Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Am luat bara, din pacate n-am mai facut poze ca nu mai aveam baterie la telefon, dar voi pune o poza cu ea pe masina de pe care am luat-o! Trebuie sa o gauresc sa-i pun senzorii si apoi sa o bag la pregatit ca mai are cateva julituri si fusta o vopsesc doar pe jumate. Acum voiam sa va intreb si pe voi, ca nu stiu ce sa fac cu finala sa o trec in bara. Sa ii schimb toba finala? Desi e cam scump si nu cred ca se renteaza sau sa ii tai partea intoarsa a tobei si sa-i sudez niste tipsuri? Sau daca stiti voi si alte metode care sa fie de calitate chiar va astept cu un sfat. Daca e cineva care si-a mai pus o bara de GTI sau ceva de genu sa-mi spuna cum a procedat.:)

1948814840.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Si asa o sa arate fusta

74931978.th.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu cred ca renteaza schimbarea tobei.

poti sa ii tai capetele (cele indreptate in jos )dupa care cumperi niste tips-uri ,sau le prinzi cu niste coliere.

eleronul dupa gti nu era in stare bunicica?

Link către comentariu

Asteptam poze cu bara :) . Eu ti-as recomanda sa ii pui doar tipsuri pe toba actuala.

PS: Ti-am dat add pe mes sa te intreb ceva.

Link către comentariu

Parea bunicel, nu era rupt sau ceva de genu, luna viitoare la salariu ii voi face o oferta si pt ala daca nu-l vinde intre timp. Va multumesc pentru sfaturile date in privinta tobe. Poze cu bara voi face maine cand ajung la service! :))

Link către comentariu

Dap! Trebuie sa ma pun pe cautat niste tipsuri calumea care sa se incadreze in bara, ca nu vreau sa-mi iasa in afara deloc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Saptamana asta ce a mai ramas din ea, sper sa ma apuc de bara, dar imi trebuie niste freze calumea ca sa dau gaurile pentru senzorii de parcare. Daca gasesc saptamana asta freze, o gauresc si saptamana viitoare sper sa o bag la pregatit si vopsit. Poze nu am apucat sa-i mai fac din pacate. Sper sa fac zilele astea. :D Trebuie sa caut niste tipsuri calumea, mi-a facut cineva o oferta pentru o finala Miltec, dar inca sunt in dubii, si nu cred ca are sens sa-i schimb finala.

Link către comentariu

Mihnea, stai cuminte cu gaurile ca le dam amandoi, apuca-te si scoate textura de pe fusta, ca dureaza mai mult decat 4 gauri. Bafta in continuare!

Link către comentariu

Pai am aci tinichigiul care se pricepe, si am gasit si freza, dar trebuie sa o dau inapoi luni deci o sa o gaureasca maine. Si saptamana viitoare o sa demontez si bara fata, si bandourile si manerele sa le vopsesc si pe alea din nou, ca le-am zgariat.

Link către comentariu

Bara s-a gaurit, senzorii i-am potrivit si arata perfect nici nu se cunoaste ca a fost fara senzori bara, Acum trebuie sa-i fac culoarea (ceea ce o sa fie cam complicat) dar o scoatem la iveala. Poze sper sa pun deseara. :D

Link către comentariu

Am mai facut rost si de o fusta fata de Jetta, care mi se pare mai frumusica ca cea de la Golf. O sa vad luni daca se potriveste, desi n-ar avea de ce sa nu se potriveasca!

Link către comentariu
lucian_90tud

Din ce stiam nu se potriveste cea de Jetta. Si eu tot caut sa schimb fusta si in afara de cea Individual, nu am gasit ceva ok.

Abia astept sa vad cum o sa arata masina cu bara spate :D

Link către comentariu

In sfarsit am reusit sa scot si eu pozele cu bara cea noua (dupa ce am gaurit-o si am pus senzorii pe ea). Ieri i-am facut culoarea, si saptamana viitoare sper sa o vopseasca.

02072010006.th.jpg

02072010007h.th.jpg

02072010005.th.jpg

Am avut o freza foarte buna cu care am dat gaurile pentru senzori. Dupa ce va fi vopsita bara, nici nu se va observa ca nu avea senzori cand era noua!

02072010008.th.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu
Xenoanemania

salut,

unde pot sa imi pun si eu senzori de parcare? tu ti-ai pus singur?

Link către comentariu
lucian_90tud

Frumoasa bara spate. Asteptam sa o vedem vopsita :blink:

Link către comentariu

Eu am senzorii din fabrica, doar bara a trebuit gaurita ca sa pot sa-i pun de pe bara veche pe cea noua. :scratch:

Link către comentariu

Ma gandesc sa vopsesc plafonul pe interior negru ca la GTI-uri, si sa-mi cumpar plafonierele negre ce ziceti?

Link către comentariu

dai batai.. ce mai astepti?, o sa fie foarte ok, si combinatia alb+negru da foarte bine.plafonierele nu pof fi vopsite?

Modificat de Georgik
Link către comentariu

e complicat sa le vopsesc pe alea, trebuie demontate, si scoase butoanele vopsite si alea si apoi imi pierd luminitele alea ale lor si caracterele. Nu ca nu as sti care butoane sunt, dar imi place sa fie cat mai OEM! Chiar m-a pus pe ganduri modificarea asta, si o sa arate altfel interiorul cu plafonul negru. Voiam sa va intreb, daca a mai facut si-a mai vopsit cineva plafonul pe interior? Eu am mai vazut pe un forum bmw de la noi ca si-a mai vopsit cineva plafonul, dar eram curios si daca e cineva de la noi de pe forum, si cum s-a tinut vopseaua dupa mai mult timp.

Modificat de micnea
Link către comentariu

Am zis daca tot sunt la mare sa ma duc la Cardinal sa imi iau aparatorii de noroi de GTI, si aparatorul de noroi din fata de pe partea stanga. Cand ajung in Bucuresti le montez pe masinuta. Bara inca nu stiu daca a fost vopsita ca n-am mai sunat, oricum nu e graba foarte mare, pana ajung eu de la mare cred ca se apuca de ea. Va tin la curent cu update-urile indata ce ajung in Bucuresti!:D

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Barile sunt vopsite si arata chiar bine, si sunt gata de montat pe masinuta. Au facut totusi baietii greseala de a nu scoate senzorii de parcare de pe bara si se vede cam urat vopseaua pe senzori, sper totusi sa se rezolve dupa un polish. Poze cu barile n-am apucat sa fac deoarece mi s-a stricat telefonul cu camera si aparatul foto nu l-am avut la mine. Maine sper totusi sa ii pot face niste poze dupa ce le montez.

Link către comentariu

Barile le-am montat pe masina de ceva vreme, si am facut si poze doar ca nu am apucat sa le descarc din telefon. Totusi nu sunt foarte multumit de rezultatul finit, mai sus am zis ca au iesit chiar bine, dar mai sunt niste chestii de remediat si o sa le dau jos din nou, dar mai incolo un pic. Sper sa descarc in seara asta pozele sa va arat cum arata masinuta in stadiul actual.

Link către comentariu

Se pare ca pozele pe care le-am facut la masina nu merg puse, la imageshack imi zice dupa dupa ce ii dau upload file si astept ca nu e nici un fisier selectat. :))

Link către comentariu

Aveti idee cum as putea sa pun pozele pe forum? Ca sunt prea mari si imageshack-ul face figuri, nu stiu de ce. :icon_thumright:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!