Jump to content

My Octavia II FL 1.4TSI

Pandras29

Postare recomandată

Revin cu informatii exacte pe maine :ceuameni:

@ byraul, am testat putin in seara asta... si am ajuns la concluzia ca: 120 km/h = 2.600 rpm in vit 6 :o

La viteza legal admisa, adic' la 90 km/h = 2.000 rpm in vit. 6

Da, acuma pana n-o sa faci km cu ea, o sa ai consum mai ridicat, dar dupa rodaj treptat ar trebui sa-ti scada :)

Link către comentariu

@ eto : :D stii nr meu de telefon, cand esti in zona da-mi un tel si vorbim.

Link către comentariu

Si cum am promis, am revenit cu poze mai noi:

http://img218.imageshack.us/img218/5267/dscf1679.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/4940/dscf1678.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/4434/dscf1680.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/9643/dscf1684l.jpg

Am pus ulteriror toba finala si praguri cu Sport Line ;)

Ambele piese sunt originale si se gasesc la reprezentante Skoda.

prag:

http://img91.imageshack.us/img91/5552/dscf1682.jpg

ps: va rog nu sariti pe mine, daca nu am facut ceva bine cu ImageShack

Modificat de Pandras29
Link către comentariu

Nice car ! Apropo de postatul pozelor, am descoperit ca e mult mai usor de folosit http://www.postimage.org/ ... daca ai mai multe poze, intri la Many Images, le selectezi, dai upload, dupa care iti apar mai multe moduri de linkuri, inclusiv pentru postat direct pe forumuri (Forum BBCode), dai doar copy-paste si gata ;)

Modificat de razvand
Link către comentariu

Faina masinuta cu "adidasi" de vara, dar parca i-ar sade mai bine fara reclama cu dealer-ul de unde ai luato :D

In general dealeri nu merit sa le facem reclama, ca dupa ce se vad cu saci in caruta cam stramba din nas :)

@razvand: si cu http://www.imagehosting.ro ai acelasi optiune :o

Link către comentariu

Mai pastrezi aparatorile de noroi? :lol: Ca nu se prea potrivesc cu evacuarea cea frumoasa :))

Link către comentariu

cum bine zicea riddler mai sus, sper ca ai scos reclamele alea de pe usa :icon_thumright:

Link către comentariu

;) apoi e maisna de firma, cu care circul eu... nu se poate sa scot reclama.

aparator rules, la livrare n-am scos fara acele aparatoare :D am vazut cam ce stiu...asa ca raman cu ele :ceuameni:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Faina masinuta cu "adidasi" de vara

Pot sa va confirm ca "adidasi" sunt chiar foarte buni... :) Acuma cum a venit vara, e cald afara...se agata mai bine de drum.

Ce stiti despre azot, sau ce parare aveti ? E mai oke pt anvelopa daca e cu azot ?

Link către comentariu

Vara se recomanda sa pui azot in roti pt o mai buna aderenta si pt protectia cauciucului impotriva temperaturilor ridicate (cum des intalnim pe la noi :D)

Pe aceasta tema iti recomand sa lecturezi urmatoarele topic-uri:

- Presiune roti - tehnologie cu azot

- Azot Sau Aer, E azotul mult mai bun la umflat roti ?

...asa ai sa intelegi mai bine avantajele/dezavantajele si n-o sa transformam topic-ul tau intr-unul tehnic, deci nu se vor supara moderatori :)

Eu unu ma duc azi sa-mi bag azot in roti, macar in astea de vara, ca la cele de iarna le las cu aer :offtopic:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

In cursul zilei de ieri mi-am pus si eu AZOT in roti.

40 RON m-a costat pt toate 4 anv.

Se simte o diferenta usoara cand i-au o groapa , si este diferenta si la rulare ( merge mai lin ).

Link către comentariu
AlexPredaGTi
In cursul zilei de ieri mi-am pus si eu AZOT in roti.

40 RON m-a costat pt toate 4 anv.

Se simte o diferenta usoara cand i-au o groapa , si este diferenta si la rulare ( merge mai lin ).

lol :Driver: ai un simt deosebit de fin .

Link către comentariu

Diferenta la gropi e data de diferenta de presiune, poate ti le-au umflat mai slab :huh: ...

Link către comentariu
lol :coffee_lol: ai un simt deosebit de fin .

:coffee_lol: doar atat zic, cat am observat...

2.1 este in fiecare roata, eram de fata cand baga baiatu' azot.

Link către comentariu
lol :coffee_lol: ai un simt deosebit de fin .

Serios ca si eu am simtit la fel + tot 2.4 am bagat in roti cum aveam si inainte cu aer :coffee_lol:

Oricum unu lucru ce cu adevarat ma incanta este, ca dupa un drum tip "Cheia-DN1A" cu serpentine, curbe stranse taiate/luate mai tare nu mai "firg" cauciucurile asa tare cand pui mana pe ele :coffee_lol:

btw Pandras29, ai dat cam mult pt azotul din roti... eu am dat 25 RON cu bon + 5 RON gagiului care mi le-a umflat :blah_:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Felicitari pt masina.

Nu inteleg de ce si-a pus (dealer-ul presupun) ditamai abtibildul pe portiere. Eu nu as fi acceptat asa ceva.

Pragurile ce sistem de prindere au? si cat au costat?

Link către comentariu

Inca o data repet, ca lucrezi la reprez. E masina de firma cu care circul. NU de mine depindea aceea reclama.

Printre altele acest lucru este cerut si de Importatorul marcii (PORSCHE ROMANIA): - toate masinile firmei:drive-test/masina schimb/service, sa fie inscriptionate cu datele de contact a dealerului.

@breb02

Pragurile se lipesc cu dubla-banda adeziva.

Pret: vezi poza atasata, ca sunt 3 tipuri de decoratiuni prag.

@ Riddler

Am vazut ca am dat mai mult, decat ar fi in mod normal. Nah, asta sa fie cea mai mica problema. :( si as fi tare bucuros. :)

Si asa este. Nu se incing chiar asa de tare anv. Eu n-am circulat chiar asa mult. Am facut un singur drum mai lung sa testez rotile Tg-Mures <-> Sighisoara. Nu s-a incins asa de tare, si ( in mod sport am circulat ) :wub:

post-37659-1243414937_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 6 months later...

Hello la toti !!!

Revin cu NEW INFO : Duminica seara ( 6.12.09 ) Am scos masina la o mica plimbare si mi-am propus sa circul in mod : "pensioanar" , legal... cum vreti voi.

Si am fost cu ea aprox 25 km :)

iata rezultatul: In afara localitatii!

post-37659-1260281175_thumb.jpg

Modificat de Pandras29
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Andras asta nu e consum de pensionar... zi adevaru, stiu ca te-o tractat careva :icon_thumright:

Link către comentariu

Dap, sau ai mers intr-a cincea cu 90 kmph , apoi luat picioru de pe acceleratie si frana motor inca 100 - 500 m , iar accelerat foarte lin inca 2 km , iar frana motor ..... :icon_cool: Glumeam!

Frumoasa masina! Sa o porti sanatos!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sunt tentat sa imi iau si eu un 1.4 TSi 122 Cp in dauna 1.6 TDI CR.Aveti idee de ceva preturi revizii?Stiu ca la cel diesel varia intre 800-2500 RON(ultima cu distributia schimbata).

S-au semnalat ceva "probleme ale copilariei" la un astfel de motor?Si ca o paranteza, ce culoare este?

Modificat de ion73
Link către comentariu
  • 4 months later...

E supeeeer BUN 1.4 TSI recomand la ORICINE !

Eu am facut 34.000 km cu masina din semnatura in decurs de 1 ani si jum si in afara de 2 revizii la 15.000 si la 30.000 km nu am facut nimica altceva.

PS : Consum era in a 6 vit la 80 km la ora :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Consum de invidiat pentru orice diesel...

La consumul asta se mai merita oare sa platesti in plus 865Euro pentru 1.6TDI CR si o putere mai mica?

Sunt curios... consumul mediu mixt pentru distante lungii (1000km +) e undeva in jur de 6l/100km?

Eu am consumul asta pe ultimii 2400km facuti cam in proportie 70% extra-urban si 30% urban.

Oricum numai lucurui bune despre 1.4TSI si clar o varianta serioasa de luata in calcul la achizitia unei masini.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!