, ca dotari are :

- ABS, ESP

- 4 airbag-uri (frontal si in scaune)

- A/C

- Cutie manuala 5 trepte

- Interior negru

- Cotiera spate

- Scaun sofer cu reglaj lombar si pe inaltime

- Incalzire in scaune fata

- Geamuri electrice fata

- Inchidere centralizata + alarma K9 Classic

- Navigatie MCD monocrom

- Oglinzi electrice si incalzite

- Torpedo cu frigider

- Proiectoare de ceata

- Jante aliaj 15" Aluett

- BC (Bord Computer) Maxi dot

- Culoare Neagra

- Ornament praguri fata/spate

Imbunatatiri :

- HU Pioneer AVIC-F700BT

- Difuzoare fata VDO SSP 1321

- Difuzoare spate SAL XPRO 3-165

- Tun bass JBL CS1204T

- Amplificator Kenwood KAC-8401

- Hid Xenon Siemens 55w culoare 6000k

- Etrieri vopsiti rosii

Sper ca nu am am uitat sa mentionez nimic ... si acum pozele :D

curata.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Si inca o poza cu navigatia originala ...

9bis.jpg

Modificat de lyonn
Link către comentariu

Hristos A Inviat! Frumoasa masina,s-o conduci sanatos!

Arata bine la exterior,de asemenea si la interior,pacat ca are A/C manual..am o intrebare totusi..la ce foloseste acel buton din dreapta jos de pe consola centrala in afara rolului inestetic?:D

Link către comentariu
Hristos A Inviat! Frumoasa masina,s-o conduci sanatos!

Arata bine la exterior,de asemenea si la interior,pacat ca are A/C manual..am o intrebare totusi..la ce foloseste acel buton din dreapta jos de pe consola centrala in afara rolului inestetic?:P

Adevarat a Inviat.

multumesc de aprecieri, referitor la buton .... stiu ... asa era de cand am luat-o si nu am gasit nici un capacel sa il inlocuiesc ... urmeaza :)

Link către comentariu

Salut!

Arata mai bine masina decat ultima data cand am vazut-o!Vad ca ai primit si HU-ul de care ziceai.

Sa o stapanesti sanatos in continuare si sa ai bafta de ea!

Numai bine!

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Foarte tare masina. + ptr. culoarea, jante si HU dat un - ptr chestia aia de pe volan, mai bine o dai jos

Link către comentariu

in viitorul apropiat o sa dispara "chestia" aia de pe volan :icon_thumright: si or sa apara alte update-uri mai ales la interior

Link către comentariu

Si totusi ce face (sau facea) butonul ala, ca tot nu ne-ai spus? Vreun NOS, ceva? ;) Foarte fain arata la exterior masina.....se vede ca e ingrijita....pune si poze cu interiorul.....s-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt!!! Io as pune si niste presuri originale, textile, nu din cauciuc....textilul da o nota in plus de masina premium, pe cand cauciucul "miroase" a saracie.....desi la mizeria din Romania, cauciucul clar ca e mult mai practic.... :icon_thumright: Bafta!

Link către comentariu

butonul era asa de cand am luat masina ... alimenta o priza in portbagaj, dar l-am anulat si nu am gasit un capac sa pun in loc . Referitor la presuri ... astept sa se incalzeasca si pe urma pun textile (erau in plan de mult). Cand am sa am timp am sa fac si poze la interior si am sa le postez. Multumesc de sfaturi. :) safe!

Link către comentariu

Frumoasa masina si imi place mult cum arata la exterior. Asteptam poze mai detaliate si cu interiorul ca sa ne putem da cu parerea.

Multi km fara probleme iti doresc!

Link către comentariu

Imi permit sa-ti dau cateva sfaturi, sper sa nu te superi. Da jos chestia aia de pe volan, husele de pe scaune si pune pe portierele spate niste "site" originale, sa nu se mai vada difuzoarele :)

Link către comentariu

Aceleasi sfaturi ca si CiprianD, care a sintetizat tot ce trebuie facut la masina pentru a fi ok.

Oricum, se vede ca o ingrijesti. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Bine ai venit pe vwforum si iti doresc cat mai multi km fara evenimente.

Din ce vad in poze se vede ca ai grija da masina, dar cum au zis si colegii de mai sus daca ar fi a mea, i-as da jos imediat husele acelea de pe scaune si cea de pe volan. Cel mai bine cauta pe cineva care sa iti imbrace volanul in piele, iar pentru protectia scaunelor ia ceva foarte simplu, o culoare asemanatoare cu tapiseria, de ex poti sa iei 2 huse tip maieu din bumbac si fara nici o inscriptie.

Link către comentariu

va multumesc de sfaturi ... sincer nici mie nu imi plac husele dar ne fiid singurul utilizator al masinii sunt nevoit sa le port ... pana am sa gasesc o alternativa mai buna ...

Link către comentariu

Vai, ce imi doream si eu un HeadUnit 2 DIN. Este ideal Pioneerul de modelul asta. Pacat ca nu ai optat pentru niste boxe comonent pe spate, cu tweeter separat. Chiar ar merita niste capacele peste gaura din fata usii. E vorba de 70 Ron, dar cum boxele nu sunt centrate pe cavitate, nu e tocmai estetic.

Numai bine !

Link către comentariu

salutare ... va multumesc de sfaturi . Sunt pe lista si sitele pt fetele de usi pe spate, husa din piele pt volan, mochetele textile, montare geamuri electrice spate iar la exterior un set de bandouri cromate ... in viitorul sper eu apropiat :D

Link către comentariu

Frumoasa negresa...,dar hai la treaba ca ai lista cam lunga, asta ca sa nu ma mai repet si eu. Sa aveti grija unul de celalalt si eu tot AVB am.hihiihihihihih :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!