Jump to content

Compresor AC

enrico
 Share

Postare recomandată

Stie cineva daca compresorul de AC de pe Fabia 1 se potriveste pe Fabia 2 ?.Motor 1.2, 70CP, BZG.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Da de ce intrebi asta? Mergi la cineva de la service skoda si intreaba.

Link către comentariu

De ce sa nu intrebe aici, nu de asta e forumul?

Nu am gasit cod de compresor pentru Fabia 2.

Link către comentariu

De asta am intrebat si eu aici pentru ca nimeni nu a putut sa ma lamureasca pana in prezent :)

Astept in continuare pareri :eek:

Modificat de enrico
Link către comentariu

Eu am intrebat de ce ai nevoie ca un compresor de fabia 1 sa se potriveasca pe fabia 2? [Nu vreau sa fiu rautacios.]

Vad din profilul tau ca esti posesor de VW asa ca nu vad rostul intrebarii de mai sus.

Daca ai avea fabia 2 si ar fi dotata cu instaltie de AC ar avea si un compresor. Acest compresor ar putea fi functional caz in care iar nu vad rostul intrebarii sau ar putea fi defect, caz in care te poti duce cu el in mana (demontat ) sa vezi daca se potriveste sau nu (imbinari, adaptari necesare, improvizatii...) ca model; marime dimensiuni... culoare, ce vrei tu, cu cel de pe o fabia 1 pe care o gasesti pe strada sa spunem sau intr-o parcare, sau pe la vreo cunostinta...

Daca ai fabia 2 si e defect compresorul de AC mai poti sa mergi la service si ti-l schimba.

Nu ne spui si noua de ce vrei sa stii daca un compresor de AC de pe fabia 1 se potriveste pe fabia 2?

Poate vine cineva cu alte solutii, cu alte idei sa te ajute. Stii ca romanul e inventiv!

Poate ne bagam si noi pe vreo modificare ceva!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!