Jump to content

Vw passat B5,5

Vizitator

Postare recomandată

De cateva luni "m-am procopsit si io" cu o "ţigancă" toata neagra... si la "piele" si la "suflet" care spre fericirea mea a facut la viata ei drumuri putine... Au plimbat-o prin tara din 2002 pana astazi nu mai mult de 114 000 km. Cu mici retusuri ( unele facute, altele in plan) tiganca mea se comporta super la drum, spatioasa, prietenoasa, frumoasa, lipicioasa, etc

Ca zestre de la mama ei de-acasa sre urmatoarele:

4 airbag-uri

4 geamuri electrice

oglinzi electrice si incalzite

arhicunoscutele ABS, ESP

crom la conturul geamurilor

cotiera model mare

climatronic

computer bord

casetofon gamma + Cd changer (in portbagaj) cu 8 incinte

Jante 16" + cauciucuri Dunlop Sport 205/55/16

cu jante si cauciucuri de iarna pe R15 separate

faruri xenon

alarma OEM cu deschidere portbagaj din telecomanda

Scaune incalzite

Tapiterie piele neagra Alcantara

1,9 TDI AVF 131 cp

ornamente interioare tip "carbon"

Volan in 3 spite imbracat in piele + schimbator de viteze si frana de mana imbracate in piele.

Faruri de ceata

Senzor ploaie

Oglinda retrovizoare antiorbire

Trapa cu deschidere in 2 pozitii

Pentru tiganca mea mai am pregatite cateva planuri, dar pe rand ca toate odata stie si ea ca nu se poate ...

p.s. : imediat si pozele ...

Modificat de galeshu
Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• galeshu

22

• ninu

4

• Muale

4

• Robert_sry

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Iata si pozele promise: Scuze ... e cam murdara tiganca mea, nu stie inca sa se poarte in societate, si mai ales "sa nu se murdareasca"... prea des...

post-24957-1239822361_thumb.jpg

post-24957-1239822395_thumb.jpg

post-24957-1239822466_thumb.jpg

post-24957-1239822475_thumb.jpg

post-24957-1239822483_thumb.jpg

post-24957-1239822593_thumb.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Frumoasa si dotata dar jantele cam dezamagesc....numai bine

Link către comentariu

Frumoasa masina,un plus pt trapa,faruri,volan,minus pt jante..deloc nu-mi plac.Sa o stapanesti sanatos si sa te duca bine peste tot :blink:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina

sa o stapanesti sanatos .. cat te-a costat ?

am observat ca ai nuca de la schimbator de " 4 motion " ! e 4 motion ?!

bafta

Link către comentariu

Dupa ce am mai scos-o prin oras, si i-am mai explicat ţigancei mele cum sta treaba cu lumea buna, m-a convins sa-i fac si o spalatura, ca sa se mandreasca si ea, si sa arate ce are mai frumos... Da... am uitat sa mentionez: este 4motion !... si isi foloseste toti caiuţii pe deplin, fara sa-i scarţaie de asfalt la plecari, si fara sa-i patineze iarna!( http://www.220.ro/NTZVKr0NHm/Super-Reclama-La-VW-Passat ) Costul ei ei s-a ridicat la 10 000 euroi... dar din familie mostenire... :) Cat despre jante ... asa am luat-o... si vorba aia " Calul de dar nu se cauta la dinţi ! " Oricum... jante pe 17" ii sunt promise ţigancei mele, si niste folie pe geamurile din spate, dar cu transparenta ceva mai mare.

p.s. : scuzati degetul .... :coolpics:

post-24957-1239879698_thumb.jpg

post-24957-1239879709_thumb.jpg

post-24957-1239879720_thumb.jpg

post-24957-1239879729_thumb.jpg

Modificat de galeshu
Link către comentariu
  • 1 month later...

am reusit de i/am montat si niste tipsuri, care i/a schmbat un pic spatele...

post-24957-1242481226_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 6 months later...

Am reusit in ultimele luni de i-am foliat geamurile cu folie omologata, inclusiv pe fata, i/am mai atasat la spate senzor de parcare de tipul electromagnetic (EPS) fara sa/i gauresc spoilerul, i/am schimbat becurile xenon vechi cu unele noi de 6000 k, iar pe pozitie i/am dat SMD/uri cu 9 led/uri, i/am facut sa se aprinda luminile de ceata si marsarier in ambele parti ... nu numai in stanga ...

Link către comentariu
  • 4 months later...

foarte frumoasa masina....sa o folosesti sanatos fara evenimente neplacute........

Link către comentariu

Frumoasa descrierea cu "tiganca". Cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 10 months later...

Frumoasa masina! Acum trebuie sa ne arati noile achiziti. Am vazut ca esti tare pasionat de modificari discrete, pe unde am intrat sa vad o chestie erai si tu pe acolo :D , la unele chesti mi-ai luat-o in fata ( spoilerul de la marius tdi ) :( . Drumuri bune si numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

sa ai parte de ia multi multi km. fara reparati si sa te folosesti de ea multi ani ca este o masina foarte buna si foarte frumoasa dar si jantele arata foarte bine asa sunt altii...eu am locuit an cantemir acum stau an timisoara.... numai bine

Link către comentariu

foarte frumoasa...cel mai mult imi place interiorul :icon_cool: cu piele arata foarte bine

Link către comentariu

Foarte frumoasa. jantele super, interiorul de piele la fel. Cat iti consuma, avand in vedere ca e 4motion?

Link către comentariu

La consum, pe mine cel putin nu ma sperie prea tare, undeva pana in 10 in oras iar in afara am scos si 5,4. Cat despre jante... mie imi plac si cred ca asta conteaza cel mai mult, si totusi au intrat si ele intr-un proces de reconditionare! In aceasta iarna am achizitionat un eleron pentru portbagaj, un eleron pentru luneta, o "fusta" faina pentru bara fata si astept sa se mai incalzeasca sa le pot vopsi si monta. Odata montate voi reveni cu poze. Si am in plan sa schimb si tipsurile de la esapamente. Dar din pacate situatia drumurilor mi-a facut alte prioritati ... bucse...

PS: T E N N Y am vazut ca si tu erai interesat si chiar ma speriasem un pic ca l-ai fi luat tu, deoarece marius TDI intarziase cu raspunsul ...

Modificat de galeshu
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am reusit in cele din urma sa-i montez "fusta" din fata, de care sunt mandru ...

ps. scuzati calitatea pozelor, telefonul e de vina !

post-24957-0-31351500-1301074452_thumb.j

post-24957-0-87206600-1301074461_thumb.j

post-24957-0-81428200-1301074468_thumb.j

post-24957-0-57897900-1301074477_thumb.j

Link către comentariu

Acum merge si trecerea la jante de aliaj. Foarte dotata, tiganca !

Link către comentariu

jantele de aliaaj sunt in curs de reconditionare. Cat de curand vor aparea si ele pe scena ! Mai am si niste stopuri "tuning" pe care vreau sa le montez sa vad cum le sta pe masina. Voi reveni cu poze ca sa aflu si parerile voastre !

post-24957-0-83454200-1301120112_thumb.j

Link către comentariu

Parerea proprie este NU, fara a le vedea pe masina. Depinde de gusturile fiecaruia :D

Link către comentariu

fusta am luat-o de la un forumist din Bucuresti "mariusTDI", SH, cat despre stopuri vreau sa le folishez intai sa vad cum arata si dupa aia ma voi hotăr

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!