Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

La orice service care se respecta se face treaba asta. Mecanicii fiind murdari 99% din timpul in care se invart in jurul masinii, ai toate sansele sa te alegi cu pete de ulei pe tapiterie/volan cand o mai muta ei prin serivce :vaidecapulmeu:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Are dreptate colegul Circoloco, ca fapt divers poze cu ea noua mai am din pacate, ca mi-a picat hardul anul trecut. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Arata frumos cu etrierii vopsiti ! Bravo ! Mi-am luat si eu masina ! Saptamana asta ii pun numere, si dupa o bag si pe forum. Te tin la curent Mihnea(si nu numai :biggrin: ) spor la treaba in continuare ! misca-te mai repede cu modificarile, la banutzii lu tati .. :)

Modificat de Vyrus
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina (mai ales fratele cel mare :) ) Sa o stapanesti sanatos si fara alte incidente.Daca vrei poti schimba becurile cu filament care ilumineaza numarul spate cu leduri.Arata bine noaptea :(

My Skoda :)

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

Vyrus si Emi arad: Va multumesc voua si restul colegilor pentru aprecieri si sfaturi. Vyrus iti urez sa iti stapanesti sanatos masinuta, fara incidente, si sa ne-o prezinti si noua cat mai repede. Cat despre modificari, se vor face incetul, cu incetul.

Emi arad, sa stii ca ma tot bate gandul sa imi schimb becurile la iluminarea de la numar, dar pot sa recunosc ca inca nu m-am interesat de unde pot sa le cumpar. Dar o sa le schimb si pe alea in viitorul apropiat sper.

Link către comentariu

Sal'tare. Frumusica masina ai. Acuma am si eu o intrebare pur informativa : Cam cat ar costa vopsirea plasticului de sub spoilere (fata-spate). Am zis plastic deoarece imi scapa denumirea lor :(

Ma intereseaza pt masina mea ..... http://vwforum.ro/index.php?showtopic=61386 .... ms.

Link către comentariu

Nu stiu sa iti spun un pret pentru vopsirea fustelor, deoarece eu le-am vopsit cand am revopsit toata masina la tata la service. In principiu cred ca ar fi cam 200 de lei, dar nu stiu sigur, si nu vreau sa te induc in eroare. Ce stiu e ca tine vopseaua foarte bine pe ele daca sunt facute cum trebuie, eu unul nu am avut nici o problema cu ele pana acum gen sa imi cada vopseaua sau ceva de genu. Am sa ma interesez de pret daca e, si te anunt! ;)

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am gasit niste jante mai de pe vechiul A6 al lui tata cu cauciucuri de iarna relativ noi pe care sunt 80% sanse sa le pun Golfulet. Si la vara ma bate gandul sa ii cumpar niste cauciucuri cu flancul mai mic, si sa tin jantele astea si pentru rotile de vara. Jantele sunt pe 17 si le-a cumparat tata acum vreo 3-4 ani cand avea vechiul A6 iar cauciucurile stiu ca sunt Vredestein (nu stiu modelul) si au cateva mii de km. Nu sunt cine stie ce jantele astea (cand erau noi, au fost cumparate la promotie la VW impreuna cu caucurile de iarna),dar ma incanta faptul ca sunt pe 17 si pana imi i-au alte jante pentru rotile de vara, sa le folosesc pe astea. Nu sunt cele mai aratoase jante, dar imi plac! :)

Atasez si 2 pozele cu jantele!

261120091738.jpg

261120091739w.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

Saru' mana! :blink: Bineinteles ca am sa schimb capacele de Audi cu unele de VW. :icon_thumright:

Link către comentariu

imi plac etrierii, o sa imi fac timp sa mi-i vopsesc si eu...tot rosu :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Se pare ca reinvii topicul cu o veste nu foarte extraordinara. Datorita faptului ca nu am mai luat cauciucrile de iarna (de care am mentionat mai sus), si oricum nu prea m-am folosit de masina in ultima vreme, am decis sa o parchez intr-un cort montat la service sa o mai protejez iarna. A stat ceva acolo in cort. Cort care se pare ca ieri (la 2 minute dupa ce am iesit din el sa ma duc sa i-au ceva sa dau zapada jos de pe el), s-a prabusit fix peste Golful meu si pe un Ford Mustang proaspat reconditionat care era parcat langa el. Dupa ce ne-am chinuit ceva vreme sa sustinem fiarele alea la cort cu cricuri si tot felul de chestii, am reusit sa salvam masinutele si sa le scoatem. Rezultatele totusi nu au fost asa grave exceptand cortul distrus. Golful s-a ales cu vopseaua un pic de tot zgariata pe plafon, si o infundatura foarte discreta (cam ca si cum ai fi aruncat o piatra micuta). Mustangul e un pic harjait (se ia la polish) pe stalp in spate, fara nici o indoitura.

Atasez si cateva poze!

181220091786.jpg

181220091787.jpg

181220091784.jpg

181220091788.jpg

181220091789.jpg

181220091790.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

Urat incident...bine ca nu a fost mai rau. :P O zgarietura si o indoitura mica nu conteaza asa mult.

Spor la modificari.

Link către comentariu

Nimic nou la masinuta, in schimb voiam sa va urez tuturor un Craciun cat mai fericit alaturi de cei dragi, si multa sanatate! :icon_santa:

Modificat de micnea
Link către comentariu

imi pare rau sa aud de nefericitul accident. in rest numai bine si un Craciun fericit.

P.S.: vad ca te invarti in jurul unor masini foarte frumoase. sper ca ai apucat sa conduci si tu un pic mustangul ala :Driver:

Link către comentariu

numa ghinioane ai si u. Nu te tenteaza sa ii pui folie da foarte bine pe albul masini

Sarbatori fericite si tie

Link către comentariu

Mustangul inca nu am apucat sa il conduc deoarece mai trebuie sa vina cateva piese la cutia de viteze. Folia e pe primul plan la anul, si dupa aceea xenoane, jante si alte chestii. In rest vreau sa va multumesc din nou pentru aprecieri, sfaturi si incurajari! Si sa aveti parte tuturor de un Craciun minunat in continuare! :D

PS: Am sa revin cu cateva poze facute ieri, dar dupa ce le scot din telefonul vechi.

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Multam :P Am sa revin zilele astea cu cateva poze facute de-a lungul iernii! Alte modificari inca nu i-am facut, asteptam sa vina vremea frumoasa, si ceva banuti. :(

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!