Jump to content

My hooligan

medley

Postare recomandată

Salut!

A venit momentul in care am reusit sa ma urnesc sa fac niste poze ca sa am cu ce sa incep un topic pe acesta sectiune. De multa vreme tot zic, dar nu am mai apucat. Cu regret, pana si acestea sunt cu telefonul facute, insa e primul pas, zic eu ca luna asta(stimulat si de faptul ca macar primul pas in acest sens l-am facut) o sa apuc sa iau un aparat foto in mana sa iasa ceva mai onorabil.

Insa pentru moment incepem cu ce avem:

Volkswagen Golf V din 2005. Este un 1.9TDI 4Motion, de 105 caluti. Sport Edition. Avem impreuna 35k km(din cei 105k totalizati) in siguranta deplina.

-airbag-uri cate i-au putut fi montate

-navigatie mare si inutila la noi, dar arata bine seara :). ma salveaza ca are adaptor de ipod si ascult si altceva in afara de radio.

-comenzi pe volan, foarte comod si util.

-volan chiar azi reimbracat in piele, cea originala devenind prea lucioasa pentru gusturile mele.

-cauciucuri Dunlop Sport , jante Oz Anniversary 35 de 17'.

-xenon stock

-proiectoare mai degraba inutilizate.

-fara nimic stantat pe ea, stickerul este suficient.

-boxe fata, spate la care am adaugat eu un subwoofer pasiv Jbl. nu pentru putere, ci doar pentru a completa cateva frecvente ce am considerat ca lipsesc. ar mai fi de facut, dar incet-incet.

-spalator faruri

-coming home, leaving home

-senzori ploaie

-torpedou si cotiera racite. nu am folosit vreodata un astfel de frigider improvizat, dar poate ca o avea utilitatea sa la unii.

-dublu climatronic. iarasi trebuie sa recunosc ca e mai degraba vorba de efectul vizual, caci mai mult fac "cruising" singur, din moment ce nu fumez si implicit nici nu las pe altii sa o faca la mine in masina. la ei, pe jos sau in taxi daca vor pipa :)

-oglinda retrovizoare cu anti orbire. din pacate nu si cele laterale. ar prinde bine, caci unii au faruri erecte.

vreau sa:

pun numerele fara suport; sa fac sau cumpar emblema din spate neagra; sa fac sau iau sticla fumurie pentru semnalizarea de la oglinzi. ar mai fi multe dar serios vorbind, la cum vad momentan ca am resurse, am sa ma limitez.

fara rovignete in parbriz sau kiss fm pe luneta, fara cruci sau omide, fara flash-uri la depasiri sau claxoane cand e portocaliu la semafor. decent si discret.

O seara buna si multumesc. Scuze pentru calitatea pozelor. Voi face si pe bune, nu mazgalituri ca acestea cu telefonul.

later edit- am schimbat setarea la poze, sper ca acum se acceseaza mai usor.

66832649.th.jpg

46620095.th.jpg

86323816.th.jpg

86809850.th.jpg

12611323.th.jpg

47247828.th.jpg

47250689.th.jpg

Modificat de medley
Link către comentariu

Hai sa fiu eu primul care sparge gheata si sa-ti urez multi km fara evenimente si sa te bucuri de ea cat mai mult timp. Jantele arata foarte bine! :)

:) Cam greu cu vizualizarea pozelor :P A trebuit sa copiez direct link-ul in adress-bar ca sa le pot vedea ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa,asa ceva mi-as fi dorit si eu dar bugetul... Iti doresc sa te bucuri de ea un milion de km! O curiozitate am si eu:nr de la ce vine? Numai bine!

Link către comentariu

Multumesc frumos pentru aprecieri.

Numarul cred ca vine de la dorinta mea de a nu interactiona cu altcineva/altceva printr-un intermediar, sa nu fiu mijlocit de nimic. Sa fie crud :)

Modificat de medley
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

poze facute cu un aparat foto de data aceasta. se vede mana mea de amator, degeaba este tehnologie daca nu o pot manipula ;)

Modificat de medley
Link către comentariu

frumoasa masina , mi-as fi dorit si eu comenzi pe volan , dar asta e!, sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu
Florin@Caractere

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos ;)

Link către comentariu

Multumesc frumos. Ma straduiesc macar sa o mentin in conditii optime, daca nu reusesc momentan sa ii adaptez modificarile pe care le-as dori.

O seara frumoasa.

Link către comentariu
  • 11 months later...

Masina fiind de vanzare aici, am promis poze mai noi. Adica de azi.

Modificat de medley
Link către comentariu
  • 1 year later...

Navigatia este replica?vreau sa spun ai pus-o tu apoi , nu?cat ai dat pe ea, de cat timp o ai si cum se comporta?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!