Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Ii sta bine in zapada:P Se asorteaza. Foarte frumoasa masina ta. Cand ii faci niste "surprize" : folii, niste faruri cu lupa + xenon si ar mai merge si altele ? :P

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai merg si niste stopuri. fusta de GTI ED 30, jante pe 17, si tare ma gandesc sa-i pun oglinzi de G6 (daca se potrivesc)! Vom vedea ce finante vor fi, si o sa o fac, asta daca nu o schimb, ca mi-ar face cu ochiul un G6 TSI. :lol:

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am reusit dupa foarte mult timp sa-mi fac si eu rost de un sticker cu vwForum pe care l-am si lipit! O sa urmeze: pleoape, folie si sper ca la vara sa ii cumpar niste Borbeturi CC, si o sa incalt cu niste Michelin-uri Energy saver. :D

Link către comentariu

vwForum sticker (l-am lipit un pic cam stramb), dar asta e. Imi place cum arata oricum! :))

17032010270.th.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Update: Am schimbat becurile din faruri cu niste Philipsuri. Se vad super bine seara, sunt foarte incantat de ele, albe cu o tenta albastruie si mai puternice, si am pus si stop pe frana, ca mi s-a ars de cateva luni si nu i-am pus. Acum astept sa-i schimb parbrizul, ca al meu s-a ciobit (se va pune unul cu parasolar) si grilele din bara+proiector stanga. :icon_cool:

Modificat de micnea
Link către comentariu

Nu eram eu cu masinuta ieri, era maicamea vitrega! Mi-a zis ca au salutat-o cativa colegi formuisti, dar nu stia despre ce e vorba. :huh:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

2 poze cu noile becuri montate acum 2 saptamani!

160420101927.th.jpg

160420101923.th.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

Exact! Philips Blue Vision. :)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Super ok cu becurile astea noi. Numai saracul Alin stie cat s-a chinuit sa le puna:D bafta in continuare man, sa o aduci in starea in care ti-ai dorit-o!! cu respect, Soso ASD`u

Link către comentariu

Daaa, am observat ca filtrul de aer este foarte prost pozitionat la motorul asta de 1,6, si ai acces foarte limitat la becurile pentru farul din stanga. Bafta si tie mane in continuare, si trebuie sa facem sesiunea cu masinutele neaparat! :rolleyes:

Link către comentariu

Se pare ca ieri la pranz am ramas fara oglinzi (doar sticla). Mi le-au furat in timpul zilei pe la ora 14-15 si in centrul bucurestiului (adica la 1 mai), fara fire smulse sau ceva de genu si mai erau si rabatate, bine ca n-au tras de ele ca imi stricau si motorasele.

Link către comentariu

no comment.

le schimbi pe casco?am vazut de vanzare si pe 4tuning parca

Link către comentariu

Da, pe casco o sa le schimb. Ma gandesc totusi sa ma duc maine la PBN sa vad cat costa un set nou, ideea e ca oglinda din stanga e heliomata si mi-e ca e f scumpa!

Link către comentariu
Se pare ca ieri la pranz am ramas fara oglinzi (doar sticla). Mi le-au furat in timpul zilei pe la ora 14-15 si in centrul bucurestiului (adica la 1 mai), fara fire smulse sau ceva de genu si mai erau si rabatate, bine ca n-au tras de ele ca imi stricau si motorasele.

Ţi-am văzut astăzi maşina parcată la Apaca. Am oprit puţin să mă uit şi e groaznic fără oglinzi.

Sper să o rezolvi c

Link către comentariu

Merci pentru incurajare! Aseara am fost la politie pentru declaratie, dar dovada mi-o elibereaza abea in 30 de zile asa ca trebuie sa vad daca pot sa imi i-au oglinzile pe casco pana imi elibereaza astia dovada! Ma gandeam sa ii pun o alarma cu senzor de perimetru si pager sa ma avertizeze cand se apropie cineva de masina, dar inca ma gandesc!

Link către comentariu

Oare ar avea sens sa imi inscriptionez oglinziile cand or sa vina? Ma gandesc ca nu ar avea nici o jena sa le fure si inscriptionate fiind!

Link către comentariu
dark_master

Oricum nu au nici o jena in a le fura, dar e o masura de siguranta in plus. Eu le-as inscriptiona.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update: Am schimbat parbrizul acum 2 zile (din pacate nu am gasit parbriz cu senzor si parasolar, asa ca am luat tot unul fara), si am comandat grilele din bara + proiector stanga. Acum astept sa imi vina piesele sa le montez pe masinuta si eventual daca e timp sa ii mai dau si un polish integral! :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Update: Am schimbat proiectorul din stanga care era rupt pe interior, grilele din bara si sticlele la oglinzi dupa care am asteptat un picut! Cu toate acestea montate pe masinuta, am facut o mica sesiune foto cu masinuta colegului Soso, si a unui prieten de-al meu. Unele poze sunt cam neclare si miscate din cauza ca ne-a prins noaptea pana am curatat masiniile. :)

picture010xrz.th.jpg

picture001am.th.jpg

picture012mu.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

picture016qj.th.jpg

picture017wr.th.jpg

picture020k.th.jpg

picture015m.th.jpg

picture019r.th.jpg

Inca odata imi cer scuze pentru calitatea pozelor, data viitoare o sa le facem cu un aparat calumea!

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am gasit un GTI american in dezmembrari, sper sa reusesc sa-i cumpar bara din spate (care trebuie sa o decupez ca nu are senzori), ceasurile de bord si evacuarea completa din motor!

Link către comentariu

Se pare ca voi lua doar bara de pe GTI, maine plec la Pitesti dupa ea. Ceasurile de bord nu le iau, deoarece GTI-ul avea cutie manuala si asta inseamna ca pe computerul de bord nu o sa-mi mai apara rapoartele de la Tiptronic (P,R,N,D,S respectiv 1,2,3,4,5,6 in modul manual) iar evacuarea chiar nu stiu daca se potriveste la motorul meu fara adaptari sau chestii genul asta si nu am chef sa stau cu ea prin garaj. Poze cu bara voi pune maine cand ajung cu ea. :icon_thumright:

Link către comentariu

Vezi si tu ce mai merge luat de pe ea si spune-i sa le tina.... Bafta in continuare cu tot ce vrei sa faci man!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!