Jump to content

Vw passat B5,5

Vizitator

Postare recomandată

la cine ai facut softul ? sa verifici tubulatura la intercooler mai des :lol:

TCM turbo, Iasi. De ce s-o verific ? :blink:

Modificat de galeshu
Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• galeshu

22

• ninu

4

• Muale

4

• Robert_sry

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

Felicitari.

De ce sa verifici tubulatura?

Sa imi spui peste cateva zile cum se simte ampreajul.

Cred ca iti pilpaie pictograma de la ESP in bord mai tot timpul acuma. Cum de aia ales versinea "hard". Ti-au recomandato ei? Esti sigur ca + - 30 cp. Se poate mai mult?

Si pe mine m-a cam facut de ras un 2. TDI 136 DPF combi azi si de craciun ii aduce Mosu si AVF-ului meu un soft. De si mi-e frica putin de volant.

Sa ne spui sintome si informati.

Link către comentariu

sunt solicitate mai tare urechiusele , colierele ... imbinarile de la intercooler de la presiunea mai mare in fine eu am zis in gluma sper sa nu fie cazul...

daca vrei mai mult ai nevoie de o turbina mai mare si de un intercooler frontal + soft si te poti duce peste 200 cp cu injectoarele stock chiar daca sunt mai mici ca la golf asz , motoarele sunt rezistente , mai complecat devine cu ambreiajul la cutiile in 6 trepte.

Link către comentariu

La o luna de folosire a celor 30 de cai in plus fata de cei 131 ai mei (total cica 160...) masina mea nu imi arata nimic diferit fata de cum era inainte, exceptie facand desigur puterea mai mare. Nu se aprinde nici un bec, ambreiajul e la fel.

Nu am ales versiunea ~hard~ ci dimpotriva e chiar STAGE 1, este ceea ce am putut castiga doar din soft, fara nici o alta modificare.

Cat despre cei 200Cp, turbina mai mare si intercoolerul frontal... vor trebui sa mai astepte ca inca nu-s eu genul si sincer nici pe astia care ii am nu-i forjez pe toti !

Modificat de galeshu
Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , interesanta prezentarea facuta la inceputul topicului :) ma mir cat de bine arata vopseaua masinii , fusta cade bine pe masinuta si intradevar frumoasa tigancusa ;) Drumuri Bune...

Link către comentariu

Multumim de complimente ! La o privire mai atenta ies in evidenta si defectele vopselii, care te asigur ca sunt ! Unul din putinele lucruri pe care le-am naegijat la masina asta a fost vopseaua. Ii trebuie un polish fain cu niste ceara ...ceva...

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Stai linistit ca am si eu punctulete sarite de vopsea , pietre mici sunt peste tot e de ajuns sa fi in spatele unuia care ti le arunca :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!