Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Calin: Merci frumos de aprecieri, si al tau Golfulet e foarte frumos.

b 50 ppx: Jantele de pe mk4 R32 nu se potrivesc la prezoane fara adaptari, dar si celalalt model pe care mi l-ai aratat e foarte frumos.

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se pare ca nu m-am gandit si eu sa ma uit pe spatele talonului sa vad cand expira ITP-ul, dar m-am uitat ieri si se pare ca-i expirat de o luna. Deci masinuta o tragem pe dreapta si saptamana viitoare sa ma duc cu ea la ITP. M-am dus ieri sa imi schimb numarul pe spate cu unul patrat, dar mi-a zis aia ca trebuie sa fie foarte deteriorat sau sters. Si oricum daca mi l-ar fi schimbat tot dreptunghiular mi-ar fi dat, alea patrate nu se mai dau. O sa ma interesez eu totusi sa vad cum pot sa fac unul patrat ca nu pot sa stau cu nr in geam la infinit.

Link către comentariu

Il dai pierdut...foarte simplu. Daca era de america masina, adica produsa pentru piata respectiva iti dadeau pentru ca asa este prevezuta masina. La tine bara este pusa dupa si cred ca e nevoie sa-si bage si cei de la RAR nasul.

Link către comentariu

O sa ma interesez maine cand ajung la bero. Noi mai avem niste clasice americane si abea ne-au dat la alea numere patrate, adica la una dintre ele.

Link către comentariu

O sa mai aman ITP-ul un pic, ca trebuie sa-i fac revizia inainte, si trebuie niste banuti si pentru aia. Cum s-au adunat toate acum cand voiam sa-i pun tipsurile. Asa ca masinuta ramane trasa pe dreapta pana ma hotarasc sa-i fac revizia si ITP-ul!

Modificat de micnea
Link către comentariu

Ma gandeam sa schimb Golfuletul, si sa-mi iau ori o Octavia 2 ori un Passat B5,5-B6. Passatul B5,5 cred ca-i cam vechi totusi in comparatie cu mk5-ul, dar imi place mult si ala.

Link către comentariu

Nevoie foarte mare nu ar fi... poate doar cand mai ies prin oras si mai iau 2-3 persoane in masina. Dar imi plac mai mult masinile in 4/5 usi. Intotdeauna am avut un regret micut ca am comandat Golfuletul cu 3 usi in loc de 5. Am gasit Octavia 2 la preturi foarte bune comparativ cu Passat B6 (dar erau doar TDI-uri), si eu as prefera benzinare. Sa vad acum ce sa fac, daca o mai tin sau o dau, ca mai am leasingul de inchis.

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

De 2 zile avem si numarul patrat in spate. Nu mai trebuie sa stau cu numarul in luneta sa-mi zdrangane in creier. :)) Sunt in tratative acum pentru niste glossy pillars de GTI si captuseala de pe capota. ITP-ul si evacuarea le voi face luna ce vine, ca nu prea am avut timp acum.... ITP-ul sigur il fac. Am sa sun zilele astea sa ma interesez si de tipsuri, ca sa fie tot spatele complet. :))

Link către comentariu

Am facut rost de glossy pillars de pe un GTI, si de capitonajul de pe capota (nu stiu cat de util e, dar imi place cum arata cu el), saptamana viitoare sper sa le pun pe masinuta! Luna viitoare sper sa fac rost de niste faruri cu lupa OEM, dar inca nu sunt sigur... ma mai gandesc cu farurile. Multa bafta tuturor! :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

Cateva poze (nu foarte reusite), facute doar ca sa testez camera la telefon. Am sa le pun pe cele mai reusite! :D

dsc00021o.th.jpg

Link către comentariu

Tu de ce ai numar patraaaatt??? :coolpics: :icon_thumright: :lol: Vreau si eu dar n-am cu cine sa ma inteleg la Pitesti la politie. Poate dupa ce schimb bara fata (oups....n-ai vazut asta) nuuu, nu schimb bara..... Bafta multa mane cu tot ce vrei sa faci in continuare. Cum incepe Sicoala trec pe la tine mai stam la o cafea la dozator;) Sa auzim de bine.

Link către comentariu

Mie nici asa n-au vrut sa imi dea. Mi-au zis ca nu se mai elibereaza numere patrate. M-am chinuit ceva sa fac rost de el. guessWHO te-am vazut azi dimineata in Pipera, ieseai de pe o straduta laterala, eram cu tata cu A8-ul! :)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Tinand cont ca trebuie sa-i fac revizia oricum, ma gandeam sa-i pun un filtru de aer sport. Stiu ca nu e vreo diferenta foarte mare, mai ales la motorul si cutia mea, dar ma gandesc ca macar respira motorul mai bine. Voi ce ziceti?

Link către comentariu

Am montat glossy pillars, si pot sa zic ca arata superb... schimba masina cu totul aceste detalii micute. Poze voi face mai incolo ca sunt la serviciu acum. :P

Link către comentariu

Update. Am luat in seara si pleoapele pe care le caut de vreun an de zile de cand a fost lovita masina. Poze cu pleoapele sa pot vedea pe prima pagina a topicului!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Fusta spate e r-line,cat ai dat pe ea si de unde?apropo.....nu i iei niste jante?si daca vrei sa schimbi masina ti-o dau pe a mea acelasi motor doar ca e in 5 usi si manual......:scratch:

Link către comentariu

Fusta spate este GTI si am luat-o cu bara cu tot de pe un GTI american din dezmembrari, si am dat pe bara cu tot cu fusta 100 de euro. Jante o sa-i cumpar, dar nu ma grabesc ca ma multumesc cu astea pe care le am acu, si vreau sa-i fac intai toate maruntisurile care le am in plan intai. Si de schimbat... m-am hotarat ca inca n-are sens sa o schimb ca e inca in leasing si n-are sens sa ma zbat sa-l inchid. Viitoarea poate va fi un G6 TSI cu DSG! :scratch:

Link către comentariu

Aveam de gand sa imi pun botul de Golf GT, dar am renuntat cand am vazut cate sunt de schimbat! In schimb de azi, avem finaly ITP la masinuta! :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!