Jump to content

Passat B5 Gold orange metallic

catalyn21

Postare recomandată

Sunt de ceva timp de forum si a venit timpul sa-mi prezint masina

Passat B5, an fabricatie 1999

110 BHP Syncro/4Motion ( 140 acum - multumiri lui rabane)

Climatronic, 4 geamuri electrice,

Scaune sport cu suport lombar si incalzire,

Folie omologata 3M,

jante originale VW 17" cu anvelope Michelin pilot primacy 225/45/17

Trim-uri interior 3 d( multumiri lui SHC_Golf )

Faruri negre clare Sonar cu xenon 8000K si instalatie de spalat

Proiectoare originale pentru Passatul din China cu xenon 6000K

Triple negre clare

Antena Originala VW tip shark ( inbunatateste radioul )

Bandouri crom si aparatori cheder crom

Praguri aluminiu Professional

Footrest facut in regie proprie

Pedale Phaeton ( ambreiaj si frana) + pedala acceleratie TT (Bagatul in apa fierbinte ajuta la montare) ( multumiri lui Lexxus pt comanda)

Subwoofer Magnat 300 reflex + amplificator Mutant + condensator 1,2 F

Capac motor compartiment baterie( la B5 nu exista din fabrica - se potriveste cel de pe b5,5 cu rezervor de lichid frana rotund) ( multumiri lui Lexxus pt comanda)

DSC_0013.jpg

DSC_0014.jpg

DSC_0012.jpg

DSC_0027.jpg

P140209_131702.jpg

DSC_0089.jpg

DSC_0092.jpg

DSC_0204.jpg

Link către comentariu

SUPERB! Cea mai frumoasa culoare pe care am vazut-o pe un Passat pana acum!Farurile sunt superbe,stopurile nu-mi plac asa mult dar per total e un vis...cred ca si motorul e senzational...Tu ai Syncro sau 4Motion?Sunt diferente intre ele..adica.. Syncro = sistem mecanic bazat pe existenta unui vascocuplu.Aceasta contine doua discuri ce se gasesc intr-un lichid siliconic.4Motion=permite controlul electronic al distributiei cuplului intre punti si intre roti.4Motion lucreaza in stransa legatura cu ABS-ul,controlul tractiunii,diferentialul blocabil electronic si sistemul ESP.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea si foarte misto modificarile. Felicitari!

Insa nu-mi plac triplele.

Ca o mica sugestie, cred ca ar arata mai bine cu bandourile vopsite in culoarea caroseriei, iar la grila nu pot sa ma decid... :somnmare:

post-11438-1239713250_thumb.jpg

Link către comentariu
SUPERB! Cea mai frumoasa culoare pe care am vazut-o pe un Passat pana acum!Farurile sunt superbe,stopurile nu-mi plac asa mult dar per total e un vis...cred ca si motorul e senzational...Tu ai Syncro sau 4Motion?Sunt diferente intre ele..adica.. Syncro = sistem mecanic bazat pe existenta unui vascocuplu.Aceasta contine doua discuri ce se gasesc intr-un lichid siliconic.4Motion=permite controlul electronic al distributiei cuplului intre punti si intre roti.4Motion lucreaza in stransa legatura cu ABS-ul,controlul tractiunii,diferentialul blocabil electronic si sistemul ESP.

Mai nu stiu, in cartea masinii scrie 4 motion, in talon scrie Syncro, acum nu stiu dupa care sa ma iau!

Link către comentariu

Pai uite cum iti dai seama.Daca ai buton pe bord in stanga jos pe care scrie ESP ai 4Motion,daca nu ai Syncro.Si pe masina tot Syncro scrie parca.

Link către comentariu
  • Administrator
Footrest facut in regie proprie

Pedale Phaeton ( ambreiaj si frana) + pedala acceleratie TT

Adica? Ce inseamna regie proprie? :Driver:

Pedalele cat te-au costat?

S-o stapanesti sanatos. :somnmare:

Link către comentariu
Mai nu stiu, in cartea masinii scrie 4 motion, in talon scrie Syncro, acum nu stiu dupa care sa ma iau!

Nu am esp, deci cred ca e Syncro, motorul e longitudinal pus, e AFN, cutie in 5 rapoarte, evacuare dubla din fabrica, iar din cutie pleaca un arbore cardanic pana in spate si intra in...ceva, nu stiu daca e torsen sau haldex

Adica? Ce inseamna regie proprie? :Driver:

Pedalele cat te-au costat?

S-o stapanesti sanatos. :somnmare:

merci frumos, l-am facut eu, pt ca cel de phaeton nu se potrivea perfect, asa ca l-am demontat pe cel de plastic si l-am tras la indigo din inox, ce a iesit e mai mult decat multumitor, iar gripurile de pe el sunt facute din cauciuc

P110209_1854.jpg

Pedalele au fost 98 lei cel de ambreiaj, 98 lei cel de frana si 60 de lei cel de acceleratie

Link către comentariu

Pai daca nu ai ESP nu poti avea 4Motion.Cu toate ca VW a facut trecerea de la Syncro la 4Motion in 1999.

Link către comentariu
Foarte frumoasa culoarea si foarte misto modificarile. Felicitari!

Insa nu-mi plac triplele.

Ca o mica sugestie, cred ca ar arata mai bine cu bandourile vopsite in culoarea caroseriei, iar la grila nu pot sa ma decid... :somnmare:

Ar arata foarte misto bandourile in culoarea masinii, dar sunt atatia indivizi care se opresc cu masina in tine cand parcheaza ca ma gandesc cat de des o sa le vopsesc, acum caut bandouri originale fata de Passat b5 varianta chinezeasca, sunt cele cu ornament cromat! In plus bandourile acestea sunt din abs dar la grila eu spun ca nu ar arata mai bine in culoarea caroseriei!

Link către comentariu

Frumoasa masina, iar culoarea WOW! Foarte tare!

As avea cateva sugestii, daca imi permiti: stopurile cred ca ar da mai bine unele cu led (am vazut pe un Passat, nu stiu de la ce firma sunt, dar dau bine), bandourile ar fi frumoase in culoarea caroseriei eventual cu ornament cromat cum ai zis si tu, iar ornamentele din interior dau mai bine in culoarea bordului. Parerea mea.

In rest numai de bine, jantele imi plac mult, iar grila da bine cu negrul farurilor si cu bandourile negre. Daca ii pui bandouri cu ornament cromat, atunci ar trebui si o grila cu ceva crom pe ea :somnmare:

Multi km fara probleme!

Modificat de ciprianD
Link către comentariu
Frumoasa masina, iar culoarea WOW! Foarte tare!

As avea cateva sugestii, daca imi permiti: stopurile cred ca ar da mai bine unele cu led, bandourile ar fi frumoase in culoarea caroseriei eventual cu ornament cromat cum ai zis si tu, iar ornamentele din interior dau mai bine in culoarea bordului. Parerea mea.

In rest numai de bine, jantele imi plac mult, iar grila da bine cu negrul farurilor si cu bandourile negre. Daca ii pui bandouri cu ornament cromat, atunci ar trebui si o grila cu ceva crom pe ea :somnmare:

Multi km fara probleme!

Apreciez sugestiile: Stopuri pe led nu am gasit cand le-am montat decat unele care nu dadeau bine deloc, iar cand am intrebat daca se pot schimba ledurile din interior mi sa spus ca nu se pot schimba!

Bandourile de pe mijlocul portierelor nu cred ca am sa le schimb in rest vreau sa cobor placuta de inmatriculare pe grila de la proiectoare, iar cele 3 bandouri de pe grila din fata sa devina culoarea masinii cu ornament crom!

Caut idei de ornamente evacuare cu taiere de bumper ovale!

sugestii?

Link către comentariu

Uite o idee OEM de evacuare de la fratele mai mare W8. cred ca si fusta se potriveste si ar arata chiar frumos din punctul meu de vedere.

Poze..

post-20287-1239716745_thumb.jpg

post-20287-1239716751_thumb.jpg

post-20287-1239716754_thumb.jpg

Link către comentariu

Discurile ATE Performance

DSC_0032.jpg

Placute ATE Performance

Uite o idee OEM de evacuare de la fratele mai mare W8. cred ca si fusta se potriveste si ar arata chiar frumos din punctul meu de vedere.

Poze..

Arata foarte bine!

M-am tot uitat pe net unde sa-mi pun tips-urile, ma gandeam la Pilot Power Tuning dar nu stiu daca lucreaza bine mai ales la decupatura fustei, cine a avut legaturi cu ei sa-si spuna parerea

Merci

Modificat de catalyn21
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti cu placere, bandourile si cu grila dau foarte bine asa cum sunt, negre.

Link către comentariu

WAW!!! :somnmare: Foarte tare frate.....bestiala culoarea.....n-am mai vazut in viata mea culoarea asta pe un Passat B5....arata traznet!!! Si dotarile sunt la inaltine!!! Io as zice asa: grila sa ramana neagra, bandourile de pe usi sa ramana asa cum sunt, dar cele de pe spoilere + fustele/pragurile clar sa fie vopsite in culoarea caroseriei.....nici idee n-ai ce bine ar da.....daca vrei iti fac o simulare sa vezi rezultatul.... :blink: Stopurile nici mie nu-mi plac......scapa de ele si pune ceva mai smooth, nu asa incarcate! Lumina aia albastra banuiesc ca ai legat-o sa se aprinda o data cu pozitiile, nu? Unde ai tras firele pt. alimentare? Ca si io vreau sa-mi pun in amandoua partile (sofer + pasager), dar inca studiez unde sa le alimentez! Iluminarea de la bricheta ar fi o solutie, fiind la mijloc, dar tre sa studiez cum se ajunge acolo....

S-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt!!! :blah_:

Link către comentariu

N-arata rau nici cu bandoul ala lasat asa cromat, dar parca si mai fain e totul in culoarea caroseriei....parerea mea! :)

post-11482-1239954464_thumb.jpg

post-11482-1239954484_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Frumoasa roscata ai.Imi place tare culoarea ii sta foarte bine.Un sfat cum zicea si un coleg mai sus renunta la bandourile cromate si vopsestele in culoarea caroseriei pentru ca da mult mai bine.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Intr-adevar o masina deosebita!Imi place foarte mult!Sa o stapanesti sanatos!!!Sustin parerile despre bandouri in culoarea caroseriei...totusi, cel mai important este cum iti place tie, ca doar e a ta.

Link către comentariu
  • 2 years later...

Nu s-a mai postat de mult pe acest topic;ce s-a intamplat cu tuningu` motor?in ce stadiu esti?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!