Jump to content

Golf VI 1,6, epopeea continua

oaspetele

Postare recomandată

picture001psl.th.jpgpicture002asy.th.jpgpicture010r.th.jpgpicture020d.th.jpgpicture019p.th.jpgpicture008j.th.jpg

Neasteptat de bine in rosu, Mk VI este evident un pas in fata lui GV.

Masina a fost achizitionata de pe stoc, beneficiind astfel de un discount frums.

Singurul lucru mai putin placut e inexistenta ESP-lui, dar tinand cont ca masina nu are decat 102 cai si va fi folosit preponderent prin oras si imprejurimi de catre sotia mea, nu e o pierdere asa mare.

Ca dotari extra putem intalni computer de bord plus, climatronic bi-zonal, RCD 310, pachet confort (inclusiv proiectoare destepte), precum si roata de rezerva de dimensiuni normale.

Revenim cu alte poze si impresii, dupa cativa km.

De remarcat suspensia foarte placuta si sunetul motorului catre turatii mai mari (stati linistiti, n-am trecut de 4000).

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• oaspetele

24

• c6t9

5

• cda

2

• Lau.C

2

Top Posters In This Topic

Felicitari, arata foarte bine.

S-o plimbati cu placere si fara probleme, cel putin la fel de mult ca si pe BIG. :)

Ma bucur ca ai ramas fidel marcii si sunt convins ca nu vei regreta alegerea facuta (chiar daca nu a fost in totalitate a ta :P ).

Link către comentariu

sa-i puna niste bascheti de vara misto si va fi si mai si.

bravo mah, sper sa ne vedem intr-un viitor cat mai apropiat.

Link către comentariu

Frumos...sa-l folositi cu placere!

PS. Neaparat sa-i vopsesti oglinzile in culoarea caroseriei.

Link către comentariu

Super masina, si surprinzator sau nu, arata foarte bine pe rosu, mult mai bine decat ar fi aratat pe negru. Negru merge la limuzine sau la jeepuri, dar la masinile mai mici care se vor mai vesele, arata chiar naspa, inchipuiti-va ce nasol ar arata un beetle negru sau de ce nu, un polo sau matiz negru :wub:

Vad ca Fritz a facut economie la vopsea si a lasat oglinzile si bandourile negre, dar asta pana la urma e mai putin important.

Revenind, ai facut o super-alegere, Golf6 imi place si mie f mult, dotarile sunt rezonabile, cu ESP nu aveai ce face avand in vedere ca e motor de 1,6 si 102 cai si va fi folosita de o doamna prin oras si nu se va merge la curse cu aceasta masina, un xenon era mai degraba interesant decat util si avand in vedere ca e benzinar incalzirea in scaune era doar un moft. In rest, are cam tot ce-i trebuie.

Mai ai de investit in niste jante de minim 16" sau maxim 17", in rest benzina si talpa! Astept un drivetest! (dar atentie, nu mai stau in dreapta la drivetesturi ca ultima oara era sa trec in lumea celor drepti! Mai bine stau in portbagaj! :) )

Cat despre pret, ai prins super-oferta, peste 2 ani ai putea sa ai surpriza sa o vinzi la cat ai luat-o!

Mai multe dupa ce vad si ochii mei masina!

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. sa o sapanesti sanatos si fara probleme

sharanel, de unde stii ce reducere a luat? daca nu e secret, se poate zice?

Link către comentariu

NU e secret. De altfel, se prea poate sa mai existe ceva masini la oferta, vezi livrare imediata pe site-ul www.vw.ro.

in jur de 2000 de euro discount.

revenim cu impresii.

jante de 16 sau 17 momentan nu e cazul. cauciucurile sint Conti si le-as schimba doar daca le-ar cumpara cineva.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa te bucuri de ea. Abea astept sa o vad pe viu. (sarumana la doamna profesoara).

Link către comentariu

u can say hello to me in person at the next vw - bn meeting.

mr. guest will only be attending the ford meetings from now on :biggrin:

i hear mini skirts are compulsory at these vw meetings, so.....see u there :cool:

Link către comentariu

Vad ca ai ramas in famelie, asa pe jumatate:)

Felicitari pentru achizitie!

Sa fie intr'un ceas bun!

La multi km fara evenimente si probleme tehnice! :) :banghead: :Driver:

Urez la doamna sau tie?

Frumoasa culoarea, dotari ok si f bun discount-ul:)

PS: manere usi & carcase oglinzi vopsite in coloarea caroseriei are also compulsory :eek:

Link către comentariu

Ieri am ajuns la 101 km. De dimineata (sotia-drum la scoala si inapoi) pana ce am parcat-o in garaj am reusit un foarte frumos 6,7%.

Bine, maxim 4000 de ture si 110 km/h.

Cu toate ca am mers incet, am fost depasit de doar 2 masini pe vreo 50 km. In concluzie, daca nu te grabesti, 102 cai sint mai mult decat suficienti, basca ca nu te arde la benzina. Prima alimentare a fost cu Carrera 100, de acuma vom trece pe ceva de 95, sa vedem cum se comporta/

Ceva recomandari in ceea ce priveste marca de benzina ??

Maina o apreciez din ce in ce mai mult, suspensii, directie, sound-ul usor sportiv la accelerare. Hotarat lucru, am facut un deal bun.

Link către comentariu

Congrats pt masina !! asa ...sa ramai in familie!

Sper sa ne mai vedem si noi curand...CA NU UIT EU INVITATIA LA GRATAR..FACUTA CU muuuult TIMP IN URMA...

si cand o sa apara noul Sharan sau caravelle, o sa dai si S-MAXUL : P (care sincer, imi place mult ca design)

si eu tot 99+ recomand.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

:) foarte frumos golful ( ;) cred ca l-am vazut expus in reprezentanta de vreo luna jumate...)

...O alegere fericita, te felicit!

Link către comentariu

Benzina, Petrom TopPremium 99+. Eu personal cred ca este cel mai bun raport pret/performanta. Mol 95 este o benzina ok, dar ca si pret este prea aproape de top premium 99 si asta din urma e "simtibil" mai buna.

Modificat de r&d
Link către comentariu

Cred ca pe petrom vom merge.

Masina a fost livrata de la Curtici (parca), nu a fost expusa.

Daca o vedeam pe viu, nu mai stateam pe ganduri in ceea ce priveste culoarea.

Link către comentariu

My bad...este (sau era) un golf VI rosu in reprezentanta Rombat

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Ce recomanda fabrica referitor la combustibil ? Se simte la drum diferenta intre 95/98. E noua eu zic sa nu te zgarcesti.

Cam la cat ajunge un GVI ? asa informativ daca se poate

Link către comentariu

doamna aici ;)

- bineinteles ca econoama cum sunt, am facut un plin cu 95 de petromv in timp ce sotiorul meu intreba aici despre benzin :vaidecapulmeu:

- kooala, 14000 euro de pe stoc (dotari trendline)

Link către comentariu

Scuze, sa o stapaniti sanatoasa :vaidecapulmeu:

Hmm, nu e asa mult cum am auzit eu ca e pe la 20.000 (probabil mai multe optiuni) , incep sa pun bani la saltea, macar pt. avans ;)

Link către comentariu

Masina place in continuare, am depasit 300 de km.

:D

Ce am remarcat si tind sa le dau dreptate domnilor de la autobild, care au facut recent un test al compactelor noi : golful VI spulbera concurenta in ceea ce priveste comfortul !

Silentiozitate, filtrarea eficienta a denivelarilor, usurinta in conducere sint la un nivel ridicat care ma face sa ma(ne) felicit(am) in continuarea pentru alegerea facuta.

Saptamana viitoare apar si actele finale de inmatriculare a masinii precum si numarul, istoric deja : BN 20 BIG.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ti-am vazut azi jucaria. O plimbai lejer prin nu mai stiu care Bargau ... te-am salutat dupa ce am trecut (un G5 argintiu cu numar de CJ).

Frumoasa roscovana. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!