Jump to content

Claxon (Touareg 7L)

crysty_cyc
 Share

Postare recomandată

Am si eu o problema. De aprox o saptamana unul din claxoane merge cand vrea el. De astazi nu mai merge nici celalalt. De la ce poate fi? De la siguranta ori s-au ars?

Si alta problema ar fi ca oglinda din dreapta nu se mai lasa sa vezi bordura cand parchezi, n-ar fi o problema mare, dar ma enerveaza sa stiu ca ceva nu merge.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si la mine a picat un claxon..sper sa nu pice si al doilea..o sa le verific la revizie care o sa vina cat de curand...Iti recomand sa mergi cu ea la sevice.

Link către comentariu

Am avut astfel de problema: nu functiona niciunul dintre cele 2 claxoane.

Problema era de la vechiul proprietar.

Am rezolvat astfel:

Facand tranzit prin Buzau am intrat la un service de electrica auto la "Geminii" (... 2 frati gemeni, ii cunosc toti pe-acolo),

Au verificat initial toate sigrantele si n-au gasit nimic ars.

Apoi au demontat ambele claxoane.

Mi-au recuperat unul din ele, care functioneaza la o capacitate de 50%. ..

Iar celalalt l-am luat ca mostra ca sa stiu ce anume sa cumpar.

Mi-au recomandat sa cumpar exact din astea, ca sunt de calitate si tin foarte mult.

In concluzie, iti recomand sa prcedezi la fel:

Mergi la un electronist priceput,

claxonul se demonteaza fara sa dai jos bara si nu dureaza mult.

Modificat de EXTAS
Link către comentariu

eheee.... asta cu claxonul e problema veche. eu am schibat pina acum 2 rinduri de claxoane. bine ca ma fost in garantie. am masina de aproape 2 ani si doar 25.000 km

Link către comentariu

• 5 months later...

Se pare ca este o defectiune specifica pt. touareg, deoarece si la touaregul meu s-a stricat unul din claxoane. L-am schimbat pe garantie. Dar am avut noroc ca mai aveam doar 2 saptamani garantie :) .

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut. Mie mi-au cazut ambele claxoane la 63.000 km. Mi-au spus la service ca ar fi intrat apa in ele. De auzit se mai auzeau putin, ea un gajait urat si nu foarte puternic.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare! Mie mi-au cazut ambele claxoane la 50 000 Km, cum a dat primul ger in decembrie...

initial am crezut ca au avut apa si au inghetat... se pare ca e un bug de fapt.

Link către comentariu

• 6 months later...

Cu PBN m-am luptat 2 zile pentru garantia claxoanelor....

Ca veni vorba... are cinerva conditiile de garantie detaliate poentru un Touareg 2009?

Link către comentariu

Eu am schimbat deja de 2 ori ambele claxoane, pe garantie. Acum unul s-a stricat iarasi. Explicatia celor din service a fost ca se strica la spalatorie - din cauza jetului de apa. O fi n-o fi asa...nu stiu.

Link către comentariu

Salutare, mie mi-a cazut primul claxon pe la 30.000 km acum a cazut si al doilea la 45.000 faza tare este ca al doilea functiona cand am lasat masina intr-o parcare platita din delta...surpriza... cand m-am intors dupa o saptamana si am vrut sa claxonez nimic...Imi recomanda cineva un electronist bun care se pricepe la asa ceva din bucuresti? Multumesc

Link către comentariu

Vad ca va faceti probleme cu clacsoanele... tin minte ca la un mercedes am folosit o pereche de clacsoane luate din tirg, galagioase ca o locomotiva, care m-au tinut trei ani si ceva pina l-am ars pe cel de basi la o inmormintare... va dati seama de ce .

Un sfat, chiar daca va merg clacsoanele de pe masina, gasitile pe sub bara si puneti-le cu pilnia in jos, adica sa nu tina apa in ele si sa nu bata direct in pilnie apa aruncata de roti. Galagia facuta de ele e la fel de mare, dar previne multe neajunsuri...

Link către comentariu

• 1 month later...

salut

mie mi se arde siguranta pe claxon...o schimb si se arde iar... :D nush ce are...stie cineva?

Link către comentariu

Claxonul este in scurt. Nu mai pune alta siguranta pana nu remediezi problema.

Link către comentariu

• 1 month later...
Master Auto System

Care are un claxon la indemana sa ataseze foto fata/verso,se pare ca aceste claxoane nu pica trebuie putin reglate,o poza fata verso ar spune multe,nu stiu cum arata in schimb am remediat altele de alt tip care aveau aceleasi semnalmenete.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare tuturor,acum 2 zile am schimbat si eu claxoanele la madina din semnatura,dar daca stiam ca dureaza 3 ore le lasam asa.a trebuit data bara jos,neffind nici o posibiltatate de a accesa claxoanele,au fost inlocuite cu Bosch de 100ron amandoua.originale sunt hella,dar nu vroiam sa astept 3 zile .mi-au spus ca este onproblema frecventa.

Link către comentariu

Asa e. Se da jos bara fata, plus ceva plastice de pe sub ea. Cele originale sunt un pic peste 50 de euro...bucata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!